Formula 1
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Victor_Valdes: én MINDIG kedves vagyok
GoDJonzen: én nem egészen így hallottam, de okés. Az offtopicban ment elég keményen a nem helyénvaló, nem ilyesfajta fórumokra való vitatkozás, ami a végén 'anyázásba' ment át, és ennek következtében pár embertől elköszöntek. És ez a raulreal gyerek is benne volt a 'vétkesek' között.

GoDJonzen: én nem egészen így hallottam, de okés. Az offtopicban ment elég keményen a nem helyénvaló, nem ilyesfajta fórumokra való vitatkozás, ami a végén 'anyázásba' ment át, és ennek következtében pár embertől elköszöntek. És ez a raulreal gyerek is benne volt a 'vétkesek' között.

Tamás:
Nem az egy másik topicba volt...az F11be mindig az volt hogy 7Ferraris ölt 1 makacs mercis!
Elég érdekes volt:
Belinkelt vki egy hírt Kováról és végén miről veszekedtünk?...hogy MS és alonzó közül ki a jobb meg ehhez hasonló viták!:D
Nem az egy másik topicba volt...az F11be mindig az volt hogy 7Ferraris ölt 1 makacs mercis!

Elég érdekes volt:
Belinkelt vki egy hírt Kováról és végén miről veszekedtünk?...hogy MS és alonzó közül ki a jobb meg ehhez hasonló viták!:D
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért az tulzásvarga tamás írta:Az a háború elég durva volt, és azt gondolom, raulreal nevű madridista itt sem marad sokáig, ha politikai jellegű vitába bocsátkozik.GoDJonzen írta:Odaát háború volt!:D
azé szüntették be egy kis időre a "nagyon okos és intelligens" modik!
Hát mindenesetre a rajtok sem lesznek mindennapiak!
Felpörgött a topic én is két napja vok regelve ! 26.-án írtak ide utoljára!
Úgyhogy fogadja meg a jótanácsot: NE POLITIZÁLJON, de még csak utalásokat se tegyen rá.
Egy kedves kék-gránátVörös szurkoló.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az a háború elég durva volt, és azt gondolom, raulreal nevű madridista itt sem marad sokáig, ha politikai jellegű vitába bocsátkozik.GoDJonzen írta:Odaát háború volt!:D
Úgyhogy fogadja meg a jótanácsot: NE POLITIZÁLJON, de még csak utalásokat se tegyen rá.
Egy kedves kék-gránátVörös szurkoló.

Legyen igazad Kralo!:D
De sztem ez is egy izgalmas bajnokság lesz! Ferrari 1 aztán rönó-merci ! A BMW egy selejt! Akkor inkább már Williams vagy Honda (mindkét gárda vérfrissítésen ment keresztül és VB címre hajtanak)
De sztem ez is egy izgalmas bajnokság lesz! Ferrari 1 aztán rönó-merci ! A BMW egy selejt! Akkor inkább már Williams vagy Honda (mindkét gárda vérfrissítésen ment keresztül és VB címre hajtanak)
Én ezt nem tudom elképzelni.raulreal írta:én simán eltudom képzelni hogy Kovalainen lesz a bajnok.
Alonsonak az volt a hibája hogy felhúzta magát azon hogy Hamilton a kedvenc.

Van egy olyan érzésem, hogy egy sima Ferraris év következik.. mögöttük kisebb szakadékkal küzd majd a második helyért a McLaren, a BMW, és a Renault. Persze a szabálymódosítások boríthatnak a jóslatomon.

Odaát háború volt!:D
én simán eltudom képzelni hogy Kovalainen lesz a bajnok.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
raulreal: én utálom Alonsót, viszont szeretem a Ferrarit, Kimit, Schumachert, és anno Prostért is odavoltam.
SCHUMI A LEGNAGYOBB! KIMI A KIRÁLY!
SCHUMI A LEGNAGYOBB! KIMI A KIRÁLY!

