Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem én voltammert vki miatt nem tok felmenni csetre
Ha ezt a tengerparton csinálnák jönne a greenpeace és visszasegítené őket a vízbeSaviola írta:Mármint a partra vetett feket bálnák ? Durván verkődnek..
Láttam,elsőt nem üti egyiksem.
Mármint a partra vetett fekete bálnák ? Durván vergődnek..
Nem rossz..de így nyomják a profikSaviola írta:Na,kicsit "vidámabb":
Durván rázza a csaj.
A zene pedig kész..annyira sz.r,hogy egyenesen isten.![]()
Szerinted miért csinálom? Holnapra behívtak a Cool délutáni 12 karikás műsorába, és közlöm mindezt Leo-val, hogy aztán megírja a Blikk.Saviola írta:Büszke vagyok rád.![]()
Divatmelegnek lenni sztájlos.Mégis maradtam a nőknél..kéne valami életműdíj,vagy ilyesmi.
Jah,mutattam osztálytársamnak,az haverjának,azóta bejárta az egész cs-s társadalmat.Bányász írta:Már 1.5 millóan megnézték...nem kis karrier...
Miket nézel Te otthon titokban, magányosan?Saviola írta:Na,kicsit "vidámabb":
Durván rázza a csaj.
A zene pedig kész..annyira sz.r,hogy egyenesen isten.![]()
Én a megrémült és elszökött kutyákat jobban féltem mint ezeket a petárdázókat, akik magukban ejtenek kárt...barca99 írta:Na petárás cucc...![]()
Ugye meggyújtod, durran.
A tűzijátékok nagy része? A végén "jó nagy" durranás.
Ha jól emlékszem, a háziállatoknak (közvetve) jó nagy szerepe volt ebben, mert náluk cinkel a dolog. De szerencsétlennek nem mindegy, hogy melyik durran?![]()
Aki balfsz, az meg pórul jár majd más pirotechnikai eszközzel, ha esetleg a balesetveszélyesség jön szóba.
So-so nem egészen tiszta, hogy miért tiltották be, (nem mintha hiányozna, de ha nem legális, akkor már csak azért is csinálni fogják ugye...) tehát ha Drigo (vagy bárki más) szánna rám pár karaktert...
Hát a válasz egészen egyszerű. A tisztelt képviselőknek egyedül ezzel volt bajuk, legalábbis ha jól emlékszem, akkor valamelyik képviselő kezdeményezésére tiltották be végül.(Ez is biztos valakinek a kampányfogása volt - de ennyit a politikáról) Egyébként Mo-n egyre kisebb üzlet van ebben az egészben, annak ellenére, hogy egyre több helyen van nyáron is "házi" tüzijáték. Romániában és keletebbre meg most kezd virágozni az ipar, ott szilveszterkor, 3-4000 ezer eurós tüzijátékok az átlagosak, a tavalyi EU-s csatlakozásnál pl 15000 eurót kerestek haveromék romániai viszonteladói, ami azért egy este elég jó zsebpénz...barca99 írta:So-so nem egészen tiszta, hogy miért tiltották be, (nem mintha hiányozna, de ha nem legális, akkor már csak azért is csinálni fogják ugye...) tehát ha Drigo (vagy bárki más) szánna rám pár karaktert...
Ez a szerencsétlen nő teljesen tönkretette magát..Mondjuk leginkább saját magát okolhatja! Volt egy időszak amikor szinte hetente/naponta csinált valami szánalmas hülyeséget.Vito írta:
Ostromzár Britney Spears házánál
Kórházba szállították
hát Rumig, esküszöm eddig nem esett le, hogy erről régesrég lekéstünk.Rumig írta:Akkor a legtöbbről már lemaradtunk, de azért még talán ma este is érdemes figyelni.