Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.29. 23:50:21

Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
Hát szerintem az attól függ milyen felállásban játszatná a tréner a csapatot!
Ha teszem azt jönne Diego,akkor el tudnék képzelni egy ilyne felállást!
---------------------Valdes------------------
Puyol------Milito----------Marquez-----Abidal
---------Xavi-------------Yaya---------
Messi----------Diego----------Iniesta----
------------Eto'o---------------

Ez ien 4-5-1 szerűség...de szerintem hiába csak egy csatár van eléggé offenzív..sőt már lehet,h túlontúl az!
Puyol szerintem belsővédőként az igazi,így ott még variációt el tudnék képzelni,de egynelőre tervem az nincsen! :wink:
Hát szóval egy diegoval én így képzelném a csapatot!És így mint látható játszi Ini és Xavi is...!
Bár én még nem döntöttem ronaldinhoval kapcsolatban...:)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 23:48:31

Morminho írta:Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
3-4-3-mal is lehet játszani.Mint ahogy azt tette is a Barcelona,abban az időszakban amikor a kupákban(Zaragoza ellen idegenben,kellett fordítani,Liverpool ellen szintén)kiesésre álltunk,és nyertünk is vele,igaz,hogy a Liverpool ellen kiestünk,és a játék képe se az eredményt tükrözte egyik esetben sem,de az eredményesség szempontjából,a kupában meglett a BL-ben nem.na szóval,ha jönne Diego,szerintem attól játszhatna Xavi és Iniesta is,mert mindkettő viszonylag rendesen védekezik,szóval szerintem nem lenne baj!
..................................
Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.29. 23:41:37

Ha jonne Diego akkor vagy Xavi vagy Iniesta padozna. Fogos kerdes...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.29. 23:37:00

La Pulga írta:Azért egy ilyenek örülnék:

Kép
Egy ilyenenk én is,és nem Roonie helyére-hanem ahogy előttem már valaki írta-Deco helyére.A Messi,Eto'o,Ronaldinho,Xavi,Iniesta,Diego,támadószekció,király lenne.Persze csak egy új edző keze alatt.És,ha nem jönne be Diego,akkor esetleg Van der Vaartot,kéne megpróbáni(La Pulga esetleg róla is egy képet ?? :D :D :D )
..................................
Bányász

2007.12.29. 23:29:48

FCB_gábor írta:Nem is tudom a többi csapat, hogy nyerhet mérkőzéseket, hiszen Ronaldinhonk csak nekünk van. Most komolyan, a többi csapatban játszik valaki bal szélen vagy mindenhol üres a poszt csak arra várva, hogy Ronaldinho egyszer betöltse? :?
Nem hiszem,h erről beszéltem!Illetve szerintem félreértettél!
Játszank bal szélen...le is írtam ha jól látom!De úgy mint Ronaldinho játszott...nem játszik senki!Ennyit mondtam!De ez az én véleményem!
És nem sok csapat játszik olyan stílusben mint mi...azaz olyan szélsőkkel mint mi!Így Ronaldinho nem sok csapatban tölthetne be hasonló posztot!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga
Capitá del Barça

2007.12.29. 23:18:28

Jöjjön egy edzőváltás és ha ronnie ezurán sem tud formába lendülni akkor kéne elgondolkodni a megválásáról de szerintem addik mégelhamarkodott lenne eladni.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.29. 23:18:21

Nem is tudom a többi csapat, hogy nyerhet mérkőzéseket, hiszen Ronaldinhonk csak nekünk van. Most komolyan, a többi csapatban játszik valaki bal szélen vagy mindenhol üres a poszt csak arra várva, hogy Ronaldinho egyszer betöltse? :?
Kép
Bányász

2007.12.29. 23:06:11

Nyugi,nem lett megbántódva senki :wink:
Természetesen nem igaz mindegyikre,h tud jobbszélen is játszani...de Ronniet se oda igazoltuk annó:)!
Íme az érveim!
Lehet szentségtörés,de én Diegot nem Ronaldinho helyére szánom...hanem Deco helyére!Nekem Deco már öreg...így én őt is elengedném!
Na jó,ez nem volt túl nagy érv,de érvecskének megfelel:)
Más igazolásról én ezeddig nem is beszéltem!
Ronaldinho helyére nem tok embert említeni...mert sztem még egy olyan játékos mint ő nincs!Aki úgy játszana azon a poszton ahogy ő tudott!Pótolhatatlan!
Nyílván van aki megoldaná azon a poszton...de olyan szinten...nem hiszem,h lenne bárki is!
Amúgy ha edzőt váltunk valószínű stílust is váltunk,így nem kell a jelenlegi posztokra igazolni!
Ha pedig nem váltunk edzőt,nem váltunk stílust se...akkor meg nem kell igazolni,mert megvannak az embereink:)
De ez az én véleményem,ami nyílván nem egyezik mindenkijével:)
Kép

LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.29. 22:52:38

Bocs ha vkit megbántottam, természetesen joga van mindenkinek a véleményet elmondani :wink:
Csak azért nem rossz, ha az érvekkel alá is van támasztva :wink:
Én pl. kiváncsi vagyok rá, h pl. Diego miért is lenne nagy fogás :?:
Ja és azért mert van olyan jobbszélső, aki tud balon is játxani, attol az még nem igaz mindegyikre :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.12.29. 22:52:25

Etooka írta:azért ez egy kicsit merész,nem gondolod???? :shock:
hát merész az biztos...de én csak az itt említett nevekből okoskodtam ezt ki...persze sztem háznál is meg lehetne oldani a szerkezet váltást...de ahhoz új edző kéne...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bányász

2007.12.29. 22:39:26

LG írta:Ha Ronie elmenne balszélső kéne, ehhez képest csupa irányito meg jobbszélső neve merült fel. Dehát mi faxnak is igazoljuk poxtra :?: Legyünk mégjobban galaktikus madrid, csak a nevet nézzük, nagy sztár legyen és jöhet, qrjuk szét minél jobban a csapatot...
Gondolkodni is kéne, nem csak nevekkel dobálozni :oops:
Köszi..szép volt!
De ez csak játék nyugi!Mit számít az,h itt ki mit ír??Mindnki azt írja le amit szíve szerint kíván!
Ha Te szíved szerint poszta igazolnál ámen...ugyse az lesz amit Te akarsz!Ha pedig valaki szeerti Diegot akkor nyílván örülne ha a kedvenc csapatában játszana!
Ha Ronnie helyére keresünk embert akkor ugyan ezzel a taktikával kellene játszani!Tehát nem Ronnie helyére keresünk embert hanem inkább olyan emberekben gondolkodunk akikkel más taktika is megvalósítható!
Ja...és miért is jobbszélsőkről meg irányítókról beszélünk???Jobblábas ember nem tud balon jáccani(mint Ronnie)?
Kép

Varga
Capitá del Barça

2007.12.29. 22:36:58

Sharky írta:
Kalap1988 írta:Ezek közül Lampard és Otro elérhető a többit nem hiszem,h meg tudjuk szerezni!!!
És szted melyik csapatban játszik Otro :?: :lol: :lol: :lol:
XDXDXD háááhhááhhá :lol: :lol: :shock: :) :D :) :D :D :lol:

bocs bocss tényleg de ez jó volt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.29. 22:32:45

Ha Ronie elmenne balszélső kéne, ehhez képest csupa irányito meg jobbszélső neve merült fel. Dehát mi faxnak is igazoljuk poxtra :?: Legyünk mégjobban galaktikus madrid, csak a nevet nézzük, nagy sztár legyen és jöhet, qrjuk szét minél jobban a csapatot...
Gondolkodni is kéne, nem csak nevekkel dobálozni :oops:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.29. 22:27:43

Bányász írta:

Kép
Alap!
De ki nem??? :wink: :D
én nem, de úgy is az számít a górék mit akarnak
Kép
Bányász

2007.12.29. 22:16:34

Hát miért....télleg az...:) tuti sokan egyet is értenek velem!Ien ksi sírós fiú:)!
Marhán tud focizni meg minden,de ettől függetlenül hihetetlenül unszimpatikus megnyílvánulásai vannak!
Kép

Gaba
Jugador del Barça

2007.12.29. 22:08:20

quaresmánál én is gondoltam a rossz emlékekre, és talán tényleg ez az oka h kimarad a listákról. de nagy duma a díszb*zi!
javascript:emoticon(':lol:')
Laughing
Bányász írta:
Gaba írta:én ezek közül c ronaldot látnám szívesen, bár elég elérhetetlennek tűnik számomra a megszerzése a laporta féle szűkkeblűség miatt. bár ha ronie elmenne, vszínű lenne miből igazolni. de én változatlanul hiányolok quaresmát az ilyen listákról, aki sztem a világ egyik legjobb balszélsője. és hát végülis nekünk az kéne... diego viszont hatalmas igazolás lenne. rem összejön!
Quaresmának nem hinném,h jó emlékei vannak Barcelónáról,így sztem sansztalan,h jöjjön!Valószínű ezért is nem erőltetik az ien szavazásoknál a nevét!C.Ronaldo nem kell...díszb*zi:)!Bár focizni azt talán tud!

Kár,h nem a fórum alapján iagzol Laporta!Frankó kis csapatunk lenne(így is világbajnok;))!De managerbe mindenkinek valóra válhat az álma!

