Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Évek óta a csapat legfontosabb láncszeme, s nem feltétlenül a pályán... Jó edző lenne belőle. Viszont a legtöbb csapatképen úgy néz, mint aki be van drogozvaVictorValdes19 írta:lehet, hogy Xavi kéne edzőnek![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OxRjyvtc ... re=related
nem szeretnék belemenni, az egyik ok, még nem vagyok olyan rutinos, vagy inkább hozzáértő, hogy olyan alátámasztást mondjak, ami megállná a helyét, a másik, hogy egyébként sem szeretnék itt vitát keverni, olyan kijelentésekkel, amiket még én is bevallok, hogy nem biztos, hogy jók...Szandi írta:Pedig jó lenne. Könnyű mondani valamit, viszont sokkal nehezebb érvekkel alátámasztani. Éppen ezért tényleg kíváncsi lennék az érveidre. Karácsony meg minden,kitudja, lehet, hogy annyi jó dolgot mondasz, hogy a végén én leszek a legjobban Frenknyusz maradása melletthome írta: nekem ez a véleményem...tudom, hogy szinte mindenki el akarja küldeni, de én ezt gondolom...nem kezdem el fejtegetni
Ronnienál nem is annyira a védekezésre gondoltam mint inkább arra ,h belépett középre onnan szervezni meg mindenhol feltűnt,de hangsúlyozom támadásban!Messi meg sztem szélen azért jobb,mert befelé húzás közben jobban fel tud gyorsítani és ez fontos az ő játékában!Ronaldinhoval kapcsolatban amiket elmondtál tökéletesen egyetértek és én sem temetném még,sőt pl a Valencia ellen mérges voltam Rijkaardra,h nem játszatta,de vannak olyan szituk mikor jót tenne neki az ülés és sokat kell javulnia!Etooka írta:nos szerintem:Kalap1988 írta:Nem tűnik butaságnak,amit az előttem szóló mond,de egy két dologban azért vitáznék vele!A felállás azért tetszik,mert ez a középpályát erősítewné,ami manapság gyengélkedik(na nem amiatt,h Xavi és Iniesta valamint Touré gyengén játszana,hanem amiatt,h a korábbi évekhez képest Ronnie nem segít be és sztem Puyol sem tud úgy besegíteni mint egy jó formában lévő Zambi vagy régebbről Belletti,Gio)a védelem Touérval elég stabil én a középpályás játék hiányában látom a gyengélkedést
Messi viszont az én olvasatomban szélső támadoként maradna mindenképp,mert sztem őt akkor sem tudják megállítani,ha tudják is,h befelé fog húzni.Úh elég bonyolult feladat összeállítani.Sztem Ronnie gyengélkedése a fő probléma hisz gondoljunk csak bele ő mindig is a szélen játszott mégis bárhol feltűnhetett és varázsolt,most meg nem tudom miért,de a cselei annyira lassúak és gyengék,mintha Touré vagy Thuram probálkozna ezzel,érződik benne a görcsösség és az is,h ezek a cseleket nem a régi természetességel csinálja......
UI:nem bántom őt de valami gond tényleg lehet,a vasárnapi meccsig védtem őt és 2 éve még a kedvenc játékosom volt,de mit lehet tenni
1.Ronnie most jobban besegít védekezésbe,mint 2 éve.(lásd:Milan elleni elődöntő,ETo'onak kellett a helyére lépnie,hogy cafuval jöjjön)Belletti télleg nagyon jol besegített,ebben egyetértek
2.viszont messi,mivel te is modntad,hogy őt ha ismerik,akkor is mindegy neki,oan jo,akkor meg tök mindegy hogy 10 m-rel beljebb jáccik nem?![]()
3.Ronaldinhoval kapcsolatban csak röviden,mivel ez nem az a topic,hogy bennem is felmerült már sok minden,de a legjobban 2 dolog ragadott meg:az egyik az hogy sokat kondizott,az izomzata átalakult,ezért fut ugy,mintha szétesne.a másik meg a mentális problémák.(de én őt még mindig nem temetném és én akár most is a pályafutása végéig valo szerződést ajánjlanék neki!
nos szerintem:Kalap1988 írta:Nem tűnik butaságnak,amit az előttem szóló mond,de egy két dologban azért vitáznék vele!A felállás azért tetszik,mert ez a középpályát erősítewné,ami manapság gyengélkedik(na nem amiatt,h Xavi és Iniesta valamint Touré gyengén játszana,hanem amiatt,h a korábbi évekhez képest Ronnie nem segít be és sztem Puyol sem tud úgy besegíteni mint egy jó formában lévő Zambi vagy régebbről Belletti,Gio)a védelem Touérval elég stabil én a középpályás játék hiányában látom a gyengélkedést
Messi viszont az én olvasatomban szélső támadoként maradna mindenképp,mert sztem őt akkor sem tudják megállítani,ha tudják is,h befelé fog húzni.Úh elég bonyolult feladat összeállítani.Sztem Ronnie gyengélkedése a fő probléma hisz gondoljunk csak bele ő mindig is a szélen játszott mégis bárhol feltűnhetett és varázsolt,most meg nem tudom miért,de a cselei annyira lassúak és gyengék,mintha Touré vagy Thuram probálkozna ezzel,érződik benne a görcsösség és az is,h ezek a cseleket nem a régi természetességel csinálja......
UI:nem bántom őt de valami gond tényleg lehet,a vasárnapi meccsig védtem őt és 2 éve még a kedvenc játékosom volt,de mit lehet tenni
Pedig jó lenne. Könnyű mondani valamit, viszont sokkal nehezebb érvekkel alátámasztani. Éppen ezért tényleg kíváncsi lennék az érveidre. Karácsony meg minden,kitudja, lehet, hogy annyi jó dolgot mondasz, hogy a végén én leszek a legjobban Frenknyusz maradása melletthome írta: nekem ez a véleményem...tudom, hogy szinte mindenki el akarja küldeni, de én ezt gondolom...nem kezdem el fejtegetni
nekem ez a véleményem...tudom, hogy szinte mindenki el akarja küldeni, de én ezt gondolom...nem kezdem el fejtegetniLa Pulga írta:Miért is?home írta:rijkaard maradjon...
Aprieto írta:Mourinho v. Lippi ez itt a kérdés.
Én Lippire szavazok...
Rémálmaimban a -még nem- menesztett Koemant hozza LaportaVagy Van Bastent... na még attól mentsen az Isten.
messi1918 írta:Januártól így kell játszani:
VV
Puyol milito Abidal
Iniesta xavi deco
Messi eto'o Henry Ronaldinho
Azért hagytam ki a védekező középpályásokat,mert 7 pontos hátrányban mindenkit meg kell verni.
Én is azt akarom mint Te!Szép látványos focival legyen bajnok a Barca!Csak szerintem ennek más a módja mint szerinted!Ennyi!Az pedig mind1,h mekkora a hátrány,csak az nem mind1,h hányadik lesz a csapat!messi1918 írta:Én csak arra próbáltam kilyukadni,hogy ha bajnokságot akarunk nyerni minden meccset meg kell nyerni,ezzel a vitát befejezettnek tekintem.Egyébként sok dologban igazad van csak szerintem mindegy hogy mekkora a hátrány.VÉGE!!!!!!