Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Ferrarit ma 3-kor.zalan05 írta:nem tudjátok hánykor fogják bemutatni az uj kocsit és ,hogy közvetíti-e valami?
a számok meg a boxpoz semmit nem befolyásol, ha idén hagynak minket nyugodtan dolgozni, akkor meglesz. idén én is újra egy finn gyereknek fogok szurkolni.A McLaren-Mercedes a 2008-as esztendőben sem feledheti a kémbotrányt. Lewis Hamilton és Heikki Kovalainen a 22-es, illetve 23-as rajtszámmal versenyezhetnek, míg a csapat az utolsó garázst kapja a boxutcában.
Hamilton az utolsó futamon csúszott le a bajnoki címről, de idén ismét harcba száll a diadalért. A csapat sokat vár a versenyzőktől.
"Bizonyára hibáztunk az elmúlt esztendőben. Nyolc év alatt ötször végeztünk a második helyen. Ki vagyunk éhezve a bajnoki címre." – jelentette ki a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug.
Nem rajtuk múlik, hogy kirakják-e a Marlboro feliratot. Egyébként még ígyis hatalmas pénzt kapnak. Nekem meg aztán mindegy, hogy hogyan néz ki az autó, csak gyors és megbízható legyen.GoDJonzen írta:Én is nagyon kiváncsi vok! No és persze remélem lesz új szponzor is mert néha nem szeretem az "üres" kocsikat!:D
A másik hogy remélem a festés olyan lesz mint a Monacoi remélem úgy marad!
Eszméletlen ez az ember. Minden megy neki. Nem lehetnek olyan rossz köridők, ha leigazolták 3 futamra.Los Banditos írta:http://www.motorinfo.hu/news.php?nid=7014
Nem nagyon szoktam nézni a Moto GP-t, de azt a 3 futamot biztosan meglesem. Schumachert ismerve, azon sem lepődnék meg, ha itt is nyerne.![]()
OKÉ, kRALO!Kralo írta:Off: Milyen jól értesültek vagytok arról, hogy mi folyik odaát.
Ne offoljátok szét a kedvenc topicomat!