Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbáltátok már nem az itteni linkre kattinva küldeni? hanem csak beírni az outlookba a címzetthez? ilyen problémával még nem találkoztam.varga tamás írta:Annyit hozzá. Én sem tudtam, sem a blog.hu-ra, sem pedig rhynn emilcímére elküldeni, pedig outlock express-en és freemail-en is próbáltam. Egyik címet sem fogadta el, így megírtam Homér barátunknak pü-be.
Post is ment.Zozzy 5 írta:Privi ment
Privát üzenet?Zozzy 5 írta:Megpróbálom akkor valakin keresztül átnyomni, tényleg nem tudom, hogy mi a baj
Lehet valamit te szúrsz el, ez se jött meg.Zozzy 5 írta:zolinho@citromail.hu-ról a ryhnn84@gmail.com-ra. Ha nincs meg, no problem, most le volt mentveHomér írta:Zozzy 5 írta:Küldtem én is egy bejegyzést, de megint elfelejtettem odaírni a végére, hogy tőlem származik. Szóval a "Hogy tovább, ki, s merre" című iromány tőlem van.
Ezt most hirtelen nem találom. Milyen néven küldted?
zolinho@citromail.hu-ról a ryhnn84@gmail.com-ra. Ha nincs meg, no problem, most le volt mentveHomér írta:Zozzy 5 írta:Küldtem én is egy bejegyzést, de megint elfelejtettem odaírni a végére, hogy tőlem származik. Szóval a "Hogy tovább, ki, s merre" című iromány tőlem van.
Ezt most hirtelen nem találom. Milyen néven küldted?
Zozzy 5 írta:Küldtem én is egy bejegyzést, de megint elfelejtettem odaírni a végére, hogy tőlem származik. Szóval a "Hogy tovább, ki, s merre" című iromány tőlem van.
Azt. Még átolvasom, az egyetlen gondom az, hogy egyenlőre csak 3 cikk olvasható a blogon, s még nem sikerült rájönnöm, hogyan lehetne visszanézni a többit, így nagyon spórolok a hellyel.Etooka írta:az utolso blog utolso mondata akkor azt jelenti,hogy a dec. 16-án elküldött levelemet a napokban lehet,hogy kint látom az oldalon?
ui.:bár lehet,hogy már most nem aktuális,de remélem,azért kiteszitek!
Lehet. Úgyis egyre kevesebb az időm a blogra, szóval lehet.varga tamás írta:Köszönöm a véleményeteket, örülök, ha tetszett. A hibákat én is észleltem, bocsi.
Ha van rá igény, és rhynn barátunk tetszését is elnyeri, jelentkezem még ilyen történelmi témájú bejegyzéssel.
ok,semmi baj!Homér írta:Hohó, valamiért nem olvastam el. Reggel átolvasom, és jelentkezem. Bocsi, vizsgaidőszak, meg minden.Etooka írta:vasárnap küldtem egy blogot és elküldtem a blog@eurobarca.hu-ra és a rhynn84@gmail.com-ra is!nem ment el vagy mi történt?előre is kösz!
Hohó, valamiért nem olvastam el. Reggel átolvasom, és jelentkezem. Bocsi, vizsgaidőszak, meg minden.Etooka írta:vasárnap küldtem egy blogot és elküldtem a blog@eurobarca.hu-ra és a rhynn84@gmail.com-ra is!nem ment el vagy mi történt?előre is kösz!
szerintem azért Henry-t nem kéne leirni!anno az arsenalba is több mint 6 hónap után sikerült beilleszkednie!jo ugyan most öregebb és nehezebben vált egy 30 éves mint egy 20,de most meg a rutinja az,ami átlenditheti ezen!szal sztem fog még ő nekünk itt szép dolgokat csinálni!jo neki a BArca!Bányász írta: A marketingot meg félre kéne lökni...tanulni kéne Henry esetéből!Tisztelem szeretem,de nem megy neki, a Barca nem az ő csapata,nem az ő stílusa!
Mindenesetre a Clásicot megnyerjük 3-1re:D