Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ehhez nincs hozzáfűzni való?haze71 írta:Kedves Tamás és Ronni Rajongók!
Ronnit (és általában a sportolókat) két dolog miatt lehet szeretni. Amilyen a hétköznapi életben és amit a pályán mutat. Mivel személyesen egyikünk sem ismeri, az emberi oldala miatt senki sem szeretheti. Tehát marad a játéka.
Amit az elmúl másfél évben mutatott, az alapján érthetetlen egyesek rajongása. A két évvel ezelőtti Ronni játékának én is nagy szerelmse voltam, de ez elmúlt. (És erről nem én tehetek)
Attól még nagyra értékelhetjük, amit a Barcáért tett, de ez nem lehet ok arra, hogy elégedettek legyünk vele.
Én is szeretném, hogy Rijkaard távozzon, de nem hiszem, hogy az edző lenne a kulcs a formahanyatlásban. Dunga keze altt sem csillog.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne szeresd, csak azt, hogy fogadd el azok véleményét, akik inkább látnák csillogni más csapatban, minthogy hülyét csináljon magából az elkövetkező években itt a Barcában.
Ha pedig marad, és jövőre ismét régi fényében csillog (aminek mindenki nagyon örülne), én ez a másfél évet sem fogom neki "elfelejteni", mint ahogy a fénykorát sem.
nem akartalak elszomorítani, csak azt látom, h ronaldinho jóideje nem azt csinálja, amit írtál, hanem nyűglődik. esik, kel, ezt ráadásul már akkor megteszi, ha fél méternél közelebb futnak el mellette, ráadásul az elmúlt hónapok alatt folyamatosan romlik a teljesítménye. igaz, h az előző szezonban megrúgta a góljait, de annak a többsége 11esből vagy szabadrúgásból volt, ami nem baj, de nem ugyanaz, mint amikor még úgy csinált hülyét az ellenfelekből, ahogy akart, és úgy rúgta a góljait, h néhány védőgyereket előtte kiküldött a reklámtáblákra.varga tamás írta:Hihetelen, amit műveltek. Szomorú vagyok, szomorúbb, mint vasárnap este.
Mi a feladata? Az irányítás, a pontos passzok. Ne mondd, Boixos, hogy R10-nek kell magára vállalnia Henry, Eto'o, Gudjohnsen, Bojan feladatát is.
Megvannak azok az érvek, csak elvakult vagyvarga tamás írta:Zoli!
Ha semmibe venném az írásaidat, nem foglalkoznék vele, még el se olvasnám, nemhogy még a 'tintapatront 'pazaroljam rá! ÍÉppen, hogy érdekelnek, elovasom őket - és ez igaz - a legtöbbször vitatkozom Vele/Veled! Mert, sajnos a legtöbbször hiányoznak az érvek.![]()
OFF vége. P.
Ja, és a csináld egy 'd'-é.
Ronaldinho&Barca írta: Nah végre valaki leírta, teljessen egyetértek veled Tamás. Nem mindent Ronaldinhora kell terhelni, régebb pár napja leírtam véleményem hogy ez a formahanyatlás nem biztos hogy testi inkább lelki gondokra vezethető vissza. Real elleni meccsen ő volt a Barcában a legjobb erre hazamegy és füttyköncertet kap és had ne folytassam még mit.. ezek a szurkolók szánalmassak, ez neki nemad motivációt! Sok az elvárás tőle úgyérzem... közülkéne nézni még a club-ban mert van súlyosabb eset is. Sorozatban amikor pályán volt egyre jobban játszott erre mindenki mocskolta h mennyire rossz, utánna kezdőből is kikerült ok nélkül.. Nem fogok meglepődni ezek után ha távozik.
Nah végre valaki leírta, teljessen egyetértek veled Tamás. Nem mindent Ronaldinhora kell terhelni, régebb pár napja leírtam véleményem hogy ez a formahanyatlás nem biztos hogy testi inkább lelki gondokra vezethető vissza. Real elleni meccsen ő volt a Barcában a legjobb erre hazamegy és füttyköncertet kap és had ne folytassam még mit.. ezek a szurkolók szánalmassak, ez neki nemad motivációt! Sok az elvárás tőle úgyérzem... közülkéne nézni még a club-ban mert van súlyosabb eset is. Sorozatban amikor pályán volt egyre jobban játszott erre mindenki mocskolta h mennyire rossz, utánna kezdőből is kikerült ok nélkül.. Nem fogok meglepődni ezek után ha távozik.varga tamás írta:Okés. Egy picit túllőttem a célon, bocsi mindenkitől. De ettől még mérges és felháborodott vagyok. Mi kell ahhoz, hogy ezt a holland dilettánst kirúgják? Nem értem, mi tartja őt a kispadon, ill. miért. Ronaldinhót meg b@xogatják orrba-szájba. A szurkolóknak nem Dinho ellen kellett volna tüntetni a reptéren, hanem Laporta meg a Rijkaard háza előtt. Ők rászolgáltak, R10 nem.
Na, ezt már elfogultságnak hívják Tamásvarga tamás írta: De, Henry egy befejező középcsatár. Mi lenne, ha nem kevernéd a szezoint a fazonnal, Zoli? Titio az 5-ből hármat a bivalyerős Levanténak ragasztott, egyet meg a világverő Almeríának, egy kib@xott alacsony színvonalú meccsen. Samu 2 meccsen többet csinált, mint Henry az egész szezonban eddig.
