Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem egyáltalán nem lehet arrol beszélni,hogy messi utód!2 év van köztük!!ő lesz az,aki messi-vel és bojan-nal világklasszis csatársort fognak alkotni és nem messi helyén,hanem vele!szerintem...Rivaldo11 írta:Dos Santosból szerintem nem lesz 2. Messi... Legalábbis eddigi teljesítménye alapján. Messi hasonló korúként is már vagy 2 fokozattal gyorsabban játszott, mint most Giovani.
Persze ettől még lehet klasszis a srácból! Reméljük az is lesz.
Pontosan 18 éves volt Messi azon a bizonyos Juve elleni meccsen, mint most Dos Santos........!!!Badi írta:
2005ben volt a Juve elleni Gamper
jövőre visszatérünk a kérdésre
(étrsd: 04-05ös szezon)
messi1918 írta:A Gamperen a Juventus ellen,azok nem cselek voltak??????
Cannavarot elfújta a szél oldalra?????
Én is,eddig az volt az egyetlen értelmes megmozdulása,amikor leadta Gudjohnsennek a labdát a Valencia ellen,azonkivűl csak önzőzik.Bojan meg nem tudom,tőle is többet várnék.de az biztos,hogy egyiköjük se lesz messi szintű átékos.Mihu írta:Ez az ami Dos Santosból hiányzik. Hiába mondják sokan hogy Istenadta tehetség a srác, és Bojantól sokkal jobb. Ez nem igaz. Bojan már ezerszer többet tett a csapatért mint Dos. Nem tudom, lehet csak előítéleteim vannak vele szemben, de mintha nála kicsit nagy lenne az arc. Volt itt a hercehurca körülötte már tavaly is, megfenyegették a Barcát hogy ha nem hozzák fel idén akkor eligazol, és a meccseken is mikor hozzákerül a labda, egyből teszi át a bal lábára és lő. Ahelyett hogy passzolna. Nem tudom mi van a sráccal de az előzetes beharangozások szerint kicsit többet várnék tőle![]()
Ez az ami Dos Santosból hiányzik. Hiába mondják sokan hogy Istenadta tehetség a srác, és Bojantól sokkal jobb. Ez nem igaz. Bojan már ezerszer többet tett a csapatért mint Dos. Nem tudom, lehet csak előítéleteim vannak vele szemben, de mintha nála kicsit nagy lenne az arc. Volt itt a hercehurca körülötte már tavaly is, megfenyegették a Barcát hogy ha nem hozzák fel idén akkor eligazol, és a meccseken is mikor hozzákerül a labda, egyből teszi át a bal lábára és lő. Ahelyett hogy passzolna. Nem tudom mi van a sráccal de az előzetes beharangozások szerint kicsit többet várnék tőlemessi1918 írta:Ja,és csak azétr nem rúgott gólt mert Eto'o elvette tőle a labdát![]()
![]()
Na meg amikor megállitották lesen,utána ahogy bevarrta,igaz hogy nem ért de az már jelentett valamit,a jövőre nézve.aztán a tavalyi madridi classicon,Roberto Carlos meg Cannavaro egymásra dőltek.Cannavaronak kötőt adni,meg Robert Carlost elfektetni,ezt nem sok mindenki tudja.
Mihu írta:Igen. Biztos mindenki emlékszik arra a meccsre. Mikor lecserélték és ment lefele a pályáról, még a Juve elnöke is felállva tapsolta meg. Nem hiszem hogy két jó cselért, és egy jó lövésért egy rivális csapat elnöke megtette volna eztmessi1918 írta:A Gamperen a Juventus ellen,azok nem cselek voltak??????
Cannavarot elfújta a szél oldalra?????Messi már akkor is robbanékony volt. Nézzétek meg a 2004-2005-ös madridi El Clasico-t. Már ott is bolondot csinált a komplett Real védelemből.
Hát pedig ha abszolút le tudják venni az embereinket a pályáról majdnem 90 percen keresztül, akkor nekem nagyon gyanús hogy tudják hogy milyen taktikával játszunkcocu8 írta:Szerintem a probléma a motívációval van. Bár ezt már leírtam pár hete. Részben igazat adok azoknak akik azt mondják, hogy pár játékosnak mennie kell, de!! Ez szerintem baromság hogy kiismerték a taktikát meg ilyenek. Ha emlékeztek a bl menetelésre ott milyen taktikával nyertünk tizenakárhány meccset zsinórban??!!! Nem a felállás a rossz, nem is a taktika, hanem egyszerűen elkényelmesedtek a sztárocskák. Ini, Messi és ennyi!!! 2 emberrel nem lehet mindig nyerni!!
Igen. Biztos mindenki emlékszik arra a meccsre. Mikor lecserélték és ment lefele a pályáról, még a Juve elnöke is felállva tapsolta meg. Nem hiszem hogy két jó cselért, és egy jó lövésért egy rivális csapat elnöke megtette volna eztmessi1918 írta:A Gamperen a Juventus ellen,azok nem cselek voltak??????
Cannavarot elfújta a szél oldalra?????
A Gamperen a Juventus ellen,azok nem cselek voltak??????Badi írta:Attya írta:Nem olyan robbanékony nem láttam még tőle 2önél több cselt…..
3 éve Messi től se láthattál
Akkor te nem láttad Messit első néhány meccsét!!! olyan megkerülős cselekt és testcselket csinált, h a védők már akkor sem tudták tartani!!! 18 évesen lendületet vitt a csapatba és ezt Giovanni még nem tudja!!! De remélem rácáfol majd szavaimra és a pályán bizonyít majd nemsokára!!Badi írta:Attya írta:Nem olyan robbanékony nem láttam még tőle 2önél több cselt…..
3 éve Messi től se láthattál
Iniesta saját nevelésnek számít, de ő nem katalán nermzetiségű. Így abban a kontextusban, amit Iván használt, nem illett bele. Ettől még rá is nagy szükségünk van, ebben igazad van.Danka00792 írta:Szép kis cikk. És gondolom, nagyon kevesen nem értenek vele eggyet. Itt gyökeres változtatásokra van szükség, nem reménykedésre. Ez a csapat már nem képes hosszu távú jo formára. Hmm.. de minek is irom ezt le, már leirta Iván![]()
Amikor olvastam az irományt, ennél a mondatnál megakadt a szemem, nem mintha olyan fontos lenne, de a rend kedvéért leirom:
"vannak mindig küzdő saját nevelésű katalánok, mint Xavi és Puyol"
Ide én leirtam volna Iniesta nevét is, de mint mondtam, lényegtelenCsak egy megjegyzés.
Attya írta:Nem olyan robbanékony nem láttam még tőle 2önél több cselt…..