Az a baj,h rengeteg a jó játékos a világban....nem is lehet dönteni ki lenne jó,ha jönne!
Én azt mondom maradjon ez a team:)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Bányász

2007.12.29. 22:03:27

Kép
Alap!
De ki nem??? :wink: :D
Kép

La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.29. 22:00:41

Azért egy ilyenek örülnék:

Kép
Bányász

2007.12.29. 21:57:38

Gaba írta:én ezek közül c ronaldot látnám szívesen, bár elég elérhetetlennek tűnik számomra a megszerzése a laporta féle szűkkeblűség miatt. bár ha ronie elmenne, vszínű lenne miből igazolni. de én változatlanul hiányolok quaresmát az ilyen listákról, aki sztem a világ egyik legjobb balszélsője. és hát végülis nekünk az kéne... diego viszont hatalmas igazolás lenne. rem összejön!
Quaresmának nem hinném,h jó emlékei vannak Barcelónáról,így sztem sansztalan,h jöjjön!Valószínű ezért is nem erőltetik az ien szavazásoknál a nevét!C.Ronaldo nem kell...díszb*zi:)!Bár focizni azt talán tud!

Kár,h nem a fórum alapján iagzol Laporta!Frankó kis csapatunk lenne(így is világbajnok;))!De managerbe mindenkinek valóra válhat az álma!

Az a baj,h rengeteg a jó játékos a világban....nem is lehet dönteni ki lenne jó,ha jönne!
Én azt mondom maradjon ez a team:)
Kép

Gaba
Jugador del Barça

2007.12.29. 21:45:00

én ezek közül c ronaldot látnám szívesen, bár elég elérhetetlennek tűnik számomra a megszerzése a laporta féle szűkkeblűség miatt. bár ha ronie elmenne, vszínű lenne miből igazolni. de én változatlanul hiányolok quaresmát az ilyen listákról, aki sztem a világ egyik legjobb balszélsője. és hát végülis nekünk az kéne... diego viszont hatalmas igazolás lenne. rem összejön!
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.29. 21:44:41

ha nem irjátok le elöttem akkor tuti megkérdezem h "ammeg kicsoda?". Így énis jót nevettem a másikon :twisted: :lol: :lol:
sasi1
Entrenador del Barça

2007.12.29. 21:13:59

Kalap1988 írta:Ezek közül Lampard és Otro elérhető a többit nem hiszem,h meg tudjuk szerezni!!!
Vááááááááá.
Ez jó..........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.29. 20:56:46

Boixos írta:
Cesc| 995 --------------------------- 18 %
Kaká| 684 ----------------------------13 %
Cristiano Ronaldo| 1285 ------------24 %
Casillas| 671 -------------------------12 %
Lampard| 290 -------------------------5 %
Drogba| 277 ---------------------------5 %
Alves| 1004 --------------------------19 %
Otro| 183 ------------------------------3 %
a mundon arról szavaztatták a népet, h kit látnának legszívesebben a csapatban a fentiek közül.

az edzőre vonatkozó szavazásnál murinnyó vezet 42%kal, a második wenger 17-tel...
ennyire "utálják" odakint a portugált.
Kakát, Daniel Alvest, és Mourinhot látnám szivesen. De tulajdonképpen ha jön a portugál, játékos nem kell-max. Alves. Ez a keret tökéletesen alkalmas a bajnoki címre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.29. 20:38:20

Boixos írta:
Cesc| 995 --------------------------- 18 %
Kaká| 684 ----------------------------13 %
Cristiano Ronaldo| 1285 ------------24 %
Casillas| 671 -------------------------12 %
Lampard| 290 -------------------------5 %
Drogba| 277 ---------------------------5 %
Alves| 1004 --------------------------19 %
Otro| 183 ------------------------------3 %
a mundon arról szavaztatták a népet, h kit látnának legszívesebben a csapatban a fentiek közül.

az edzőre vonatkozó szavazásnál murinnyó vezet 42%kal, a második wenger 17-tel...
ennyire "utálják" odakint a portugált.
Pedig Wenger sztem nagyobb edző, de ez csak az én véleményem :roll: Amugy ha Dinho télleg lelépne, én LENNONT nagyon szivesen látnám :!: Gyors mint a villám, jol cselez, tud beadni, fiatal, megszerezhető lenne, kell ennél több érv mellette :?:

Amugy valoban sanszos lehet Ronie távozása már télen, Abramovics ugyanis a gyenge rajt miatt nagy erősités tervez januárban. Igaz, most elsősorban Ibrahimovicsot :!: akarja asszem Drogba helyett :lol:
Erre azt mondom Abra bácsinak, akkarni a klozeton kell :wink:
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.29. 20:36:00

kovinho írta:Otro = Más

(spanyolul) :D
Más is megszerezhető végülis... :)
hát ha így nézzük.. jót kacagtam amúgy :D
Lezárt