Rivaldo11 írta:Cáfold érvekkel.
Nem fog menni.

Úgylátom ez az érv dolog kedvelt fegyver ellenem

Úgy mondjátok, mintha a levegőbe írnám a mondandóim. Na de mind1.
"Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék"
Ez nem semmi. 4 csapat tudja? Hmm...Lássuk csak.
Az Arsenal, Chelsea, MU, Pool négyesen kívül én még találok azért pár csapatot, és benne pengés játékosokat. Tottenham, Man City, Everton, Newcastle, sőt, a Pompey is tele van nemzetközileg elismert játékosokkal, akik jó barátságban vannak a lasztival. Berbatov, Lennon, Bianchi, Giovanni, Bojinov, Elano, Petrov, Owen, Martins, Krancar, Johnson, Arteta...Soroljam?
Múltkor ezek a favágók játszottak egy 4-4-es meccset, meg egy 6-4-eset. Jól bebrusztolták azt a 18 gólt 2 meccsen...
Persze vannak kiscsapatok, akik sokszor a hajtással és a lelkük kitételével érnek el sikereket. De hol nincsenek? Spanyolban is vannak, max az angolok ebben verik őket. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de az én szememben ez legalább annyit ér, mint a szép játék, sőt. Legalábbis annyit biztos ér, hogy futbalnak hívjam. Ha futbalt akarsz, akkor különösen tudom ajánlani az angol bajnokságot. Nem csak ez a Yogás maszlag meg játszunk szépen a foci, amit itt nyomattak anno a tévében is. Táncikáltak a brazilok a reklámokban a VB előtt, aztán a meccseken vhogy nem ment a szamba...
Remélem találtál benne érveket