Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem az Nso cikke, hanem a goal.com-on L. Brown írta, de ez persze nem valós tény, s kacsának is lehet venni, de ezek a játékosok megfelelnének nagyrészt. Ha Diegot el tudják hozni nincs probléma, de nem csak Cesc és Dioego lenne jó szerintem, és ennyi erővel Kaká is jó lenne, de még mennyire... Fabregas több mint valószínű hogy marad, de örrömmel látnák a katalánok, ezért is foglalkoznak vele. A Real nem is hiszem hogy elsősorban őt venné meg, inkább Kakát vagy Diegot, s attól félek hogy az utóbbi Madridban fog kikötni. Én továbbra is Diego és Xabi Alonso mellett vagyok, mert Fabregas elhozhatatlan, Gerrard is, Lampard számomra nagy kétly hogyan játszana itt, Pirlo már túl koros, Tiagot emlegetik, de azért én jobbat várok, Aimar... hát, én szeretem, de ő sem fiatal és sérülékeny, Riquelme kilőve, Cambiasso is Hlebet nem tartom annyira jónak, Ballack sem hiszem hogy ideális lenne és más okok miatt sem lehet róla beszélni, Nasri pedig, hát, ő nekem nagy reménység, Sneijdert sem kell bemutatni, Mascherano inkább védekező, de nagy játékos, más akik ilyen poszton vannak, nos nem jut eszembe, de sok védekező középpályás igen, viszont most nem arról a posztról van szó.Bodi írta:Az nso cikke valószínűleg kamu,de én egy ilyen drasztikus változtatásban látom a sikert!
A katalán Cesc Fabregas megszerzése sem ígérkezik könnyű feladatnak, noha Txiki Beguiristain, a Barca sportigazgatója szerint klubja és az Arsenal már 2003-ban előszerződést kötött.
Ezt honnan szedték?Tudtommal Txiki kb annyit nyilatkozott Fabregassal kapcsolatban,hogy nem fizetnek halom pénzt egy saját nevelésért.
Ha jól emlékszem kb annyi ez az előszerződés,hogy a spanyol klubok között elsőbbséget élvez a Barca,magyarul a Real nem szerezheti meg Cesc-et
Amúgy nekem tetszenek az elmített nevek,bár Ronaldo megszerezhetetlen,Fabregas pedig nem fogja pont most otthagyni az Arsenalt.Márpedig a középpályára egy igazán nagy nevet kell vennünk,egy olyan játékost,aki szervezésben is kiváló,mert ezzel akadnak gondok mostanában.
Bodi írta:Az nso cikke valószínűleg kamu,de én egy ilyen drasztikus változtatásban látom a sikert!
A katalán Cesc Fabregas megszerzése sem ígérkezik könnyű feladatnak, noha Txiki Beguiristain, a Barca sportigazgatója szerint klubja és az Arsenal már 2003-ban előszerződést kötött.
Ezt honnan szedték?Tudtommal Txiki kb annyit nyilatkozott Fabregassal kapcsolatban,hogy nem fizetnek halom pénzt egy saját nevelésért.
Ha jól emlékszem kb annyi ez az előszerződés,hogy a spanyol klubok között elsőbbséget élvez a Barca,magyarul a Real nem szerezheti meg Cesc-et
Amúgy nekem tetszenek az elmített nevek,bár Ronaldo megszerezhetetlen,Fabregas pedig nem fogja pont most otthagyni az Arsenalt.Márpedig a középpályára egy igazán nagy nevet kell vennünk,egy olyan játékost,aki szervezésben is kiváló,mert ezzel akadnak gondok mostanában.
Ez nem Shuszter függő...Rudival meg raullal látványos játék?mert nekem nem tetszett az akkori Chelsea, és most sem tetszik pl: Schuster a Madridnál. Nekem az is fontos, hogy látványos legyen a játék.
