Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na, ez nem teljesen igaz. ronaldinho is lőtt egyet távolról, más kérdés, hogy lelátóra ment. iniesta is lőtt kétszer, elsőre simán feladta casillasnak, másodszorra már sarokra csavarta, de a kapus azt is lehúzta simán.Barcaforever írta:Akkor kin?casuel írta:Tisztelt fórum!
Nemértem néha egyes emberek hozzáállását!Nézzük csak Z. Ivan új cikkét A nehéz szembesülés! Jobban mondva a cikk eleéig jutottam el de már ott abba kellett hagynom és most itt tartok hogy írok!Nemtudom elképzelni sem hogy Z.Ivan milyen kapcsolatban állhat a labdarúgásal de valahogy sejtem!
"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen!Sztem a 2. félidőben egy kapura lövésünk volt egy 18 éves srácé Bojané....
Nem a mi védőinken múlt, h a végén nem rugtak még 2-3 gólt.Ezt sztem mindenki nyugodtan elismerheti.
Dinho helyzete...A végeredmény számít, bement vagy nem.... ?:(
Akkor kin?casuel írta:Tisztelt fórum!
Nemértem néha egyes emberek hozzáállását!Nézzük csak Z. Ivan új cikkét A nehéz szembesülés! Jobban mondva a cikk eleéig jutottam el de már ott abba kellett hagynom és most itt tartok hogy írok!Nemtudom elképzelni sem hogy Z.Ivan milyen kapcsolatban állhat a labdarúgásal de valahogy sejtem!
"kizárólag a Real Madridon múlt, hogy lesz-e nagyobb különbség a két gárda között." Ezt ugyan úgy le lehet írni fordítva is! A madridi gól elött volt egy nagy Barca lehetőség ami sajnos nemhozott eredményt és aztán rá 2percre már Baptista (szerintem nem úgy akarta eltalálni) örülhetett! Na és ezen a két momentumon múlt az egyész mérkőzés!És egyátalán nem Raulékon!(aki mellesleg észre sem lehetett venni a meccsen!
Csak a rend és a pontosság kedvéért. Írásomat így kezdtem: "...alapjában véve egyet tudok vele érteni." Ez nem azt jelenti, hogy MINDENBEN egyet értek vele. Ha nem voltam egyértelmű, bocs. Bár azt gondolom, hogy a fogalmazásmódom mindenki által egyértelműnek hat.Bodi írta:Varga Tamás írásához fűznék hozzá 1-2 dolgot!
Azzal kezdted az írásod,hogy Iván cikkével egyet tudsz érteni.
Egy ideig ezt éreztem is,de aztán már nem nagyon.
Annak a cikknek épp az a lényege sztem,hogy GYÖKERES változás kell.
Ez pedig nem arról szól,hogy eladjuk akiket írtál:Gudjohnsen, Thuram, Deco, Márquez,Thuram.
Ők Decot leszámítva nem meghatározó játékosai a csapatnak.Semmi nem változna az ő elküldésükkel és Rijkaard kirúgásával.
Ez Ronaldinho topicja,szóval róla írok.Ő évekig egyértelműen a csapat vezére volt,szenzációsan játszott,ezt mindenki látta.
Most azonban meredeken ível lefelé a pályája,kb másfél éve.Nem idézem fölöslegesen Iván Ronaldinhóról szóló mondatait,vissza lehet olvasni.
A lényeg az,hogy ő itt nem fog megújulni,ez teljes képtelenség.
Fizikálisan sose lesz a régi,miért is lenne?Idén nyáron kipihente magát,végigcsinálta az edzőtábort,azóta is ott van az edzéseken,nem a konditeremben szórakozik,szóval a körülmények tökéletesek voltak.
Ő egy olyan egyénisége a Barcának,mint Henry az Arsenalnak,megújulni pedig már nem fog,bármennyire is szeretnénk.Azt pedig mindenki tudja,hogy az Arsenalra milyen hatással volt Henry eligazolása.
A Ronaldinho témának az a lényege,ami Iván cikkének az alcíme: Ne a szívedre hallgass!
Magyarul akármennyire is szeretjük Ronaldinhot,nem a régi varázslatait kell nézegetni a youtube-on,hanem arra gondolni,hogy a jelen milyen és milyen lépéseket kell tenni,hogy újra sikeres legyen a csapat!
Én még várnék az elküldésével... nyárig. Addig hoznék egy olyan edzőt, aki tudná őt is meg a csapatot is motiválni.danko94 írta:Sztem Roni-nak mennie kell!
szal sztem nekünk sem ártana ha ronni elmenne.....
Ha ismernél, tudnád hogy én nagyon ellene vagyok FranknekXavinho írta:Én meg szeretném,ha belátnád,h Adriano a boros nyomába sem ért soha és nem is fog Ronnie-nak. Egyébként meg Adriano izmos testalkatú,amit profi pályafutása kezdete óta kihasznál, Dinnye viszont az utóbbi 1-1,5 évben izmosodott meg,és ehhez még úgy tűnik nincs hozzászokva, nem lett része a játékának. Egy új edzői stílus kell ennek a csapatnak, me gegy kis nyugalom.Ha akarod úgyis megérted hogy mit akartam ezzel mondani. De úgylátom hogy nem akarod megérteni
Rijkaard összeveszett Eto'o-val,Ronaldinho-val,Deco-val az utóbbi időben.
Mondj egy okot is,ami alátámasztja,h több helye van Frank-nek a kispadon,mint az utóbbi játékosoknak a pályán
Én meg amondó vagyok hogy aki ebben a sz.r formájában is azt mondja hogy nagyon hasznos a csapatnak és jól játszott, az mondja kamuból hogy Barca szurkoló. Az a helyzet hogy sok "Barca szurkoló" lesz Chelsea vagy Milan drukker a következő szezontólVaratrix írta:Heeh röhelyes aki szidja Ronaldinhot mert ő a legrosszabb formályában is hejt áll a csapatban és én amondó vagyok hogy bárki aki ezt nem így látja az csak kamuból mondja hogy Barca szurkoló!!!
Szánalmas eggy elvesztett mecs után feladni a bajnokságot... A BL ről nem is beszélve. Remélem belátjátok mi hamarabb!