Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha eredményesebb, akkor többet is tett a klubért, hiszen több címhez segítette a Barcelonát. Ergo: többet tett a csapatért - játékosként.xatary írta:Ezek szerint nálad a többet tett a klubért kifejezés azt jelenti, h hány címet gyűjtöttek be? Akkor írd azt, h Dinho több címet nyert a Barcás időszakában mint Cruyf. Ebben így igazad lenne, de hogy többet tett a klubért??
Mellesleg FIFA World Player 91'-óta van csak (ha jól tévedek).
Cruyff 1973-78 között játszott a Barcelonában, ezalatt nyert egy bajnokságot (1974), egy spanyol kupát (1978), 3-szor volt második, és egyszer 3. helyezett a csapattal. 2-szeres Aranylabdás (1973, 1974), amiből az utóbbihoz van nagyobb köze a Barcelonánál mutatott játékának.xatary írta:varga tamás írta: Csak azt felejti el a hollandus, hogy játékosként Dinho többet tett a klubért, mint ő.![]()
![]()
![]()
Többet tett a klubért játékosként??? Tudom, h elvakult vagy Dinho-val, de azért ennél komolyabbnak gondoltalak Tamás!!!!
Hát nemtom, én még nem éltem Cruyff korában, csak videokat láttam rola, annak is a nagy része Vállogatott meg Ajaxos. És ha jol tudom, Cruyff Barcás időszaka már nem a fénykora volt.xatary írta:varga tamás írta: Csak azt felejti el a hollandus, hogy játékosként Dinho többet tett a klubért, mint ő.![]()
![]()
![]()
Többet tett a klubért játékosként??? Tudom, h elvakult vagy Dinho-val, de azért ennél komolyabbnak gondoltalak Tamás!!!!
varga tamás írta: Csak azt felejti el a hollandus, hogy játékosként Dinho többet tett a klubért, mint ő.
Hát tavaly rugta a golokat szabadrugásbol meg tizenegyesből, de játékban már akkor is 0 voltbarcafan93 írta:Azt nem értem h Cruyff miért pikkel annyira Ronaldinhora.Jó hogy [auto_cenzúra] formában van de már 1 éve is szidta ha emlékeim nem csalna, és akkor még volt némi remény a góljai száma miatt a feltámadásra.
LG írta:Ha kikapunk esetleg Majorkán, akkor remélem már Cruyff meg Laporta is belássa, h mennie kell.
Ez nem így van.LG írta:Hát igen, a Barca nem egy hal. De egy picit eltértünk itt Ferenc testvértől. Sajnos, ha már Cruyff is egy sablonos semmitmondo 0 nyilatkozatot nyom le, akkor már télleg nagy bajok vannak.
Egyébként kösz a felvílágosítást...de télleg...[auto_cenzúra] bénaság volt elismerem,meg tudatlanság,csak hát nem nagyon foglalkozok a Reallal!Valamint akkor már azt mondom Hajrá Barca!Nem hala meg forca...elvégre magyarok vagyunk v misergi1989 írta:semmi gond csak kérdezted!
amugy meg elvileg ez a hala elég evidens szokott lenni!
jogos más miat voltam az bocs!
Bocs király....sergi1989 írta:hát jah eléggé az vagy![]()
azért mondta mert a "hala-t" a reálra mondják!
plusz a reál himnusznak is a refrénje ez!
inkább a forcával próbálkoz!
Bocsi,én tudatlan vagyok,így megkérdem miért??Enrique írta:Ezt a szókapcsolatot látva én érzem magam kellemetlenül... helyetted is.ssj4vegeta írta: HALA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!44