Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az akkori játékotok sem nyűgözött le, a mai sem. Egy spanyol bajnokságot nem kis fölénnyel vezető csapattól én sokkal többet várnék.vicc-ember írta:kattints vissza 23.ára és rájössz miért megyünk 7 ponttal. nem a mai meccs miatt.Szégyen ránk nézve, és bosszantó, hogy egy ilyen csapat megy elöttünk 7 ponttal.
már az előbb írtam,én fogalmaztam rosszul...sorry a madridista többségtől még1szer...Zozzy 5 írta: Nem hiszem. Pár ovodás gyerek talán, de kénytelen vagyok megvédeni őket. Van annyi értelmes ember, mint itt.
Nem hiszem. Pár ovodás gyerek talán, de kénytelen vagyok megvédeni őket. Van annyi értelmes ember, mint itt.csababarca írta:de ők télleg így is gondoljákmrlevy írta:A túloldalon már olyat is olvastam h sima győzelem és h újra 7!!!!!
NA EZ A BEKÉPZELTSÉG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tudod ilyenkor van úgy az ember h tudja ha nem szól jobban jár.Azért szeretem Wink annyira a margitosokat mert olyan naon értenek a focihoz és megmagyarázni azt amit mki láthatott,persze csak ha akart Wink
S most meg is sirassalak vagy elég lesz az 1 perces néma csend?Real Madrid C.F. írta:Aki hasonligatja a Zaragozát a Mallorcához, az nem tudom h miről beszél. Ez a zaragoza sokkal jobb a Mallorcánál, akiket ti nagynehezen bedaráltatok valahogy. Ma nyerhetett volna Zarogza, de mivel képtelenek voltak a helyzeteiket kihasználni, és mivel ezt a játékot golra játszák+ Casillas a világ eggyik legjobb kapusa, nem lőttek eggyet sem. Robinho pedig magára talált és öszehozott két golhelyzetet amit sikerült belőni, igy megérdemelten nyertünk, és a jobbik csapat nyert. Arrol pedig h ti miiért vagytunk utánnunk, csak egy kicsit kéne gondolkozni(0-1)... De persze mi vagyunk a mákosok mint mindig.
és akkor mivan? volt 1 darab kapufájuk, húha. mert nekünk még nem volt a történelmünk alatt. sőt nektek se. a kapufa egy olyan csoda amit csak nekünk szokás rúgni.Pl. Azért mert a kapufa és Milito rávezetése egy cseppet sem múlott Casillason...
kattints vissza 23.ára és rájössz miért megyünk 7 ponttal. nem a mai meccs miatt.Szégyen ránk nézve, és bosszantó, hogy egy ilyen csapat megy elöttünk 7 ponttal.
De miért minden a mi mákunk? Ne lehet, hogy ő volt béna? vagy az ő pechük?Pl. Azért mert a kapufa és Milito rávezetése egy cseppet sem múlott Casillason...
Nekünk ennyire hátúl van a védelmi vonalunk!Azért mert ha 1 csapatban a kapus a legjobb az mindent elárul,és javítsatok ki de már nem is tom hányszor mentette meg őket CASILLAS
Milito első félideji helyzete nem Casin múlott, mint ahogy a kapufa sem... ha valamelyik bemegy, végünk lett volna mint a botnakAz miért mák ha van egy kapusunk aki szinte mindent megfog?
Pl. Azért mert a kapufa és Milito rávezetése egy cseppet sem múlott Casillason...battya írta:Ha Real meccs van, akkor mindig jön a duma. Mák mák mák.
Az miért mák ha van egy kapusunk aki szinte mindent megfog?
tudod hatalmas tévhitben vagytok.de ők télleg így is gondolják
kb jah...és a végén az a szabi a legkisebb védés volt...Ákocka írta: De egyébként teljesen igazad van. Madridnak volt 2 gólhelyzete, Casillasnak meg 3-4 nagy védése. A védén pl. az a szabi?
de ők télleg így is gondoljákmrlevy írta:A túloldalon már olyat is olvastam h sima győzelem és h újra 7!!!!!
NA EZ A BEKÉPZELTSÉG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()