Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A mi edzőnk az utolsó ugy-e?Legalábbis is szerintem biztos!De nekem van egy olyan megérzésem hogy több játékossal sincsen jóba Rijkaardd mert Sylvinho-val mivan? Deco-t meg mi a fa...-nak nem kell kezdetni ha sza.rul játszik is többet ér mint az izlandi!Vito írta:Deco miért jegeli?aynas írta:Sevilla elleni keret
Valdés Oier
Puyol, Márquez, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta
Edmílson, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen
Henry, Eto'o, Bojan, Giovani
ismert és ismeretlen okoból a hiányzók:Oleguer, Sylvinho, Deco, Messi, Ronaldinho, Ezquerro![]()
vannak jó edzők,
vannak kevésbé jó edzők és
vannak, akiknek a döntéseit egyszerűen nem lehet megmagyarázni

Deco miért jegeli?aynas írta:Sevilla elleni keret
Valdés Oier
Puyol, Márquez, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta
Edmílson, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen
Henry, Eto'o, Bojan, Giovani
ismert és ismeretlen okoból a hiányzók:Oleguer, Sylvinho, Deco, Messi, Ronaldinho, Ezquerro
Sevilla – Denia (harmadosztályú) 4-3 (L. Fabiano 15., Fazio 26., Chevantón 89., Kanoute 90. – 11-esből, ill. Jaime 52., Gregory 74., Migue 82. – 11-esből)
tj.: a Sevilla 5-4-gyel
Nem tudom mikor lesz egész csapatunk de 1 jó hónapig biztos nem.Mental_Theo írta:ja, a következő hetekről annyit, hogy most Messi,Ronaldinho off, utána Eto'o, Touré.. teljes csapat nem tudom mikor lesz
Egyetértek. Vagy jussunk tovább egy erős ellenféllel szemben és bizonyítsanak, vagy essünk ki a rákba, ezzel 'megkoronázva' ezt a 'gyönyörű' szereplést.varga tamás írta:Azt gondolom, a lehető legjobb ellenfelet kaptuk, én örülök neki. Ha kupát akarunk nyerni, akkor mindenkit meg kell vernünk. Megmutathatják a fiúk, tudnak-e még küzdeni a klubért, a csapatért, magukért, és értünk. A továbbjutás esélye 50-50%, az előny, hogy a visszavágó hazai pályán lesz. Már, amennyiben ez előnynek számít. Két meccsen bármi lehet, a madrid esetében is. Lásd Hercules, vagy Alcoyano. Nem verhetetlen csapat a Sevilla, ráadásul nem a tavalyi formájukat mutatják. Persze, a mai formánkat nézve, nem nagyon lehetünk bizakodóak. Tavaly egy jóval könnyebb úton nem sikerült a döntőig menetelnünk, az idén egy rögösebben lehet, hogy sikerül. És a számomra igenis fontos a kupa, már 10 év telt el a legutolsó kupasiker óta.

Na valahogy erről beszéltem, a Sevilla amúgy is kupamenőnek számít (főleg hozzánk képest). Én amondó vagyok, hogy edjuk meg a lehetsőséget a fiataloknak, ha ők leszerepelnek azt könnyebben lehet magyarázniEnrique írta:SEVILLA - BARCELONA
![]()