Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz szépen!!!!!grecki írta:Nincs. Van egy olyan menüpont a fejlécen, hogy taglista. Ha oda belekattintasz, és kiválasztod a szortírozás feltételéül a hozzászólások számát, akkor megkapod, hogy ki jár az élen. Ha emlékeim nem csalnak, akkor:messi1918 írta:
Van már olyan aki 10000 hozzászólás felett van???????
1. Enrique koma
2. Game koma
3. Ozsimiki koma
Nincs. Van egy olyan menüpont a fejlécen, hogy taglista. Ha oda belekattintasz, és kiválasztod a szortírozás feltételéül a hozzászólások számát, akkor megkapod, hogy ki jár az élen. Ha emlékeim nem csalnak, akkor:messi1918 írta:
Van már olyan aki 10000 hozzászólás felett van???????
Van már olyan aki 10000 hozzászólás felett van???????Vito írta:0 - Barca C - "C csapat tagja"Chris0527 írta:és azt le tudnád irni(vagy má vhol le van?) hogy mennyi hsz után jönnek a rangok? meg a pontos fordítások is érdekelnének ha nem sok ez így eccere
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa" - ???
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"
Fordítás: Homér
már másfél éve??grecki írta:TyűhaEtooka írta:Sziasztok!
miért van az,hogy 1-2 üzenetemnél a végére oda van irva pirossal h piramis!!!
meg mit jelent az hogy "off"??
elrőe is kösz
Ez azért vicces, hogy másfél éve regeltél az eurobarcán, és ez még nem tudatosult. Holtáig tanul az ember...
thxBoixos írta:nem tudom, lehet, h vmi vírus.Etooka írta:Sziasztok!
elrőe is kösz![]()
és akkor komolyan.
ha beírja vki közülünk, h "piramis", az azért van, mert sok hsz-t raktál össze az idézetbe, ami nem igazán tesz jót a fórumnak. ezért kérjük, h csak azt a legutolsó hszt idézzék a júzerek, amire közvetlenül válaszolnak.
az "off" pedig azért kerülhetett oda, mert nem a topik témájával kapcsolatos hsz esett be a többi közé. erre azért van szükség, h ne legyen összevisszaság egy-egy topikban.
TyűhaEtooka írta:Sziasztok!
elrőe is kösz
nem tudom, lehet, h vmi vírus.Etooka írta:Sziasztok!
elrőe is kösz
Bonanza írta:valami véget ért, valami fáj............
A játékosok pontozását asszem az El Mundo Deportivotól vesszük át, ami a legnagyobb katalán sportnapilap. Mivel ők a helyszínen jobban látnak mindent, biztos vagyok benne, hogy olyan dolgokra is adnak pontokat, amit mi a képernyőn nem is láthatunk.Kani írta:hello mindeki!!
nem tudom ki szokta értékelni a meccseket de azért nem minden ugy van ahogy ő leirja a dolgokat pl a madrid elleni meccsről azt irta hogy ronalédinho 4szerre is belevezette a lbdát avédőjébe(nem szó szerint) jelen esetben ramosba ha látta volna a meccset max 2szer állitotta meg abból is 1szer biztos szabálytalan volt (biro jelzet) ezért szertném kérni hogy nem kell olyan lesujtóan irni minden vereséget.
a másik a játkosok osztályzata szerintem nagy messze áll avaloságtól
elnézést kérek ha ezt a gondolatot rossz helyre irtam remélem valaki válaszol rá
egy igazi BARCA FAN
0 - Barca C - "C csapat tagja"Chris0527 írta:és azt le tudnád irni(vagy má vhol le van?) hogy mennyi hsz után jönnek a rangok? meg a pontos fordítások is érdekelnének ha nem sok ez így eccere
és azt le tudnád irni(vagy má vhol le vanHomér írta:Minden esetben ahogy több a hozzászólásod, katalánul egyre magasabb rangra emelkedsz. Barca C, B, A csapat, Barca Sztár, legenda, edző, technikai személyzet, etc.
Egyrészt mert admin vagyok és én állítom be a rangokat, másrészt azért, mert a Senior bloggert akartam beállítani, hogy lehessen a junior bloggereket is kiadni, de ez spanyolosabbEtooka írta:de például a "Senor Blogger" rangod az azért van,mert a bloggal foglalkozol nem?
Nem, azért mert Ő az admin és olyan rangot ad magának amilyet csak akarEtooka írta:de például a "Senor Blogger" rangod az azért van,mert a bloggal foglalkozol nem?