cps46 írta:Szerintem egy kérdésre kéne megtalálni a választ: Vajon Ronaldinho el akar menni tőlünk?
Én biztos vagyok benne, hogy el akar menni. Egész egyszerűen könnyebb neki a klubot okolni, másban látni a hibát, mint elismerni, hogy neki kellene tennie a javulásért
Én biztos vagyok benne, hogy évek óta sustorogják a fülébe. hogy ejdejó lesz Milánóban, meg ejde sok pénzt, megbecsülést, istenítést kapsz a Chelsea-nél, Barcelonában meg egyre jobban kiábrándulnak belőle. Ebből pedig azt vonja le hogy ott majd nagyon szeretni fogják itt meg nem.
Szerintem nem elég okos, hogy észrevegye, hogy ámítva van és igenis elhiszi, hogy majd a Milanban a szájába repül a sült galamb. Ami még előremozdíthatja az igazolást, az az idióta feltűnési viszketegségben szenvedő menedzser-bátyja aki valójában egy senki, és csak akkor érzi hogy valakivé válhat, hogy kitörhet Ronnie árnyékából, ha kavarja a sz*rt a tárgyalásokon. Engem iszonyatosan idegesít, minden megszólalása (többször fenyegette már a Barcát).
Hogy a Barca elengedje akár idén télen, arra a legjobb ok az lehet, hogy a Fifa valamelyik idióta szabályának köszönhetően nyáron kivásárolhatja magát a szerződéséből (3évvel a szerződés megkötése után, ha nincs újabb szerződés addig) a hátralevő fizujáért, megszorozva talán 1,5-tel (ebben nem vagyok biztos, de aki tudja leírhatná pontosan). Ami olyan 30 milliót jelenthet. Ez pedig a tavalyi 100millás ajánlatokhoz képest aprópénz, és így talán télen még össze lehet hozni 50-60 milliót belőle.
Egyébként én teljesen egyet értve Z.Iván cikkével, elengedném, mivel egyértelmű, hogy a Barca-Dinho kapcsolat lejtőre került és egyre sebesebben száguld lefele. (ez a párhuzam megvonható Rijkaardnál is de Frankie már réges rég lezuhant, fölvitték újralezuhant, ésígytovább)
Ronnival kapcsolatban szinte bizonyos vagyok, hogy menni fog, ennél bizonyosabb csak abban vagyok, hogy környezet/edzőváltozás is csak apró fellángolást, hozhat Ronnienál, de ez a szalmaláng nem fogja megoldani azt a problémát amit csak ő tud megoldani! Jöhet ide Mourinho, mehet ő a Chelseabe, Milanba, Madridba amíg a saját hozzáállásán nem változtat addig továbbra is lejtmenetben lesz a karrierje!