Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha valakinek a részére, akkor nem inkább para? szerintem nem pana..home írta:nekem egy címeres zászlóm van, eredeti, barcelonából ezzel a szöveggel: (alkoholos filc+ronaldinho keze) Pana HERMAN FLÓRA con afecto! Ronaldinho 10R.
mindezt ugye mint írtam: kézírással, tőle nekem
Lefordítva: Herman Flórának sok szeretettel (az afecto még vonzalmat, ragaszkodást, szeretetet, és kedveslést jelent katalánul)
meg persze a legkisebb papírfecni is a barcáról és (még több) ronaldinhoról, millió óriásposzter, stb stb és a szobám ajtajára kinagyítottam egy posztert ronaldinhoról, az egész testéről (méretarányosan)---és felragasztottam
Esetleg, www.lionsport.huborii írta:Hello, nem tudja valaki, hogy netről lehet-e Barcás cuccokat rendelni Magyarországra?
Hát csontra ugyan ilyen az kb 6-7 lenne postaköltséggel együtt.piko888 írta:Nekem mindenképp Nike eredeti Nike kellene (itta kép : a piros alapu)
Te milyent tudsz?
Nekem mindenképp Nike eredeti Nike kellene (itt a kép : a piros alapu) http://www.shop.fcbarcelona.com/stores/ ... 1359&tid=0Drigo írta:Ha megírod priviben, hogy milyet szeretnél kb (pontos színösszeállítás, itt ilyen, itt olyan legyen stb...)Akkor talán tudok segíteni, illetve tudok mutatni néhányat, amik közül vállaszthatsz.piko888 írta:Srácok nem tudjátok hol lehet venni eredeti Barca baseball sapkát?
Valaki nem rendel mostanában a Barca fanshopból?
Elöre is köszi
Ha megírod priviben, hogy milyet szeretnél kb (pontos színösszeállítás, itt ilyen, itt olyan legyen stb...)Akkor talán tudok segíteni, illetve tudok mutatni néhányat, amik közül vállaszthatsz.piko888 írta:Srácok nem tudjátok hol lehet venni eredeti Barca baseball sapkát?
Valaki nem rendel mostanában a Barca fanshopból?
Elöre is köszi
ŐRÜLTTaibi írta:Na, kicsit dicsekszem.![]()
Sikerült beszereznem egy 3D-s Nou Camp puzzle-t.
47cm*45cm*12cm, elvileg 682 db-ból áll össze, de nem számoltam meg.![]()
Az Ebay-ről rendeltem, egy angol sráctól, szállítási költséggel együtt volt kb 10e ft, de nekem megért ennyit, hogy a polcomom lehessen a Nou Camp kicsinyített mása.
A teltháznyi közönség ebben a kirakóban alapfelszereltségnek számít.Krojf írta:Taibi Koma!
Olyan sárga nincsen, amilyen színű irigy vagyok!
Nem lenne szabad, de ez van!
Ezért most büntetésből csinálnod kell egy teltháznyi
közönséget és egy hazai clásico-élőképet!
Aztán bemutatni azt is nekünk!
Irgumburgundiázik Krojfod.
Valószínűsalas9 írta:Ezen a képen, amit kiraktál a szöveged után.Az a puzzle van rajt?
![]()
![]()