Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ne várjunk senkitől sokat,mert hiszen a csapat egyik tagja sem egy robot...De szerintem benne bízhatunk,hogy jól játszik,és hátha motiválja a többieket is!Primitive írta:Úgy érkezett ide, hogy nem voltak fájdalmai... Nem sokat bizonyított, itt az ideje, hogy bebizonyítsa, hogy még nincs leáldozófélben, és hogy igenis, van benne még 20-25 gól egy szezonban...senzu írta:kiváncsi vagyok milyen formában tér vissza most hogy nincs semmilyen fájdalma.
remélem beköszön!
Úgy érkezett ide, hogy nem voltak fájdalmai... Nem sokat bizonyított, itt az ideje, hogy bebizonyítsa, hogy még nincs leáldozófélben, és hogy igenis, van benne még 20-25 gól egy szezonban...senzu írta:kiváncsi vagyok milyen formában tér vissza most hogy nincs semmilyen fájdalma.
remélem beköszön!
Sztem a hétvégén ott lehet a padon.Szofi írta:Srácok!Nem tudjátok,hogy játszik-e Henry szombaton?Vagy ha nem,akkor mikor fog visszatérni?Remélem tudtok mondani valami bíztatót!
Igaz Ruud általában(persze ő nagyon jó játékos) abszolút ziccereket értékesít,és az ő játéka nem a szépségre alapul.(ellentétben Eto'o val).Titi még nem is szokott hozzá igazán a spanyol focihoz,és már ráadásul mester3-ast is szerzett. Hajrá Titi!!varga tamás írta:grecki!
Jól mondod sztem is a gólok számítanak bár a gól/lövés hányadost nem tom hogy érted!
ugye úgy, hogy mennyi lövéséből lesz gól? ha igen azért ezt se összehasonlítható mert mondjuk Van Nist helyzetbe kerül 2xer egy mecsen azt értékesít belőle 1-et míg mondjuk Samu helyzetbe kerül 11xer és belő 2-t! és Eto'o nem rosszabb attól hogy % kai rosszabbak mert töbsször helyzetbe is tud kerülni mint mondjuk Ruud!!!!!!!!!
...
Jól mondod sztem is a gólok számítanak bár a gól/lövés hányadost nem tom hogy érted!varga tamás írta:grecki!
Ez mind szép és jó - csak sántít, ill. gynge lábakon áll. Az általad oly fontosnak tartott dolgok - csaptjáték, passzolás - nálam lényegtelen mellékszálak. Egy csatár teljesítményének elsőszámú, mindenekfelett álló statisztikai mutatója a gól/lövés hányadosa. A többi csak kamu, lényegtelen. Annak idején Puskástól sem azt várták el, hogy passzoljon agyba-főbe, hanem rúgdossa a gólokat - agyba-főbe. Ennek eredménye: 84 gól / 83 válogatott mérkőzés.
Titi ebből a szempontból mélyen az elvárható szint alatt teljesít, amit én elfogadni nem tudok. Nekem, ez kevés. Nem az a baj, hogy páran el akarják küldeni, hanem az, hogy egyáltalán leigazoltuk. Szerintem.
Akkor úgy látom, nem érted.varga tamás írta:grecki!
Ez mind szép és jó - csak sántít, ill. gynge lábakon áll. Az általad oly fontosnak tartott dolgok - csaptjáték, passzolás - nálam lényegtelen mellékszálak. Egy csatár teljesítményének elsőszámú, mindenekfelett álló statisztikai mutatója a gól/lövés hányadosa. A többi csak kamu, lényegtelen. Annak idején Puskástól sem azt várták el, hogy passzoljon agyba-főbe, hanem rúgdossa a gólokat - agyba-főbe. Ennek eredménye: 84 gól / 83 válogatott mérkőzés.
Titi ebből a szempontból mélyen az elvárható szint alatt teljesít, amit én elfogadni nem tudok. Nekem, ez kevés. Nem az a baj, hogy páran el akarják küldeni, hanem az, hogy egyáltalán leigazoltuk. Szerintem.
Ez pedig egy csatárnál elég gázgrecki írta: Ami hibádzik nála, az a gólszerzés.
Vannak igazságok, féligazságok és statisztikák.LG írta:Tudod van a kis hazugság, a nagy hazugság, és a statisztikaMindezek ellenére 5 góllal (973 perc) harmadik a házi góllövőlistán. Csupán Messi (8 1135 perc) és R10 (6 836 perc) előzik meg, úgy, hogy előbbi három, utóbbi két büntetőt is értékesített. Vagyis, akciógólok tekintetében Messivel holtversenyben első!
Ha a büntetőket kivesszük, és percekre is lebontjuk a gólokat, akkor
Henry 194,6 percenként
Ronaldinho 209 percenként
Messi 227 percenként
szerzett gólt! Magyarul ebben is a legjobb.![]()
Amugy én is behoztam volna a klasszikuson, de nem Etoo helyett, hanem mellé. Nekünk a győzelem kötelező lett volna, 1-0 hátrányban voltunk, forditanunk kellett volna. És ha 1 csatárral nem m1, akkor 2-vel, ha azzal sem akkor 3-al kellett volna menni.
Tudod van a kis hazugság, a nagy hazugság, és a statisztikaMindezek ellenére 5 góllal (973 perc) harmadik a házi góllövőlistán. Csupán Messi (8 1135 perc) és R10 (6 836 perc) előzik meg, úgy, hogy előbbi három, utóbbi két büntetőt is értékesített. Vagyis, akciógólok tekintetében Messivel holtversenyben első!
Ha a büntetőket kivesszük, és percekre is lebontjuk a gólokat, akkor
Henry 194,6 percenként
Ronaldinho 209 percenként
Messi 227 percenként
szerzett gólt! Magyarul ebben is a legjobb.
jobb, hogy nem küldték be. nem hiszem, hogy megváltotta vona a világot, ellenben jó esély lett volna rá, hogy lesérül.sniffles írta:Clasicón 2. félidőbe bekellett volna küldeni Eto helyére, hátha tudott volna a csapaton dobni egy kicsit... Ha ő megy be és nem dos Santos, lehet jobban alakult volna a meccs...
Lehet, de ezt már sosem fogjuk megtudni. Mi lett volna, ha... Mindenesetre sajnálom, hogy a "mester" nem küldte be, mert Titi egész héten azért dolgozott, hogy játszhasson 30 percet. Kár...sniffles írta:Clasicón 2. félidőbe bekellett volna küldeni Eto helyére, hátha tudott volna a csapaton dobni egy kicsit... Ha ő megy be és nem dos Santos, lehet jobban alakult volna a meccs...
utobbi pár honapban mutatott teljesitménye alapján:LG írta: Dehát Ferenc testvér kiszámithatatlan taktikai zseni