Ez mondjuk igazTomi írta:A különbség az, hogy mi döntetlent érdemeltünk, addig nektek a játék képe alapján ki kellett volna kapni. Amúgy nálatok ez már nem az első ilyen...wakii írta:Tomi, mint már sokadszor említem tegnap ti sem kaptátok meg azt amit érdekeltetk volnaTomi írta:Ilyen nincs! Nekünk miért nincs ekkora mákunk? Ha mi így játszunk, azt kapjuk amit megérdemlünk. Míg a Madrid nyer. Ez hihetetlen...ahogy misem ma! ez a forduló így jött k
![]()
A béke legyen veled is
Barca vs. Real
3pont ennyi,nem kell megmagyarázni ahogy a ti tegnapi mecseteket sem.pont.abból is 7.A Zaragoza pedig összezuhant miután bekapta az első gólt. Az elején bekelett volna lőni azt a 2-3 ordítóan nagy helyzetet. Rolling Eyes
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem kell ezzel a gyerekkel foglalkozni. A madridistán mindenki gyűlöli, helyesírásról ahogy láthatjátok még nem nagyon hallott, pedig állítólag 10.-es. Arra pedig kifejezetten büszke, hogy naponta 10-12 órát ül a gép elött.
A Zaragoza pedig összezuhant miután bekapta az első gólt. Az elején bekelett volna lőni azt a 2-3 ordítóan nagy helyzetet.
A Zaragoza pedig összezuhant miután bekapta az első gólt. Az elején bekelett volna lőni azt a 2-3 ordítóan nagy helyzetet.

in to exile
A különbség az, hogy mi döntetlent érdemeltünk, addig nektek a játék képe alapján ki kellett volna kapni. Amúgy nálatok ez már nem az első ilyen...wakii írta:Tomi, mint már sokadszor említem tegnap ti sem kaptátok meg azt amit érdekeltetk volnaTomi írta:Ilyen nincs! Nekünk miért nincs ekkora mákunk? Ha mi így játszunk, azt kapjuk amit megérdemlünk. Míg a Madrid nyer. Ez hihetetlen...ahogy misem ma! ez a forduló így jött k
![]()
A béke legyen veled is

Tomi, mint már sokadszor említem tegnap ti sem kaptátok meg azt amit érdekeltetk volnaTomi írta:Ilyen nincs! Nekünk miért nincs ekkora mákunk? Ha mi így játszunk, azt kapjuk amit megérdemlünk. Míg a Madrid nyer. Ez hihetetlen...

A béke legyen veled is

♥ REAL MADRID ♥
Nem is mondtam semmit.Kedves Reiziger,
Én már az első gól előtt is irtam, hogy gyengék vagyunk, a gól után ugyanígy, kérlek ne általánosíts...

"Szegény Reizigerhez nem volt valami kegyes a természet" Horti Gábor.
Ilyen nincs! Nekünk miért nincs ekkora mákunk? Ha mi így játszunk, azt kapjuk amit megérdemlünk. Míg a Madrid nyer. Ez hihetetlen...

- Victor_Valdes
Nem is beképzelt név!Reiziger írta:DAVIDKINGMadridistán milyen néven volt GoDJonzen?![]()
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Kedves Reiziger,
Én már az első gól előtt is irtam, hogy gyengék vagyunk, a gól után ugyanígy, kérlek ne általánosíts...

♥ REAL MADRID ♥
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nem a Madridot kellene szánalmasozni,meg mákos csapatnak titulálni,hanem a mi csapatunknak nem kellene bénáznia idegenben,meg egy kicsit változtatni a hozzáálláson,és akkor rég előttük lehetnénk,és mindegy lenne,hogy mit játszanak.....
- Mihu
- Director del Fútbol
Ebben sajnos nem különbözünk a Madridtól. Nekünk meg csak Messiből áll a csapat. Annyi különbséggel hogy ők nem kapnak gólt, viszont rúgnak, mi meg kapunk de nem rúgunk. Azért nagy különbség sajnosPrimitive írta:Jólvan. Sírok vaze (: Azért ez jel lehet. Őnekik se mehet mindíg a szekerük. Talán Fortuna egyszer elpártol tőlük... Jó kis csapat ez a Casillas. Komolyan, Ő a megmentőtök, másként ez asszem bukte lett volna..La Pulga írta:2-0
Már nem is mondok semmit.

DAVIDKINGMadridistán milyen néven volt GoDJonzen?

- Victor_Valdes
Innen se ártana akkor!Reiziger írta:A Madridistáról már ki lett tíltva.köszönjük az eddigi jelenléted.
Ott meg lehet azt mondta Barcás 'oszt utána váltott reálba..Ez szégyen...
- Primitive
- Entrenador del Barça
Jólvan. Sírok vaze (: Azért ez jel lehet. Őnekik se mehet mindíg a szekerük. Talán Fortuna egyszer elpártol tőlük... Jó kis csapat ez a Casillas. Komolyan, Ő a megmentőtök, másként ez asszem bukte lett volna..La Pulga írta:2-0
Már nem is mondok semmit.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
Mostmár teljesen szétesett a Zaragoza...
Madridistán milyen néven volt GoDJonzen?

Madridistán milyen néven volt GoDJonzen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.01.06. 20:36:19-kor.
in to exile
A Madridistáról már ki lett tíltva.köszönjük az eddigi jelenléted.
-
- Jugador del Barça
Nem akartam személyeskedni ,de ez egy sportfórum ,nem pedig a new yorki tözsde ahol túl kell egymást a hülyeségben licitálni.
- Victor_Valdes
Eggyet értek!Hát ez csökkenti a fórum szinvonalát!Zozzy 5 írta:www.madridista.huGoDJonzen írta:Nem kell ez Ramos! Hihhetetlen belemegy a csetepatéba! Újabb sárga és nem lesz ott a Levante ellen! Ilyen buta hibát!![]()
A belerúgás viszont brutális volt! Sok van még vissza! Bajnokságba eddig ez a 2. legygöngébb produkciónk!Hiába vezetünk!
köszönjük az eddigi jelenléted.
De mit is várjak....
nem hiszem ell
- Victor_Valdes
Nah most bocs de igy beszivatni mindenkit!Még fel se mered fedni hogy ki vagy?És hova tartozol?!GoDJonzen írta:Nem kell ez Ramos! Hihhetetlen belemegy a csetepatéba! Újabb sárga és nem lesz ott a Levante ellen! Ilyen buta hibát!![]()
A belerúgás viszont brutális volt! Sok van még vissza! Bajnokságba eddig ez a 2. legygöngébb produkciónk!Hiába vezetünk!