A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
gratulálok neked is....meg a csapatnak.varga tamás írta: Ezért ne is pofázz bele! Ha, szépen megkérhetlek. A saját házad előtt söpörgessél. S, hogy mi milyen véleménnyel vagyunk a mai teljesítményről, az hadd legyen a mi dolgunk. Talán, jogunk van hozzá.
Ezért ne is pofázz bele! Ha, szépen megkérhetlek. A saját házad előtt söpörgessél. S, hogy mi milyen véleménnyel vagyunk a mai teljesítményről, az hadd legyen a mi dolgunk. Talán, jogunk van hozzá.Buitre írta:persze nem az én dolgom, és bocsi, h belepofázok, de azért néha túlzásokba estek. Mondjuk nem láttam és értem, h kicsit gáz az eredmény, de rengeteg nagycsapat szokott megszenvedni a kicsikkel (még mi is szívhatunk). Túlságosan hozzászoktatok a jóhoz az utóbbi években

Thuram-ot lecserélte Frank a 60. percbe utána kaptuk a golt amikor már Valiente volt a pályán. de igazad van nem szabadott volna 2-öt kapni. én elhiszem h ienkor nincs motivácio egy meccsen de legalább csak paszolgattunk volna és huztuk volna ki 2:0-val.Zozzy 5 írta:Elég nagy szégyen, hogy egy Puyol-Thuram védőtengely kettőt kap egy ilyen csapattól
Köszi LA Pulga!La Pulga írta:3 - 0 nekünk!bujna írta:Az első meccsen mi lett az eredmény, idegenben????

Attila-Raul írta:Real Madrid-Alcante 1-0 33 min Robben

Még rímel is, ez tetszikSaint Germain írta:Frank: "Előre kell tekintenünk és folytatnunk a munkát."La Pulga írta:Most Laporta:"Nincs még veszve semmi"
p.s.:
Csak most már annyira előre nézünk, hogy elég gyakran pofára esünk.

Már csak röhögök!Saint Germain írta:Frank: "Előre kell tekintenünk és folytatnunk a munkát."La Pulga írta:Most Laporta:"Nincs még veszve semmi"
p.s.:
Csak most már annyira előre nézünk, hogy elég gyakran pofára esünk.
Nézek előre, de egyrszt nem látok semmit, másrészt meg már kur.vára fáj a fejem a sok nézéstől....Saint Germain írta: Frank: "Előre kell tekintenünk és folytatnunk a munkát."