Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez tuti nem igazM19 írta:Remélem csak kacsa:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=535800
Ez igaz!! Nem azért igazolták le őket,hogy most aranylabdára törjenek!!! Ő és Bojan a jövő......még lesz idejük bőven bizonyítani!!!zalan05 írta:ez most hülyeség a fiataloktól várni az eredményeket szerencsétlen gyerek csak 18 még hova legyen olyan mint Messi amikor egy normális tehetség 22-23 éves korába lesz olyan szinten ,hogy profi legyen. Nem lehet mindenki Messi meg C.Ronaldo. Iniesta is tavaly értbe csak addig csak jo csere volt. Eza baj a mediaval ,hogy hamár valakire azt mondják hogy tehetséges akkor már rögtön minden mecsen kell löni 1-2 gólt meg 6* átkell vinnie egyedül a pályán.
Ja anno valamelyik magyar csapat is meggondolta,hogy nem igazolja le SevátLG írta:Biztos, h nincs akkora tehetség mint Messi. Messit enyi idős korában már nem zavarta a labda, meg már mutatott vmit tét meccseken is![]()
Én a szlovák s1-n néztem a meccset, a kommentátor azt mondta, ha látták a meccset, akkor a cselzi és a mencseszter megondolja az ajánlatát
Nem minden játékos egyforma, Giovaninak úgy néz ki, kicsivel több lehetőség kell bizonyításra, mint Bojannak, a nyári ázsiai túrán azért mutatott valamit, tétmeccsen még nem megy neki, úgyhogy nem csodálom, ha nem hatott meg eddigi teljesítménye. De bizalmat kell szavazni felé és szerintem nem lesz szükség 1-2 évre, hogy megmutassa, van akkora tehetség, mint Messi volt ebben a korban.Rivaldinho írta:Ősszintén nem érdekel.. a játékost elküldeni nem fogják innen.. ergo ő cska akkor megy ha akar.. ha meg ele akar menni, akkor már nehogy vissaztartsuk, egy játékos aki nem akar itt jáccani, az ne is jáccon! tehá ha el akar meni menjen, akkor nagyot csalódok benne, de eddigi teljesítménye nem hatott meg...
Volt lehetősége bizonyításra, nem tette, ellenben Bojan azért valamit mutattott, ami pozitív, és fiatalabb is
De sztem is várjunk még vele 1-2 évet, és akkor kiderül tényleg olyan tehetséges-e
Ősszintén nem érdekel.. a játékost elküldeni nem fogják innen.. ergo ő cska akkor megy ha akar.. ha meg ele akar menni, akkor már nehogy vissaztartsuk, egy játékos aki nem akar itt jáccani, az ne is jáccon! tehá ha el akar meni menjen, akkor nagyot csalódok benne, de eddigi teljesítménye nem hatott meg...M19 írta:Remélem csak kacsa:
A télen biztosan nem engedik el, és nem is hinném, hogy el akarna menni. A cél: jobb szerződést kicsikarni a Barcánál. Ez természetes, de ha akart volna, már elmehetett volna.M19 írta:Remélem csak kacsa:
Nagyon remélemM19 írta:Remélem csak kacsa:
Teljes mértékben egyetértek! Gio nagyon sokoldalú játékosnak tűnik ( Iniesta magasságokba emelkedhet), de emiatt a sokrétüség miatt lesz nehezebb a helyzete is! Bárhol fog tudni játszani a csatársorban és a középpályán egyaránt, majd meglátjátok, és iszonyat lát a pályán.grecki írta:Ez jó volt.Mihu írta:Erre kb annyi az esély hogy valamikor én Aranylabdás játékos leszek, és egyszerre szerzem meg az Aranycipőt és Pichici díjat.
Furcsa is lenne, hogy az aranycipős ne lenne első hazája göllövőlistáján.
Egyébként, azokkal is egyetértek, akik szerint jobb Krkics Giovaniál. Jobb formában van, jobban kijött a lépés, többet is játszott, nem is volt sérült, nem is játszatták hol itt, hol ott, mint a mexikóit. De szerintem Dos Santos jobb futballista lesz, nagyobb tehetség, mint Krkics. Ne kövezzetek meg, nekem ez a véleményem. Ettől függetlenül nagyon szurkolok neki is, hogy minél jobb futballlista legyen, és sok örömöt szerezzen a szurkolóknak.
Valami ilyesmit akartam kifejezni a mondandómmal!Pont fordítva várta mindenki!Legalábbis a nagy többség!Sztem!barca99 írta:Én pedig pont az érzem, hogy Bojan fog hirtelen berobbani, nagyobb sztár lesz, Giovaninak pedig kell 2-3 évad, mire bebizonyítja, hogy helye van a csapatban.