Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát henry már rég csinált annyit a barcában, mint sevcsenko másfél év alatt a chelseaben..Bojan Krkic írta:Csak nehogy ugy járjunk Titivel mint a Chelsea SevchenkovalRivaldo11 írta:Én sem írnám még le! A képességei adottak, reméljük nem veti vissza újabb sérülés. Ha belelendül, és a helyzetkihasználása javul, akár 10 gól körül is termelhet a bajnokság hátralévő szakaszában. Valamint a Bl-ben is beköszönhet(ne) párszor.
És lehet,hogy Ronaldinho,ilyen társakkal,még jobban összekapná magát,azt kéne vele csinálniuk a fiúknak,hogy rájátszanának.Azután Henryre,úgy mint Messivel csinálta Ronaldinho amikor idejött.Most MEssi és Eto'o játszhatna HEnryre,és Ronaldinhora.MEgnézném.........senzu írta:
igen, pont ma jutott nekem is eszembe ha végre Henry, Messi, Eto'o és Ronnie se lenne sérült egyszerre, láttuk már valaha egyáltalán együtt játszani a fantasztikus négyest?
igen, pont ma jutott nekem is eszembe ha végre Henry, Messi, Eto'o és Ronnie se lenne sérült egyszerre, láttuk már valaha egyáltalán együtt játszani a fantasztikus négyest?messi1918 írta:Én elégedett lennék vele,ha végig így játszana.Ez a mai Henry már emlékeztetett kicsit az arsenalos Henryre.Mi lesz itt ha Henry formába lendül,Eto'o visszajön,Messi felépül,a fiatalok,már most is jók.Ronaldinhot meg nem említem.Ronaldinho&Barca írta:Ez a Titi már kicsit más mint amit eddig láttunk a Barcában, beállása után jóltudta mi a feladata és hol. Nagyon szépen játszott, cselei, agresszivitása kellően megvolt a támadásokban. Remélem a mai kis ajándéka csak ízenítő volt 2008-ból.
Mindent bele Henry!!!
Hajrá Titi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én elégedett lennék vele,ha végig így játszana.Ez a mai Henry már emlékeztetett kicsit az arsenalos Henryre.Mi lesz itt ha Henry formába lendül,Eto'o visszajön,Messi felépül,a fiatalok,már most is jók.Ronaldinhot meg nem említem.Ronaldinho&Barca írta:Ez a Titi már kicsit más mint amit eddig láttunk a Barcában, beállása után jóltudta mi a feladata és hol. Nagyon szépen játszott, cselei, agresszivitása kellően megvolt a támadásokban. Remélem a mai kis ajándéka csak ízenítő volt 2008-ból.
Mindent bele Henry!!!
Henry mellett Bojan még játékostéren pozitívum a mai napon.Replay írta:Jól játszott, lendületet adott, a 2. gólnál szépen kidolgozta, sztem számithatunk rá, mikor Eto'o távol lesz
Csak nehogy ugy járjunk Titivel mint a Chelsea SevchenkovalRivaldo11 írta:Én sem írnám még le! A képességei adottak, reméljük nem veti vissza újabb sérülés. Ha belelendül, és a helyzetkihasználása javul, akár 10 gól körül is termelhet a bajnokság hátralévő szakaszában. Valamint a Bl-ben is beköszönhet(ne) párszor.
Igaz, a Real ellen télleg nem volt könnyű a kispadrol betalálniAndrisveres írta:Szerintem ha megrázza magát még simán lehet gólkirály , a realról meg nem ő tehet