varga tamás írta:Azért érdekes 'emberfajta' a madridista (95%-a). Beleolvastam a szomszéd honlapba, és eléggé jót röhögtem. Három oldalon keresztül taglalják, hogy tegnap milyen rosszul játszottunk - télleg rosszul -, és így győztünk. A Mallorca is milyen hullagyenge volt, bezzeg ellenük tudtak focizni. Amikor ők hozták/hozzák [auto_cenzúra] játékkal a meccseiket, az a világ legszebb győzelme.
A 3-4 oldalas fikázáson egyetlen korrekt, pontos véleményt olvastam, phelan barátomtól: a 3 pont, az 3 pont, ha ehhez még szép játék is párosul, az hab a tortán.
Kedves madridisták! Tanuljatok Tőle! Érdemes!
...
Ne túlozz, ne általánosíts, és nehasználj ilyen túlzásokat, hogy legszebb, hullagyenge, ha általánosítasz, mert akkor a hülyének is feltűnik, mekkora hülyeséget írsz. Ilyen a világon nincs.
Amúgy méltatásra érdemtelen volt a hsz-ed, csak már baromira unlak
...
Amúgy meg csak a fanatikusok nem látják be, hogy a tegnapi ugyanolyan volt, mint a bilbaói győzelme a Realnak. A Real is bezúzta a Bilbaót, a Barca is a Mallorcát. A Real sem alázott (bár egyértelműen veszélyesebb volt), a Barca sem alázott (de szintén sokkal veszélyesebb volt).
Szerintem ennyi.
Amúgy meg nem kell foglalkozni a madridistával, mert ugyanabban lesz részed, mint mikor mi olvassuk itt az elfogult barcásokat (bár sajnos azt nem várhatjuk el, hogy ilyen ne legyen)
Szerintem nem érdemes a rosszabb fajta drukkerekkel foglalkozni.
Remélem, ma a Real védelme Pepe nélkül is mutatós lesz. Úgy érzem, ezen múlik a meccs, mert gólt a jelenlegi csapat fog lőni (ha minden jól megy). Azért van bennem most nagyobb 'izgalom' a meccsel kapcsolatban, mint szokott, mert most szünet volt, és nem lehet tudni, hogy milyen lesz a játékosoknak újra a pályán.
SZER-KESZT GOMB