Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az arab világban ugye a vallás szent és sérhetetlen. A kereszténység mindennemű megemlítése tilos, és a Barca címerén egy piros kereszt van, ami ugye egy jelképe a kereszténységnek. Ezér ott a Barca mezen a címeren nem piros kereszt van, hanem csak egy piros vonal.Chris0527 írta:tegnap a zuhanyhiradóban mondott vmi olyat a mvezető hogy a Barva címerét a világon nem ugy ismerik h vörös kereszt van benne vagy vmi hasonlót említett és nemértettem. Ti tudtok erről vmit?
Ha visszaemlékszel, a nyár végén és az ősz első felében nem találkozhattál vele a képernyőn. Aztán valamikor november elején visszatért, és akkor Ágai Kiss Andrással kommentáltak valami meccset. És a kezdés előtt Ágai rákérdezett az egészségi állapotára, hogy jól van-e, megyógyult-e, és akkor mondta hogy már jobban van, lefogyott vagy 10-12 kilót, és az állapota javul, meg köszöni a jókívánságokat. Nem hinném, hogy világgá kürtölte volna.grecki írta:Erről én semmit nem hallottam, de attól még lehetne igaz. Beírtam a gúgliba a Puhl Sándor beteg szavakat, és érdekes módon egyetlen hírt sem találtam róla. Az meg még érdekesebb, hogy kb húsz perccel ezelőtt kérdezték, hogy miért nem tagja már a játékvezetői bizottságnak, és azt találta mondani, hogy a "nagyok" máshogy képzelik el a jövőt, és hogy nem is tartja korrektnek, hogy nem szemtől szembe mondják meg neki ... A piázása pedig már évek óta nyílt titok.
Ja,a VB után üvöltő dervisnek csúfolták,mert még az időt is beordibálta,de amiket az NB1 közvetítése alatt mondott,azokkra gondolván még ma is röhögő görcsöt kapok.el fuero írta:Léderert régen bírtam még amikor az NB1 az RTL-en ment. "Mágus"-sal miket műveltek![]()
"Jó ebédhez jó focit kívánok"![]()
Milyeneket tud ordibálnicopa american is alkotott nagyokat.
Szerintem Horti Gábor,a király.Ahogy közvetít a barca TV-n,az óriási.Akkor hallottam elöszőr,amikor a barca-Chelsea meccset nyomatta,hát ott fetrengtem a szoba közepén.Csak az a baj,hogy az a hülye világi meg Léderer kiszorítják,talán még Hethéssy Zoltán a normális a Sport Klubbon.a szakma legnagyobbja viszont,egyértelműen Hajdú B.István.Faragó meg Egri se rossz.Krojf írta:Komáim!
Most akkor kérdezlek Benneteket, hogy melyik klasszikus sportriporterrel
tudnátok elképzelni a 'clásico közvetítését???
Vitray, Knézy, Novotny, Vitár???
Ki a győztes???
Kérdezi a Ti Krojf komátok.
U. i.: Lehet más név is, csak "őstévés" legyen!!!
Krojf komám!Krojf írta:Komáim!
Most akkor kérdezlek Benneteket, hogy melyik klasszikus sportriporterrel
tudnátok elképzelni a 'clásico közvetítését???
Vitray, Knézy, Novotny, Vitár???
Ki a győztes???
Kérdezi a Ti Krojf komátok.
U. i.: Lehet más név is, csak "őstévés" legyen!!!
ha összehoztadMarci írta:Amikor elkezdtem nézni a Classico-t, az első dolog ami szemet szúrt az volt, hogy megint valamelyik szerencsétlen sportklubos barmot kell hallgatnom, Világi vagy Léderer volt már nem is tudom, de mind1. Azon kezdtem morfondírozni, hogy hogyan lehetne eltávolíttatni őket onnan, hiszen nem vagyok egyedül azzal, hogy nehezen viselem őket. Biztos kaptak már negatív véleményeket, de mi van akkor, ha mondjuk Léderer a fő szerkesztő a sportosztályon? Néhány levéllel nem lehet hatni rá. Arra gondoltam tehát, hogy aláírásokat kéne gyűjteni, illetve egy online petíciót kéne írni és azt elküldeni az rtl klubnak, hátha történik valami. Hogyan lehet megszervezni egy ilyet?
ja de lejjebb jolmonta Drigo...őt vki vagy utálja vagy komázza..nincs semleges...én csipemSzandi írta:Hát Horvát Feri kollegánál jobb...Vele legalább az unalmasabb meccsek is jók, lehet röhögni, nem a megszokott száraz koma, az unalmas statisztikákkal--Tim írta:Csuda vicces fiú Horti koma..Ha ő közvetít leveszem a hangot,különben percenként megkacagtatChris0527 írta:köszi ezt is Hortitól hallotam egy régi Clasico meccsen..csak sejteni mertem hogy vmi ilyesmi...
![]()
itt keress rá:Rivaldinho írta:Hali!
Tudna valaki feltölteni vagy linkelni NFS Most Wanted crack-et és hide-progit ? köszi! mert vmi rar hide ot letöltöttem, de azt irja h not found archive, v mi..:S
Hát Horvát Feri kollegánál jobb...Vele legalább az unalmasabb meccsek is jók, lehet röhögni, nem a megszokott száraz koma, az unalmas statisztikákkal--Tim írta:Csuda vicces fiú Horti koma..Ha ő közvetít leveszem a hangot,különben percenként megkacagtatChris0527 írta:köszi ezt is Hortitól hallotam egy régi Clasico meccsen..csak sejteni mertem hogy vmi ilyesmi...
![]()
Erről én semmit nem hallottam, de attól még lehetne igaz. Beírtam a gúgliba a Puhl Sándor beteg szavakat, és érdekes módon egyetlen hírt sem találtam róla. Az meg még érdekesebb, hogy kb húsz perccel ezelőtt kérdezték, hogy miért nem tagja már a játékvezetői bizottságnak, és azt találta mondani, hogy a "nagyok" máshogy képzelik el a jövőt, és hogy nem is tartja korrektnek, hogy nem szemtől szembe mondják meg neki ... A piázása pedig már évek óta nyílt titok.varga tamás írta:Azt gondolom, grecki, előbb egy kicsit gondolkodnod kellene, mielőtt ilyesmit írsz. Puhl Sándor súlyos - szerintem -, halálos beteg. Úgy 2 hónapja lehetett vele egy riport, és ott beszélt róla pár mondatot. Nagy valószinűséggel rákos. Többek között ezért hívták vissza az UEFA JV bizottságából, mert pár hónapot kórházban töltött.grecki írta:Vazze, nézitek a Zuhanyhíradót? Puhl már tényleg úgy néz ki, mint egy lepukkant hómlessz a Lehel térről... Mennyit vedelhet ez az ember???
Csuda vicces fiú Horti koma..Ha ő közvetít leveszem a hangot,különben percenként megkacagtatChris0527 írta:köszi ezt is Hortitól hallotam egy régi Clasico meccsen..csak sejteni mertem hogy vmi ilyesmi...