Cooltiszo írta:Akkor az én terveim nyárra:
1. Új edző: nálam Scolari a nyerő, nyáron csapat nélkül lesz(kijelentette, hogy otthagyja a portugálokat az eb után). De esetleg még Mourinhot tudnám elképzelni, viszont Scolarit erőltetném sokkal inkább....
2. Jobbhátvéd: sajnos Zambi nem naon tudja az nyújtani amit kéne, és mintha ő is belefásult volna már ebbe, nyáron sztem egyből megy vissza Itáliába. Ide Alves lenne a legjobb, viszont Lahm a legideálisabb sztem, ő olcsóbb, nagyon jó, kijelentette hogy álamai klubja a Barca(ilyen játékosok kellenek, nem azok akik azt nézik hogy hol mennyit kaphatnak).
3. Középpálya: Ide mindenképp kell vki, Deco el fog menni, és lehet hogy még az ő pótlásán felül is kell egy kiegészítő ember, kell a keret, egy jó kezdő nem elég. Fabregas nagyszerű képességű gyerek, gáz volt hogy itt hagyott minket, de azért visszaszerezném. Ha ő nem akkor Hleb se rossz ötlet.
4. Ronaldinho pótlása: nemtom mennyire jó ötlet, de sztem el fog menni legkésőbb nyáron, mintha feladta volna azt hogy ő már bizonyítson itt(nekem néha így tűnik). Úgy gondolom hogy új taktika lesz ezáltal, nem lesz Ronnie poszt. De mint egyéniség igazolnék helyette vkit, ide nekem 3 jelöltem van: Samir Nasri; Diego; Van der Vaart. Ezeket a játékosokat beírhatnánk a 3. kategóriába is....
Ezek az elképzeléseim, amik jelentős változást jelentenének, de sztem már nem elég az edző kirúgása, az tavaly nyáron lett volna elég, nem várhatunk még 1 évet, hogy megnézzük kik a fekete bárányok, rendet kell tenni és kész. MINDÖRÖKKÉ BARCA!!!!
Mr. Master írta:Kölcsönbe a CSelzinek azt a harmadik számő portugál kapusát kéne hozni, aki kivédte tavaly a szemünket is. Vagy Dudeket, ő márár úgyis hozzászokott a kispadhoz
ha ebből már az teljesül,hogy frankie elmegy,jol járunk....takivini írta:gekkodan írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=532341
Támogassuk mi is:) Rijkaard el, R10 el a francba és Deco is megy utána. Abszolut egyetértek, csak kár, hogy kevés a valóságalapja:)
Egyrészt már volt másrészt ezt fordította le az nso is:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164954
Kölcsönbe a CSelzinek azt a harmadik számő portugál kapusát kéne hozni, aki kivédte tavaly a szemünket is. Vagy Dudeket, ő márár úgyis hozzászokott a kispadhozRivaldo11 írta:Ne feledjétek: Fél évre dőlt ki Jorquera...azaz, ha csak egy kiállítás, vagy egy apróbb sérülés miatt nem védhet Valdes-megszívhatjuk. Canizares szerintem pont jó megoldás lenne. Kitették a szűrét, és bár 38 éves, jó fél éve még simán lehet. Lehet nyáron befejezi, vagy egy kisebb csapathoz igazol. De erre a fél évre jöhetne ide padozni. Ha be kellene ugrania nem lenne zavarban.LG írta:Ez az, egy jo kapus ne rohadjon a padon, főleg ne olyan mint Lehman, aki épp azért m1 el az Arsenalbol, mert játxania kell, h védhessen az EBnel fuero írta:Fölösleges új kapust igazolni! Ha ne adj Isten Valdés is megsérülni max akkor, de így minek? Jorquera se védett sokat és akkor egy Mandanda, Lehmann vagy Itandje hozzánk igazoljna padozni?
Bőven elég ha a B-ből felhozunk a bajnokikra egy playát.
gekkodan írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=532341
Támogassuk mi is:) Rijkaard el, R10 el a francba és Deco is megy utána. Abszolut egyetértek, csak kár, hogy kevés a valóságalapja:)