Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a La Bomba kicsit nagyobbat szól egy pukkanásnál. Az a hang azért elég jó. Mondjuk a kutyák kevésbé élvezik, de általában próbáljuk ott eldobni, ahol nincs kutya.Kralo írta:Én sosem értettem, hogy mi a poén abban, ha eldobjuk és pukkan egyet ..
Valaki, aki petárdázott és élvezte, mesélje el miért jó?
Én teljesen egyetértek azzal, hogy ezek használatát betiltották. Amíg szabályos volt sem használtam értelmetlennek tartottam, ahogy most is. Egy lepke pl sokkal szebb, felrepül közben pörög szép színe is van, van amelyik pukkan is a végén. De mésem csak abból áll, hogy egy hatalmasat "robban" és majdnem megsüketít.Los Banditos írta:A kisebb petárdákat (mini, 2-3 durranós, sima, Mega, La Bomba), ahogy Drigo is mondta, egy ideig lehetett használni szabályosan.
Ezek szerint, azért ez nem semmi...barca99 írta:Ilyen van?
Kedves Krojf ebben sajnos nem tudok neked igazat adni mivel egy jóbarátomat is elkapták és őt bizony fel is jelentették bár az lehet hogy mostanában Sopronban jobban figyelnek az ilyen dolgokra az elmult esetek miatt...Krojf írta: A birtoklásáért 50-, a használatáért 100 ezer forintos bírság jár(na)!
Azért a -(na), mert senki nem tartja és tartatja be, hiába van
miniszteriális szinten tiltva országszerte!!!
Kössz a képet, így már jóSaviola írta:Messa:
http://kepfeltoltes.hu/080103/por-messi ... es.hu_.jpgEzt másold be a Profil/Avatar kép belinkelése menüponthoz majd elküldés.
A szerkeszt gombot használd néha.
Azért nem jelenití meg,mert a gépről nem lehet feltölteni,javaslom,hogy olvasd el Enrique leírását,és ott minden pontosan le van írva.Messa írta:De ha valaki ESTLEG RÁÉR, megkérném, hogy csináljon nekem 1 képet, legyen szíves! Köszi!!!Messa írta:Valaki tudna nekem segíteni, hogy miért nem jeleníti meg a képemet? Pedig 95*92-es és 7,93 Kbyte, ha jól tom, de egy piros x-et ad ki, most azzal mit csináljak? (Már próbáltam 3 képet, mindnél ezt adja ki)![]()
De ha valaki ESETLEG RÁÉR, megkérném, hogy csináljon nekem 1 képet, legyen szíves! Köszi!!!Messa írta:Valaki tudna nekem segíteni, hogy miért nem jeleníti meg a képemet? Pedig 95*92-es és 7,93 Kbyte, ha jól tom, de egy piros x-et ad ki, most azzal mit csináljak? (Már próbáltam 3 képet, mindnél ezt adja ki)![]()
Hehe.barca99 írta:Asszem még Sárki csinálta a pikcsőrt...