Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henry helyett Etoo és ok!grecki írta:Ha már sokan szóba hozták a 3-4-3-as felállást, akkor lerajzolgatom ezt is... Most ilyen kedvemben vagyok.
---------------------------VV--------------------------
----------Puyol-------Márquez------Milito-----------
Alves-----------Yaya---------Iniesta---------Zambrotta/Abidal
-------------------------R10---------------------------
---------------Messi-----------Henry------------------
a következő mérkőzésekben gondolkodtam csakalbicelesteX írta:nem mondod komolyan hogy messit kihagynád giovani miatt!!!![]()
Egy pici probléma van ezzel, 1ik ugye már az emlitett tuljelentkezés, a másik, h Xavi nem szélső, harmadik, h Iniesta nem irányito, amugy renben van mindenFrank Rijkaard írta:Hát ha szabályt változtatnak és ezentúl 12 játékossal lehet nyomni akkor okbence 8 írta:ez enyém ez lenne: -----------------v.valdes----------------
D.alves----puyol----milito---abidal----
--------------yaya toure----------------
-----Xavi-------iniesta--------manchini
---Messi----------Eto'o-------henry----
Murinho![]()
Hát ha szabályt változtatnak és ezentúl 12 játékossal lehet nyomni akkor okbence 8 írta:ez enyém ez lenne: -----------------v.valdes----------------
D.alves----puyol----milito---abidal----
--------------yaya toure----------------
-----Xavi-------iniesta--------manchini
---Messi----------Eto'o-------henry----
Murinho
Hol van Xavi meg Henry??? mondjuk Henryt lehet én is kihagynám de hol van Xavi???Rivaldo11 írta:: Ezt a Barcát szeretném 2008-ban:grecki írta:A Mundo azt írja, hogy Modric visszautasította a Man City és a Chelsea ajánlatát, marad nyárig a Dinamóban, hogy aztán a Barcába igazolhasson.
http://www.youtube.com/watch?v=uZtYsLvRO1c
Hipergáz a gólöröme, de ügyesnek tűnik...
Nem tudom, nem feltétlenül vele kellene tüzet oltani...
------------------Valdes----------------------
Daniel Alves---Puyol---Milito-----Abidal---
-------------------Yaya-------------------
----------Iniesta-----------Kaká---------
Messi-------------------------Ronaldinho-
------------------Eto'o-----------------------
A kispadon José Mourinho.
Na, ha máshol nem is, majd a fifa managerbe összehozom.![]()
(Dinho pedig visszatalál egykori önnmagához persze, így nem szükséges játékrendszert váltani)
Akkor inkább vegyük meg Gerát.grecki írta:A Mundo azt írja, hogy Modric visszautasította a Man City és a Chelsea ajánlatát, marad nyárig a Dinamóban, hogy aztán a Barcába igazolhasson.
Lennon sztem se illene ide,az angolok sók sót eddigm ég nem ettek meg spanyolo-ban!meg amugy is,tavaly sztárolták,azota meg semmi hir felőle!Nekem Van der Vaart a top,ő kéne ,ha elmegy ronnie!lehet csatár,szélső,irányító,sőt még xavi helyén is jó lenne!szal nagyon jo játékos,aki még fejlődhetne is!Theo írta:Ha Dinho elmenne és nem váltanánk taktikot [ rijkaard távozásáról most nem beszélek, de mennie kéne..] Akkor tényleg egy szélső kéne...Vagy irányító féle, Dinho is irányító volt amikor idejött és kitették szélre...
Nálam a 3 esélyes:
-C. Ronaldo: nem elemzem, mindenki ismeri, én nem szeretem de nagyonnagy játékos...
-Van der Vaart: elakar menni a Hamburgból, irányító, de szerintem kivihető szélre, főleg hogy ballábas is... Korban is 24 éves kb, belőle is nagyon nagy játékos lehet ha egy jó csapatba kerül.
-Mancini: távozni akar Romából, ő lenne a 3 játékos közül a leggyengébb, mármint azért mert nem nagyon irányítana úgy mint Roni... Ő inkább szélső középpályára lenne jó... De ő is nagy játékos, gyors, jól cselez,stb...
Említettétek Lennont, ő is jó játékos de valahogy szerintem nem illene a Barcába...
Kíváncsi vok mit mondtok erre a kommentra !
Elég ügyes, de nekem inkább befejező csatárnak tűnik, mint szélsőnekgrecki írta:A Mundo azt írja, hogy Modric visszautasította a Man City és a Chelsea ajánlatát, marad nyárig a Dinamóban, hogy aztán a Barcába igazolhasson.
uhh.. az ilyen ugra-bugra játékosokat sose csíptemgrecki írta:A Mundo azt írja, hogy Modric visszautasította a Man City és a Chelsea ajánlatát, marad nyárig a Dinamóban, hogy aztán a Barcába igazolhasson.