Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne feledjétek: Fél évre dőlt ki Jorquera...azaz, ha csak egy kiállítás, vagy egy apróbb sérülés miatt nem védhet Valdes-megszívhatjuk. Canizares szerintem pont jó megoldás lenne. Kitették a szűrét, és bár 38 éves, jó fél éve még simán lehet. Lehet nyáron befejezi, vagy egy kisebb csapathoz igazol. De erre a fél évre jöhetne ide padozni. Ha be kellene ugrania nem lenne zavarban.LG írta:Ez az, egy jo kapus ne rohadjon a padon, főleg ne olyan mint Lehman, aki épp azért m1 el az Arsenalbol, mert játxania kell, h védhessen az EBnel fuero írta:Fölösleges új kapust igazolni! Ha ne adj Isten Valdés is megsérülni max akkor, de így minek? Jorquera se védett sokat és akkor egy Mandanda, Lehmann vagy Itandje hozzánk igazoljna padozni?
Bőven elég ha a B-ből felhozunk a bajnokikra egy playát.
Ez az, egy jo kapus ne rohadjon a padon, főleg ne olyan mint Lehman, aki épp azért m1 el az Arsenalbol, mert játxania kell, h védhessen az EBnel fuero írta:Fölösleges új kapust igazolni! Ha ne adj Isten Valdés is megsérülni max akkor, de így minek? Jorquera se védett sokat és akkor egy Mandanda, Lehmann vagy Itandje hozzánk igazoljna padozni?
Bőven elég ha a B-ből felhozunk a bajnokikra egy playát.
elég lahm(mármint a védelembe), meg vki silv helyére.senzu írta:lesz itt nyáron változás
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=532341
mondjuk Sagnolt semmiképpen nem venném meg, már 30 éves
Ezt már régebben felvázoltam én is...ugyanígy Alves és Zambrotta volt a két szélen. Szerintem működőképes lenne, más kérds, hogy ha a két szélsőnk kidől, nehéz lenne pótolni.grecki írta:Ha már sokan szóba hozták a 3-4-3-as felállást, akkor lerajzolgatom ezt is... Most ilyen kedvemben vagyok.
---------------------------VV--------------------------
----------Puyol-------Márquez------Milito-----------
Alves-----------Yaya---------Iniesta---------Zambrotta/Abidal
-------------------------R10---------------------------
---------------Messi-----------Henry------------------