Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem az attól függ milyen felállásban játszatná a tréner a csapatot!Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
3-4-3-mal is lehet játszani.Mint ahogy azt tette is a Barcelona,abban az időszakban amikor a kupákban(Zaragoza ellen idegenben,kellett fordítani,Liverpool ellen szintén)kiesésre álltunk,és nyertünk is vele,igaz,hogy a Liverpool ellen kiestünk,és a játék képe se az eredményt tükrözte egyik esetben sem,de az eredményesség szempontjából,a kupában meglett a BL-ben nem.na szóval,ha jönne Diego,szerintem attól játszhatna Xavi és Iniesta is,mert mindkettő viszonylag rendesen védekezik,szóval szerintem nem lenne baj!Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
Egy ilyenenk én is,és nem Roonie helyére-hanem ahogy előttem már valaki írta-Deco helyére.A Messi,Eto'o,Ronaldinho,Xavi,Iniesta,Diego,támadószekció,király lenne.Persze csak egy új edző keze alatt.És,ha nem jönne be Diego,akkor esetleg Van der Vaartot,kéne megpróbáni(La Pulga esetleg róla is egy képet ??La Pulga írta:Azért egy ilyenek örülnék:
Nem hiszem,h erről beszéltem!Illetve szerintem félreértettél!FCB_gábor írta:Nem is tudom a többi csapat, hogy nyerhet mérkőzéseket, hiszen Ronaldinhonk csak nekünk van. Most komolyan, a többi csapatban játszik valaki bal szélen vagy mindenhol üres a poszt csak arra várva, hogy Ronaldinho egyszer betöltse?
hát merész az biztos...de én csak az itt említett nevekből okoskodtam ezt ki...persze sztem háznál is meg lehetne oldani a szerkezet váltást...de ahhoz új edző kéne...Etooka írta:azért ez egy kicsit merész,nem gondolod????
Köszi..szép volt!LG írta:Ha Ronie elmenne balszélső kéne, ehhez képest csupa irányito meg jobbszélső neve merült fel. Dehát mi faxnak is igazoljuk poxtraLegyünk mégjobban galaktikus madrid, csak a nevet nézzük, nagy sztár legyen és jöhet, qrjuk szét minél jobban a csapatot...
Gondolkodni is kéne, nem csak nevekkel dobálozni
XDXDXD háááhhááhháSharky írta:És szted melyik csapatban játszik OtroKalap1988 írta:Ezek közül Lampard és Otro elérhető a többit nem hiszem,h meg tudjuk szerezni!!!![]()
![]()
![]()
Bányász írta:Quaresmának nem hinném,h jó emlékei vannak Barcelónáról,így sztem sansztalan,h jöjjön!Valószínű ezért is nem erőltetik az ien szavazásoknál a nevét!C.Ronaldo nem kell...díszb*zi:)!Bár focizni azt talán tud!Gaba írta:én ezek közül c ronaldot látnám szívesen, bár elég elérhetetlennek tűnik számomra a megszerzése a laporta féle szűkkeblűség miatt. bár ha ronie elmenne, vszínű lenne miből igazolni. de én változatlanul hiányolok quaresmát az ilyen listákról, aki sztem a világ egyik legjobb balszélsője. és hát végülis nekünk az kéne... diego viszont hatalmas igazolás lenne. rem összejön!
Kár,h nem a fórum alapján iagzol Laporta!Frankó kis csapatunk lenne(így is világbajnok;))!De managerbe mindenkinek valóra válhat az álma!
Az a baj,h rengeteg a jó játékos a világban....nem is lehet dönteni ki lenne jó,ha jönne!
Én azt mondom maradjon ez a team:)
Alap!La Pulga írta:Azért egy ilyenek örülnék:
Quaresmának nem hinném,h jó emlékei vannak Barcelónáról,így sztem sansztalan,h jöjjön!Valószínű ezért is nem erőltetik az ien szavazásoknál a nevét!C.Ronaldo nem kell...díszb*zi:)!Bár focizni azt talán tud!Gaba írta:én ezek közül c ronaldot látnám szívesen, bár elég elérhetetlennek tűnik számomra a megszerzése a laporta féle szűkkeblűség miatt. bár ha ronie elmenne, vszínű lenne miből igazolni. de én változatlanul hiányolok quaresmát az ilyen listákról, aki sztem a világ egyik legjobb balszélsője. és hát végülis nekünk az kéne... diego viszont hatalmas igazolás lenne. rem összejön!
Vááááááááá.Kalap1988 írta:Ezek közül Lampard és Otro elérhető a többit nem hiszem,h meg tudjuk szerezni!!!
Kakát, Daniel Alvest, és Mourinhot látnám szivesen. De tulajdonképpen ha jön a portugál, játékos nem kell-max. Alves. Ez a keret tökéletesen alkalmas a bajnoki címre.Boixos írta:a mundon arról szavaztatták a népet, h kit látnának legszívesebben a csapatban a fentiek közül.Cesc| 995 --------------------------- 18 %
Kaká| 684 ----------------------------13 %
Cristiano Ronaldo| 1285 ------------24 %
Casillas| 671 -------------------------12 %
Lampard| 290 -------------------------5 %
Drogba| 277 ---------------------------5 %
Alves| 1004 --------------------------19 %
Otro| 183 ------------------------------3 %
az edzőre vonatkozó szavazásnál murinnyó vezet 42%kal, a második wenger 17-tel...
ennyire "utálják" odakint a portugált.
Pedig Wenger sztem nagyobb edző, de ez csak az én véleményemBoixos írta:a mundon arról szavaztatták a népet, h kit látnának legszívesebben a csapatban a fentiek közül.Cesc| 995 --------------------------- 18 %
Kaká| 684 ----------------------------13 %
Cristiano Ronaldo| 1285 ------------24 %
Casillas| 671 -------------------------12 %
Lampard| 290 -------------------------5 %
Drogba| 277 ---------------------------5 %
Alves| 1004 --------------------------19 %
Otro| 183 ------------------------------3 %
az edzőre vonatkozó szavazásnál murinnyó vezet 42%kal, a második wenger 17-tel...
ennyire "utálják" odakint a portugált.
hát ha így nézzük.. jót kacagtam amúgykovinho írta:Otro = Más
(spanyolul)![]()
Más is megszerezhető végülis...