Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Buffalo-Pittsburgh 1-1 b.ü. 1-2GoDJonzen írta:NHL !
Szabadég alatt jáccanak a srácok!![]()
Buffalo-Pittsburg Sport1 en! 2. harmad van!
Öcsém van 0 fok zuhog a hó !:D
meg kell hagyni elég undorítódivat lett a retrozás
GoDJonzen írta:Undorító az a gatya!:D![]()
Hogy hogy most ez az új-régi stylet alkalmazzák LA-ben?
Ordog írta:
19-13-as mérleg. A Portland ismét elkezdett kikapni, túl jó nekik ez a Playoff hely:) Remélem lecsúsznak pár helyet, mondjuk úgy 5-6-ot
GoDJonzen írta:Bulls-Kicks meccs! Hát az a szerencséjük az NY seknek hogy a nézők nem olyan haragosak mint mondjuk más csapatnál! Láttam a meccset...ezek támadójátékot nem tudnak jáccani teljesen ügyetlenek! Védekezésenk meg azt mondják hogy "rátoszok a kezedre te p*cs" !
Mondom remek közönség a New Yorki még az uccsó pillanatokban is szinte 3/4ed ház volt és örütek hogy pontot szerezett a csapatuk 20 pontos hátránynál 10mp a vége előtt!
Nana! Azért figyeljünk már oda miket mondunkOrdog írta: Visszavágunk a tegnapi vereségért!! Vesszen Iverson!!
Ki mondta, hogy akkora jelentőséget tulajdonítottam neki?Atesz írta:Nálam nem osk nagyobb Jordan mániás van, de ennek nem tudom miért tulajdonítotok ekkora jelentőséget.
1. Nylván nem felejtett el teljesen dobni.
2. Látszik, hogy azért viszonylag kondiban tartja magát továbbra is.
3. Nyílván nem hagyják benne a kihagyott dobásokat.
nyert a Bulls.
+ Jordan oktatja a Bobcats-es fiúkat Smile
http://youtube.com/watch?v=qQIUAjMnwT4
Höhö...Ordog írta:Visszavágunk a tegnapi vereségért!! Vesszen Iverson!!
Bazska 2 az 1-ben nyomja mostAtesz írta:Hmmm, Bazska a stúdióban, ezek szerint TP a szakkommentátor?
www.sport1tv.hu!vinczebalazs írta:Milyen nfl meccs lesz ma+monday night???
Go Green Bay!!!
Ma lesz Sunday night-ként a Washington-Dallas (úgy tudom, mivel a Washington még továbbjuthat), holnap pedig nem lesz Monday Night F. .vinczebalazs írta:Milyen nfl meccs lesz ma+monday night???
Go Green Bay!!!
Visszavágunk a tegnapi vereségért!! Vesszen Iverson!!Game90 írta:
Sztem a mai meccsen a Bulls nyer. Egy kicsit később meg lesz egy Golden State - Denver. Lehet, hogy megnézem azt is
Dehogy nyer!kovinho írta:Na, ha ez igaz, akkor megvan a késő délutáni programom. Kíváncsi vagyok, két nem éppen sikeres együttes csap össze...Frank Rijkaard írta:szerk.: Egyébként asszem ma este 18.00 sport 2 - Bulls- Knicks
Szerintem a NY nyer.
És ha így folytatják, akkor sztem a rájátszásban se veri meg őket senkiGame90 írta:New York Giants - New England Patriots 35-38
Brady & Moss rekordot döntött, a Pats pedig 100 %-os alapszakaszt csinált.
Na, ha ez igaz, akkor megvan a késő délutáni programom. Kíváncsi vagyok, két nem éppen sikeres együttes csap össze...Frank Rijkaard írta:szerk.: Egyébként asszem ma este 18.00 sport 2 - Bulls- Knicks
Idén a Hornets sikereitől lesz hangos a sajtóAtesz írta: reális!![]()
Majd idén!