De, Henry egy befejező középcsatár. Mi lenne, ha nem kevernéd a szezoint a fazonnal, Zoli? Titio az 5-ből hármat a bivalyerős Levanténak ragasztott, egyet meg a világverő Almeríának, egy kib@xott alacsony színvonalú meccsen. Samu 2 meccsen többet csinált, mint Henry az egész szezonban eddig.Zozzy 5 írta:Érdekes, ez köbö Henry-re is elmondható, Őt mégse komálod ennyire...varga tamás írta: 6 gól a bajnokikon, küzdelem, hajtás, jó passzok, visszmegy védekezni, csúszik a labdák után, ha elveszti a labdát, visszatámad. És ne mondd, hogy nem így van, mert én számtalan példát láttam rá.
De, Zoli! Már haladunk, mert a tavalyi teljesítményét már egy picit elismered, mert azt már nem tetted szóvá.
Érdekes, ez köbö Henry-re is elmondható, Őt mégse komálod ennyire...varga tamás írta: 6 gól a bajnokikon, küzdelem, hajtás, jó passzok, visszmegy védekezni, csúszik a labdák után, ha elveszti a labdát, visszatámad. És ne mondd, hogy nem így van, mert én számtalan példát láttam rá.
De, Zoli! Már haladunk, mert a tavalyi teljesítményét már egy picit elismered, mert azt már nem tetted szóvá.
mi a feladata?varga tamás írta:Zoli!
Nincsenek érveid, csak üres frázisokat puffogtatsz, és ismétled önmagad. Az érvek az én oldalamon vannak, nem a tiéden. Vagy mit kellett volna még tennie? Talán Tamudón is neki kellett volna állnia? Talán neki kellett volna hátramenni és megmondani oleguernek, hogy mi is az a lestaktika? Talán 47 meccsen 123 gólt kellett volna lőnie? Annak ellenére, hogy nem csatár, tehát nem a góllövés az elsődleges feladata!
Mik az érveid a mostani szezonban?varga tamás írta:Zoli!
Nincsenek érveid, csak üres frázisokat puffogtatsz, és ismétled önmagad. Az érvek az én oldalamon vannak, nem a tiéden. Vagy mit kellett volna még tennie? Talán Tamudón is neki kellett volna állnia? Talán neki kellett volna hátramenni és megmondani oleguernek, hogy mi is az a lestaktika? Talán 47 meccsen 123 gólt kellett volna lőnie? Annak ellenére, hogy nem csatár, tehát nem a góllövés az elsődleges feladata!
Megint túl nagy feneket kerítessz ennek az egésznek, és nem tudod elfogadni a másik véleményét, gondolkodását, érveit. Előre is köszönöm, hogy ezen változtatsz.varga tamás írta:Csak Zoli, a Te igazságod hamis, gyenge és igaztalan lábakon áll. Érdemben nem tudsz reagálni a felvetésemre, csak ugyanazt a maszlagot hajtogatod. Könyörgöm, könyörögve kérlek, esdeklek Neked: GONDOLKODJ! Azt az embert küldöd el, aki a tavalyi 47 meccsén 23 gólt lőtt. Amikor nem volt Messi és Samu egyedül vitte a hátán a csapatot, egyedül nyerte a meccsekt. Ez semmi? Ez nulla? Ez gyenge? Ne röhögtess már! Azt kell modjam: nem vagy tisztában szavaid jelentésével, ha tisztában lennél, ilyen zagyvaságokat nem írogatnál, hogy a Milan a másik cipész, aztán örüljünk neki, hogy ott új életre kel. Fiatal vagy még, barátom. A 17 év még onnan van a tapasztalatokon, a hosszútávú, felelős gondolkodás idején. Nem a mának kell élni, hanem a holnapnak, a jövőnek. Holmi marketinges humbug nem homályosíthatja el az elmédet, Varga Zoltán.
Miért embertelen megoldás az, hogy hagyjuk váltani akkor, amikor láthatóan már csak szenved itt? A Barca nem egyenlő Ronaldinhoval (főleg nem ezzel a mostanival) és ha neadjisten eljött a váltás ideje neki is, akkor eljött. Nem lesz égszakadás, vagy földindulás. Ő is emberből van, és úgy látszik, hogy Ő itt már elérte anno a maxot. Nincs ezzel probléma, csak ha így van, akkor hagyni kell továbbállni. Nem arról van szó, hogy kidobunk egy lábbelit miután kilyukadt. Épp az ellenkezője. Odaadjuk egy másik cipésznek, hogy foltozza meg. Ezzel a hasonlattal lehetne élni most a környezetváltással kapcsolatban.varga tamás írta:Zoli!
A másik megoldás embertelen, és érzéketlen. Lehet, hogy nem fog tetszeni a példa, meg hozzámvágjátok, hogy a Madriddal ne jöjjek már. De, ott van Raúl: 3 éven keresztül egy értékelhető, futballra hasonlító megoldása nem volt, 3 méterről nem találta el az üres kaput, kész katasztrófa volt a teljesítménye. De bíztak benne, szerették, támopgatták, kiálltak mellette - és megvan a bizalom, a szeretet eredménye: másodvirágzását éli, gólokat lő, csapata egyik legjobbja. Mert bíztak benne, mert mellette álltak. Te pedig pár gyengébb meccs után a szemétdombra hajítanád a sikereink kovácsát. Na, ehhez gratulálok! A marketingiskolában biztso ezt tanítják. Csakhát a számokon, a mérlegeken kívül is van világ. Azt a másik világot én fontosabbnak, célravezetőbbnek tartom. R10 nem egy lábbeli, amit elhajítunk ha kilyukadt. Ő lecserélhetetlen - jelen pillanatban. Ill. két ember van, aki pótolni tudná: Kaká, és CR. Kakát a Milan semmi pénzért sem adja, CR pedig egy elkényeztetett hímr.....