grecki írta:Erről én semmit nem hallottam, de attól még lehetne igaz. Beírtam a gúgliba a Puhl Sándor beteg szavakat, és érdekes módon egyetlen hírt sem találtam róla. Az meg még érdekesebb, hogy kb húsz perccel ezelőtt kérdezték, hogy miért nem tagja már a játékvezetői bizottságnak, és azt találta mondani, hogy a "nagyok" máshogy képzelik el a jövőt, és hogy nem is tartja korrektnek, hogy nem szemtől szembe mondják meg neki ... A piázása pedig már évek óta nyílt titok.
Ha visszaemlékszel, a nyár végén és az ősz első felében nem találkozhattál vele a képernyőn. Aztán valamikor november elején visszatért, és akkor Ágai Kiss Andrással kommentáltak valami meccset. És a kezdés előtt Ágai rákérdezett az egészségi állapotára, hogy jól van-e, megyógyult-e, és akkor mondta hogy már jobban van, lefogyott vagy 10-12 kilót, és az állapota javul, meg köszöni a jókívánságokat. Nem hinném, hogy világgá kürtölte volna.
Az igaz, hogy a "nagyok" babrálták ki a játékvezetői testületből, de az volt az indokuk, hogy egészségi állapota nem engedte meg, hogy ellenőrként részt vegyen nközi találkozókon. Ettől még ihat, bár én ezt nehezen tudom elképzelni.
Tamás, csak azt idézd, amire válaszolsz!!!
E.