Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez jó volt.Mihu írta:Erre kb annyi az esély hogy valamikor én Aranylabdás játékos leszek, és egyszerre szerzem meg az Aranycipőt és Pichici díjat.
Igen, volt egy ilyen azaz amolyan "pletyka" de valószínüleg kacsa, aztán kitudja lehet nagyot koppanunk, de remélem marad a helyén Giovani.Lionel Kicsi Messi írta:Azért azt nem tom h tudjátok e hogy Felreppent a hír h Giovani Menni akar a Real Madridba! És nem tom elképzelni h ennek mi lehet az oka! Szerintetek?
Senki nem várta el tőle, hogy meccseken döntsön el, csak megjegyeztük, hogy kiismerhetővarga tamás írta:Azért azt dőreség lenne elvárni dos Santos-tól, hogy pályafutása első nagycsapatnál eltöltött idénye elején eldöntse a meccseket. Talán, picit több türelemmel kellene iránta viseltetni, talán kellene neki adni 2-3 idényt a bizonyításra. Szerintem, de lehet, hogy megint hülyeségeket beszélek.
Ez bizony így van... teljesen.Zozzy 5 írta:Giovani kiszámíthatatlan?Én nagyra értékelem, ne essen félreértés, de pont az az egyik gyengesége, hogy kiismerhető. Állandóan a bal lábára csinál Ő is mindent, és hát neki még nem jön be úgy, mint Messinek...
Dos sem önző, ld. Valencia ellen simán belőhette volna, de inkább kiszolgálta az izlandit.Mihu írta:Igen...olyan kiszámíthatatlan hogy néha maga sem tudja hogy mit csinál, és belebonyolódik a cselekbe. Bojan sokkal veszélyesebb a kapura, sokkal többször bolondította meg a védőket mint Dos. Jó cselei vannak, nagyon jól lő távolról, illetve nem olyan önző mint Dos.Komiszka írta:Nem úgy fejlődik mint Bojan?? Lehet csak elfogult vagyok, de nekem sokkal jobban tetszik Dos Santos játéka mint Bojané, olyan kiszámíthatatlan a srác sztem jobb lesz mint Bojan
Az, h kit szeretx magán ügyet, de a bátor kijelentésedet, h jobb mint Krkic alá is támaszthadnád vmivelTomi`FCB írta:szeirntem meg nem csak szerinted:) őszintén szólva szerintem jobb mint Krkic és jobban is szeretem
Srácok. Ne foglalkozzatok ilyen hülyeségekkel. Erre kb annyi az esély hogy valamikor én Aranylabdás játékos leszek, és egyszerre szerzem meg az Aranycipőt és Pichici díjat.Ronaldinho&Barca írta:Kitudja, sose lehet tudni de elég nagy veszteség lenne, még csak ez hiányozna..
Kitudja, sose lehet tudni de elég nagy veszteség lenne, még csak ez hiányozna..Grege írta:Madridistán is, de ez tuti kacsa...Ronaldinho&Barca írta:Giovani realba ??? teletexen lehet olvasni.. remélem ez egy hatalmas kacsa!
Sztm örül, h ennyire megbecsülik, nem hiszem, h nagyon ugrálna.
Madridistán is, de ez tuti kacsa...Ronaldinho&Barca írta:Giovani realba ??? teletexen lehet olvasni.. remélem ez egy hatalmas kacsa!
Igen...olyan kiszámíthatatlan hogy néha maga sem tudja hogy mit csinál, és belebonyolódik a cselekbe. Bojan sokkal veszélyesebb a kapura, sokkal többször bolondította meg a védőket mint Dos. Jó cselei vannak, nagyon jól lő távolról, illetve nem olyan önző mint Dos.Komiszka írta:Nem úgy fejlődik mint Bojan?? Lehet csak elfogult vagyok, de nekem sokkal jobban tetszik Dos Santos játéka mint Bojané, olyan kiszámíthatatlan a srác sztem jobb lesz mint Bojan