-
Csak keveset írnak ebbe a topicbaraulreal írta:hehe![]()
nem az érdekel ki kinek szurkol, odaát tök sötét volt mindenki, azért vagyok itt mert feltételezem itt magasabb a színvonal

Amúgy kiváncsi vagyok, hogyan fognak viselkedni az autók kipörgésgátló nélkül esőben. Biztos nagy balesetek lesznek egy olyan versenyen, mint amilyen volt Fuji.
in to exile
hehe
nem az érdekel ki kinek szurkol, odaát tök sötét volt mindenki, azért vagyok itt mert feltételezem itt magasabb a színvonal

-
Remélem itt nem úgy végzed, mint odaát
Bár itt azért jóval több Alonso drukkert fogsz találni

Bár itt azért jóval több Alonso drukkert fogsz találni

in to exile
lehetetlen megmondani mely csapat milyen erős lesz, de az vszinüsithető hogy a McLaren és a Ferrari a legjobbak közt lesz, de lehet még pár meglepetéscsapat.Fernando Alonso az évad végén elhagyhatja a Renault istállót – ezt a szerződése biztosítja a kétszeres bajnoknak. Amennyiben a várt eredmények elmaradnak, a spanyol pilóta más csapathoz igazolhat. "A szerződésem 2009-ig szól, rugalmas megkötésekkel."
A Sport Bild értesülései szerint Alonso trénere, Fabrizio Borra nemrég kijelentette, hogy - amennyiben a Renault nem lesz a legjobb három csapat között – Alonso eldöntheti, hogy "marad vagy Ferrarihoz vagy a Hondához igazol."
a Renault vszinü az egész 2007es szezonban a köv évre készült már, meglátjuk ez mennyire kamatozik. minden esetre ha Alonso nem tud győzelmekért harcolni, 1 év után lelép.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
http://www.formula.hu//index.php?lap=cikk&id=16945
Egy kis édesség a formula1 kedvelőknek, pillanatképek 2007-ből. Érdemes elolvasgatni.
Egy kis édesség a formula1 kedvelőknek, pillanatképek 2007-ből. Érdemes elolvasgatni.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Schumi csak második lett a címvédő Ekström megverte.barca99 írta:Race of Champions verseny az Eurosporton.
- Mihu
- Director del Fútbol
Schumi nem fogja megköszönni a taxisofőrnek hogy világgákürtölte hogy 50 helyett 150-el mentek néhány helyen és veszélyesztette több ember életét. Csak nem lesz belőle semmiAtesz írta:Nyomozás indult az alkalmi taxisofőr Schumacher ellen
Szrena Renáta, 2007. december 15. szombat 19:03
ESZKÖZÖK:
RÖVIDHÍR - Michael Schumacher néhány nappal ezelőtt taxisofőrnek állt, ugyanis biztos akart lenni abban, hogy családjával elérnek egy repülőgépet Németországban. A kilencüléses Opel tulajdonosa lelkesen világgá is kürtölte, hogy ki vette át tőle a volánt, ám emiatt most alighanem bajba kerülhet, ugyanis a hatóságok vizsgálatot indítottak.
A török Tuncer Yilmaz elárulta, a hétszeres Forma-1-es világbajnok 100 eurós borravaló adott neki, amiért átadta neki a volánt, és családjával elérték gépüket. A török férfi azt is elmondta, hogy Schumacher padlógázzal vezetett, és olyan helyeken előzött Coburg városában, hogy a taxis alig akart hinni a szemének, miközben az autóban a pilóta felesége, Corinna és két gyermekük is ott ült.
A coburgi Neue Presse című lap szombaton ugyanakkor arról számolt be, hogy a rendőrség és az ügyészség nyomozást indított Schumacher és Yilmaz ellen: "Pontosan megvizsgáljuk, hogy mi is történt"- erősítette meg a híreket a rendőrség szóvivője, Jürgen Hannecke.
Ez vicces!![]()

