varga tamás írta:Dani!
Én megkérdezhetem, hogy mit takar ez? Biztos én vagyok elmaradott ebben, de nem tudom mit takar?
Természetesen.
Ez egy külföldi torrent oldal TOP10-ének a feltöltői statisztikája. Mint látható a két delikvensnek sikerült ~15 millió Terrebyte-ot feltölteniük 3 ill. 4 nap alatt, ezt 45TB/s feltöltési sebességgel sikerült elérniük. Akármilyen gyorsan is fejlődik a távközlés ekkora sebességet még nem sikerült elérni, de megkockáztatom, hogy nem is érik el soha. Mégis hogy lehet akkor ez? Vannak különböző aránycsaló programok, amik téves adatot küldenek a trackernek, ami így tévesen számolja el a fel/letöltést. Hogy pontosan hogyan is működnek ezek azt nemtom.
Én beérem azzal, hogy illegálisan töltök le, hogy még ott is csaljak...Mindez azért, mert nem fogok kiadni több (tíz) ezer forintot egy filmért DVD-n ás hasonló. Pl most Karácsonyra megvettem tesóméknak a Polip című sorozatot 9 DVD-n darabját 299FT-ért!Meg öcsémnek a Real Madrid - A Film-et 950-ért. De, hogy 5-6-7 ezeret adjak ki egy-egy filmért, azt már nem, nem beszélve a zenei CD-kről 4-5 ezreket kérnek el olyan eggyüttesek a CD-jükért, amit még akkor sem vinnék el, hogyha Nekem fizetnének. Nekem meggyőződésem, hogy ha kicsivel olcsóbban adnák ezeket, akkor sokkal nagyobb bevételre tehetnének szert, persze ki tudja.