Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első félórát leszámítva, megnéztem. Szomorú volt látni, hogy ilyen szellemileg alulképzett emberek válogatottak lehetnek. Nem, nem azt várom tőlük, hogy doktori címük legyen, hanem csupán az általános műveltség szintjére elérjenek. Az a sok pejoratív, lekicsinylő megjegyzés teljesen felháborított. Mintha Kakák, vagy Ronaldinhók, vagy Tottik lennének, a világ legjobbjai, kb. úgy viselkedtek.el fuero írta:Akit egy kicsit is érdekel a magyar foci sorsa, hogy miért lett olyan amilyen és mit kéne tenni az nézze a SPORT1-et!
Hát, kérlek, én sokat szoktam gondolkodni:D:D Egyébként ahogy lassan, de biztosan felnövök, rá kell jönnöm, hogy nem minden úgy van, ahogy azt hittem 10-15 évesen.Game90 írta:17 vagyok.frustrat írta:Nekem sincs már évek óta. 20 éves körüli vagy ugye? Mert ha igen, akkor beigazolódni látszik egy elméletem.
Mért van több elméleted is?![]()
Amúgy a Karácsony is már arról szól, hogy vegyél minnél drágább ajándékot, mert csak így tudod kimutatni az érzéseidet a családtagjaid felé. Ja és persze zabálj minnél többet.
Miközben lehet, hogy máshol még kaja sem jut az asztalra...
De egyre több karácsonyi 'hagyomány' is van: karácsonyfa, bejgli stb, Bud Spencer és Terrence Hill ill. Reszkessetek betörők részek a tv-ben. Szinte már elképzelhetetlen nélkülük a Karácsony...
Nagybátyjám még egyik hétvégén kiment Rómába, bement az ASR boltba, hozott 2 pólót, amit az ASR 80. évfordulójára csináltak asszem. Az egyiket odaadta nekem, mert nem tudta, hogy az Internek szurkolok...
nem-nem nálunk sincs sohabarca99 írta:Bejgli... csak nálunk nem szokás? Sztem sosem ettem még, anyám sosem csinál, egyáltalán nem is hiányzik itthon senkinek.Csak nálunk van így?
![]()
17 vagyok.frustrat írta:Nekem sincs már évek óta. 20 éves körüli vagy ugye? Mert ha igen, akkor beigazolódni látszik egy elméletem.
Legyen áldott az Úr neve. Most és mindörökké.
Nekem sincs már évek óta. 20 éves körüli vagy ugye? Mert ha igen, akkor beigazolódni látszik egy elméletem.Game90 írta:1. Nembarca99 írta:1., próbáltad?![]()
2., majd ha lesz vmi, akkor elárulom.![]()
2. Ok![]()
Amúgy csak nekem nincsen 'karácsonyi hangulatom'?![]()
Igaz, már vagy 2 éve nincs...
1., próbáltad?Game90 írta:Yaya, Saturnból nehéz lopni...barca99 írta:és ha minden jól megy egy next gen konzollal is meglepem meg (de ezt nem kiabálom el, mert kumma rizikós).
![]()
![]()
![]()
PS3-at akarsz?
Hát sajna nem esik, pedig azt reméltem, hogy lesz egy kis friss hó is. Milyen szépen esett délután. Csak az a baj, hogy 10 percig.varga tamás írta:nÁLUNK MÁR RÉGÓTA NEM. éS HA SZABAD TUDAKOLNOM, kICSI bOLHA, HOL VAN AZ A NÁLATOK?La Pulga írta:Mostmár nálunk is esik a hó!