Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Attól még lehet alkesz (azt tudom hogy eléggé "nemszép" életet élt, azt nem hogy halálos beteg, sajnálom ha az, de ettől még van igazság grecki szavaiban)varga tamás írta:Azt gondolom, grecki, előbb egy kicsit gondolkodnod kellene, mielőtt ilyesmit írsz. Puhl Sándor súlyos - szerintem -, halálos beteg. Úgy 2 hónapja lehetett vele egy riport, és ott beszélt róla pár mondatot. Nagy valószinűséggel rákos. Többek között ezért hívták vissza az UEFA JV bizottságából, mert pár hónapot kórházban töltött.grecki írta:Vazze, nézitek a Zuhanyhíradót? Puhl már tényleg úgy néz ki, mint egy lepukkant hómlessz a Lehel térről... Mennyit vedelhet ez az ember???
Azt gondolom, grecki, előbb egy kicsit gondolkodnod kellene, mielőtt ilyesmit írsz. Puhl Sándor súlyos - szerintem -, halálos beteg. Úgy 2 hónapja lehetett vele egy riport, és ott beszélt róla pár mondatot. Nagy valószinűséggel rákos. Többek között ezért hívták vissza az UEFA JV bizottságából, mert pár hónapot kórházban töltött.grecki írta:Vazze, nézitek a Zuhanyhíradót? Puhl már tényleg úgy néz ki, mint egy lepukkant hómlessz a Lehel térről... Mennyit vedelhet ez az ember???
Megtettem. Köszi Szandi, ha bármikor hasonlót tapasztalsz/tapasztaltok szóljatok. Ja és Tamás is kösszvarga tamás írta:Hát, igen. Javallom a moderátor kollégáknak, hogy azokat az egyszavas hsz-kat stornózzák. Semmi szükség rájuk.Szandi írta:Fúh hát csak nekem szúrja a szemem ami itt R10 topicban megy? A két ember levelezése?
![]()
![]()
![]()
Többek között kb ezért csökken a színvonal szerintem-
Helyesbítek: az egész sztárok topicban.![]()
![]()
Hát, igen. Javallom a moderátor kollégáknak, hogy azokat az egyszavas hsz-kat stornózzák. Semmi szükség rájuk.Szandi írta:Fúh hát csak nekem szúrja a szemem ami itt R10 topicban megy? A két ember levelezése?
![]()
![]()
![]()
Helyesbítek: az egész sztárok topicban.
Nem nem csak neked szurja ki a szemed. Én el sem olvasom mit irogatnak. Látni az értelmes vitákon, eszmefuttatásokon hogy tényleg értelmes e, avagy nem.Szandi írta:Fúh hát csak nekem szúrja a szemem ami itt R10 topicban megy? A két ember levelezése?
![]()
![]()
![]()
Helyesbítek: az egész sztárok topicban.
Az előbb voltam az említett oldalon,kb 3 perc alatt történt mindez..Lionel85 írta:Valaki tudna a PoP Two Throneshoz serial key-t, mert ami a serials.ws-en van, az nem megy. Köszi!
Próbáld ki:Lionel85 írta:Valaki tudna a PoP Two Throneshoz serial key-t, mert ami a serials.ws-en van, az nem megy. Köszi!
Hát igen, ez szokta az első bökkenőt jelenteni.el fuero írta: ezt nem tom,hogy mit takar, kisvak-nagyvak...
Ha jól emlékszem Homér írt egy ilyen blogot, azért jellemző, hogy egy ilyen találgatást emel ki, igaz ennek van bulvár szaga erről lehet sokat beszélni, a tények nem is olyan érdekesek.Chris0527 írta:azt furcsálom h pont ezzel kapcsolatban említetet meg mert ilyenröl nem olvastam itt legalábbis nem ilyenn konkrétan..
az én tudásom szerint minden körbe van egy játékos aki a kisvak annak pl.:50-et kell beraknia a játszma előtt a nagyvaknak meg 80-at és ez mindig megy körbe-körbe és egy idő után emelek a kis/nagyvakokat.Remélem valamit megértettél belőleel fuero írta:Poker májsztróktól kérdezném, hogy mit jelent amikor mondják, hogy pl. a kisvak 250, a nagyvak 500?!
Mos nagyon rákaptam a playára, nézem a közvetítéseket meg minden csak ezt nem tom,hogy mit takar, kisvak-nagyvak...
Zozzy 5 írta:Drigo vmelyik másik topicban írta:Kezded kihúzni a gyufát.
Drigo, a gonosz moderátor![]()
Tudom, ez a dolgod, csak furcsa még Téged ebben a vaskalapos szerepkörben látni
Nem is mondtam,h nincs...La Pulga írta:Nekünk is van egy "szupi" kapusunk!Bányász írta:Két szupi kapusuk van....szerencsések!