Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Sokan mit mondtatok akkor amikor még tavalytélen felvettem hoy RijkaardReplay írta:Persze, tét nélküli meccs volt ez, de akkor is!
Ez a csapat ebben az összetételben nem tud megváltozni, totál kiismerték a Rijkaard által "csakazértis" erőltetett taktikánkat, otthon sem tudunk már félelmetesek lenni, nem tartanak tőlünk ellenfeleink, az agyon fizetett játékosaink pedig szánalomra méltó produkciót nyújtanak.
Nagyon komoly vérfrissités kell ide, de tényleg!
Már mindenki úgy emlékszik rá mint arra a ..... aki bevitt minket a málnásba!Rivaldinho írta:Rijkaard ha msot lelépne, akkor mindekni úgy emlékezne rá mint a sikeredzőre, akivel 2-3 évig szárnyalt a Barca... de ha megvárja míg kirúgják, minkdei úgy fog emlékezni rá mint arra a ge.ci-re aki bevitt minket a málnásba![]()
Mér nincs igazam ?Victor_Valdes írta:Ez tetszik!Rivaldinho írta:Rijkaard ha msot lelépne, akkor mindekni úgy emlékezne rá mint a sikeredzőre, akivel 2-3 évig szárnyalt a Barca... de ha megvárja míg kirúgják, minkdei úgy fog emlékezni rá mint arra a ge.ci-re aki bevitt minket a málnásba![]()
Ez tetszik!Rivaldinho írta:Rijkaard ha msot lelépne, akkor mindekni úgy emlékezne rá mint a sikeredzőre, akivel 2-3 évig szárnyalt a Barca... de ha megvárja míg kirúgják, minkdei úgy fog emlékezni rá mint arra a ge.ci-re aki bevitt minket a málnásba![]()

Ronaldinho&Barca!Én a mai meccsre gondoltam, a visszavágóra :S sehol sem találok összeállítást.. :S
Vágom, de nem Fc Barcelona, úgyhogy tökmind1...varga tamás írta:21h-kor a sport2 adja a depor-espanyol visszavágót, élőben.Messa írta:Én néztem az újságot, de nincs írva semmiféle Spanyol labdarúgás.
21h-kor a sport2 adja a depor-espanyol visszavágót, élőben.Messa írta:Én néztem az újságot, de nincs írva semmiféle Spanyol labdarúgás.

Nem.Rivaldinho írta:Adja ma valamilyen magyar adó a meccsünket ?