Race of Champions verseny az Eurosporton.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nyomozás indult az alkalmi taxisofőr Schumacher ellen
Szrena Renáta, 2007. december 15. szombat 19:03
ESZKÖZÖK:
RÖVIDHÍR - Michael Schumacher néhány nappal ezelőtt taxisofőrnek állt, ugyanis biztos akart lenni abban, hogy családjával elérnek egy repülőgépet Németországban. A kilencüléses Opel tulajdonosa lelkesen világgá is kürtölte, hogy ki vette át tőle a volánt, ám emiatt most alighanem bajba kerülhet, ugyanis a hatóságok vizsgálatot indítottak.
A török Tuncer Yilmaz elárulta, a hétszeres Forma-1-es világbajnok 100 eurós borravaló adott neki, amiért átadta neki a volánt, és családjával elérték gépüket. A török férfi azt is elmondta, hogy Schumacher padlógázzal vezetett, és olyan helyeken előzött Coburg városában, hogy a taxis alig akart hinni a szemének, miközben az autóban a pilóta felesége, Corinna és két gyermekük is ott ült.
A coburgi Neue Presse című lap szombaton ugyanakkor arról számolt be, hogy a rendőrség és az ügyészség nyomozást indított Schumacher és Yilmaz ellen: "Pontosan megvizsgáljuk, hogy mi is történt"- erősítette meg a híreket a rendőrség szóvivője, Jürgen Hannecke.
Ez vicces!

Végre megtörtént(nyílvánosságra került) a szerződés. Akkor ez a varriáció lép érvénybe:

Jó lesz. Remélem meg tudják közelíteni Piquet -vel a két élmenő gárdát.
"A szurkolók mindig is támogattak engem, és még emlékszem arra, hogy mennyi ember volt mellettem idén és ez mennyire meghatott engem."
Go Fernando!

Jó lesz. Remélem meg tudják közelíteni Piquet -vel a két élmenő gárdát.

"A szurkolók mindig is támogattak engem, és még emlékszem arra, hogy mennyi ember volt mellettem idén és ez mennyire meghatott engem."
Go Fernando!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nah Alonso a renaultban.. Kicsit durva bár ha lenne kis erkölcse akkor 1-2 évig kihúz másik csapatban.. lessz itt a renaultnál most ferrari, mclaren minden... Remélem jövőre is gyenge lesz a renault és megszívja

http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=16721

http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=16721
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
A 2007-es szezon hivatalos összefoglalója.:
http://www.youtube.com/watch?v=-B1XuSN4_Ww&
A készítők megint kitettek magukért
http://www.youtube.com/watch?v=-B1XuSN4_Ww&
A készítők megint kitettek magukért

in to exile
Csütörtökön tárgyalta Monacóban a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsa a Renault és a McLaren között kirobbant kémkedési ügyet, amelyben ezúttal a francia istállót vádolták a szabályok megsértésével. Az irányító testület bűnösnek találta a csapatot, de büntetést nem szabott ki.
A Renault-t tehát bűnösnek találták titkos, McLarentől származó dokumentumok birtoklásáért, ám a csapat megúszta a büntetést. A francia gárda egyébként mindvégig állította, nem használta fel a wokingiaktól származó adatokat.
Ismerős a szöveg.
Mintha nyáron a McLaren ügynél is ilyesmi lett volna.
Így most már elég sok esélyét látom annak, hogy Alonso a Renaulthoz megy vissza, akár holnap be is jelenthetik. Jó lenne már tudni. Érdekes, hogy annyiféle kitalációt írkáltak össze, hogy már tényleg nem tudja az ember mit gondoljon. Míg az illetékestől egy nyilatkozatot nem olvashattunk a szezonzárás után.
A Renault-t tehát bűnösnek találták titkos, McLarentől származó dokumentumok birtoklásáért, ám a csapat megúszta a büntetést. A francia gárda egyébként mindvégig állította, nem használta fel a wokingiaktól származó adatokat.
Ismerős a szöveg.

Így most már elég sok esélyét látom annak, hogy Alonso a Renaulthoz megy vissza, akár holnap be is jelenthetik. Jó lenne már tudni. Érdekes, hogy annyiféle kitalációt írkáltak össze, hogy már tényleg nem tudja az ember mit gondoljon. Míg az illetékestől egy nyilatkozatot nem olvashattunk a szezonzárás után.