Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit lehet erre írni?
Nincs ezen mit meglepődni, így mozog az egész világ kereke.Zidane, mikor elment a Realba, akkor nyilatkozta, h a Juventusban az orvosok érdekes cuccokat nyomtak beléjük. Nem sokkal később bizony ki is robbant a botrány, aztán mi lett a vége Question Semmi....
ÉS Exclamation Exclamation Exclamation
A Real és a Barcelona is bizony nemrég belekeveredett egy ilyenbe. El is lett tusolva az ügy rendesen Exclamation Pedig sztem Arrow lehet szentség törés amit irok Arrow de lehetett valoság alapja. Embarassed
Ott a Benfica Exclamation Fehér halála után még vki meghalt, ott is nagy botrány lett, fölmerült a klubb bezárása is, de abbol se lett semmi.
Vhogy ilyenkor átbaxva érzem magam Rolling Eyes
Zidane, mikor elment a Realba, akkor nyilatkozta, h a Juventusban az orvosok érdekes cuccokat nyomtak beléjük. Nem sokkal később bizony ki is robbant a botrány, aztán mi lett a végeBányász írta:FCB gábor megmondta:"a sport még nem egyenlő az egézséggel"...főleg nem az élsport!
Voltam a"tűz közelébe"és még itt Mo-n is nagy kavarások mennek!
Ezt idd meg meccs előtt ezt meg edzés után...!
Egyik barátom még anno volt u-17es válogatott!Itattak velük valami löttyöt...kérdezték mi ez!A válasz:ne foglalkozz vele,csak idd meg!
17éves gyerekeknek!
Sokszor orvos tanácsára szednek be szert a játékosok egyébként!
De erről nem beszél senki....mindnki eltitkolja mit ad a játékosoknak..minden klub pl!
És ez Mo...külföldön sztem ez hatványozotabban igaz!
Ez szép! A büdös franciskába! Mielőbbi gyógyulást neki, ha így van! Bár az fcbarcelona.cat-on nincs róla semmi.Aprieto írta:Mivel Jorquerának nincs topikja ide írom: a katalán válogatott meccsén lesérült.
6 hónapra.
szerk.: jobb térdén elülső keresztszalag szakadása van.
Mielőbbi jobbulást neki.
A sport még nem egyenlő az egészséggel. Aki sportol az nem fog minden betegséget megúszni és a sportnak is vannak káros hatásai. Na meg, elég egy öröklött betegség, egy rossz gén, egy hajlam, bármi. Bár a sportolók rendszeres vizsgálatokon és szűréseken esnek át, de a játékosok sem mindig őszinték az orvosokkal.LG írta:Na igenKözépeuropában pl. rengeteden halnak meg sziv és érrendxeri megbetegedésben, és tudod miért
Mert nem sportolnak
![]()
![]()
![]()
Egy sportolo szive sokkal egészségesebb, strapa birobb mint egy átlag embernek. Ehhez képest az élsportolok hullanak, és nem csak a focisták. Sztem ehhez bizony a doppingoknak is van köze
hát a franc tudja, azért én ebbe nem annyira tudok beletörődni, nekem még mindig felfoghatatlan, h hogy a francban van az, h egyik pillanatban megy minden, a másikban pedig már lehúzzák a redőnyt. ezt nem tudom benyelni, ha kisgyerekről, ha felnőttről, ha öregemberről van szó, akkor sem.FCB_gábor írta:Bárkivel előfordulhat az ilyesmi, semmi köze a doppingokhoz. Minden nap, minden órájában halnak meg így vagy hasonlóan emberek -fiatalok és öregek egyaránt- csak azok nem focisták és nem foglakozik velük a sajtó.
Na igenFCB_gábor írta:Bárkivel előfordulhat az ilyesmi, semmi köze a doppingokhoz. Minden nap, minden órájában halnak meg így vagy hasonlóan emberek -fiatalok és öregek egyaránt- csak azok nem focisták és nem foglakozik velük a sajtó.
A nagy terhelés, kemény edzés, hajtás stb....Boixos írta:felesége és négy gyereke van. ez egyszerűen felfoghatatlan.
hogy a büdös francban van az, h sportemberek ilyen pikkpakk elmenjenek.