Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha 100/200-as vakokkal nyitunk akkor 10 ezer lével kellene indulni. A nagyok is így játszanak:) Ilyen vakok mellett a 3000 és az 5000 is kevés. Ha viszont 10/20-as vakokkal nyomjuk akkor 1000-rel kell indulni.
jó hogy leírtadDrigo írta:tegnap beszéltük az esti pókernél, hogy jó lenne már valami konkrétum, hát most én leírtam valamit
a több időpontot megoldható de elöbb sorsoljunk és utána legyen kitűzve asztalonként az időpont így ahogy Drigo leírta nem lesz taktikázás...Melkor írta:A javaslatom: Jelöljünk ki jövő szombatra több időpontot is. Mondjuk 11, 14 és 17 óra.
Igen, erre én is gondoltam. De ezt ki lehet úgy küszöbölni, hogy mindenki priviben jelentkezik a főszervezőnél, az pedig időnként közzéteszi, hogy mikorra hányan jelentkeztek. Mondjuk ez eléggé macerás.Drigo írta:Ezt írtam én is, csak kicsit kitoltam. Mivel ma (ha jól tudom) lezárul a jelentkezés, akkor az asztalokat valahogy kisorsoljuk. És akkor pl van egy hét lejétszani a selejtezőt.Melkor írta:A javaslatom: Jelöljünk ki jövő szombatra több időpontot is. Mondjuk 11, 14 és 17 óra. És mindenki oda jelentkezik, amikor ráér. Majd a B döntőnek és a nagydöntőnek már fix időpontot estére.
A külön időpontokra jelentkezés nekem azért sántít egy kicsit, mert akkor lehet taktikázni. Látod, hogy ki hova jelentkezett (és azért szerintem vagyunk páran, akik tudják, hogy kivel nem kerülnének össze szívesen, illetve kivel meg igen.), és akkor direkt oda mész Te is, vagy pont, hogy azért pont nem. De többség dönt.
De előbb mondjuk tényleg legyünk meg, max lesz(nek) olyan asztal(ok), ahol, egy emberrel kevesebb lesz.
Ezt írtam én is, csak kicsit kitoltam. Mivel ma (ha jól tudom) lezárul a jelentkezés, akkor az asztalokat valahogy kisorsoljuk. És akkor pl van egy hét lejétszani a selejtezőt.Melkor írta:A javaslatom: Jelöljünk ki jövő szombatra több időpontot is. Mondjuk 11, 14 és 17 óra. És mindenki oda jelentkezik, amikor ráér. Majd a B döntőnek és a nagydöntőnek már fix időpontot estére.
De ma lhetne tolni ! Szedjük össze az mbereket!És holnap ne játsszunk, az a lényeg.
addig még sok víz lefolyik a DunánChris0527 írta:a bajnokság poker TH-val leszeldöntöttemés akkor jövő hét hétvégén lesz..Szombat 5 óra mindenkineknagy többségnekmegfelel?