Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És Te mindig Geovanihoz fogod hasonlítgatni??messi1918 írta:NEm akarok kötekedni,de a gólpasst Henry adta,amúgy a kötő tényleg gyönyörű volt,ma is sokkal jobb volt mint Giovani.Így tovább!!!!!!!Bojan Krkic írta:ezaz Bojan te vagy az én favoritom,így tovább,szép kötény mégszebb gólpassz csodás gól
NEm akarok kötekedni,de a gólpasst Henry adta,amúgy a kötő tényleg gyönyörű volt,ma is sokkal jobb volt mint Giovani.Így tovább!!!!!!!Bojan Krkic írta:ezaz Bojan te vagy az én favoritom,így tovább,szép kötény mégszebb gólpassz csodás gól
a 12-es is üres, remélem a hetes is hamarosan, kedvenc számom. Csak nehogy belőle is Figo legyenLionel85 írta:Asszem a 13-ason és a 2-en kívül minden foglalt, szerintem megvárja, amíg felszabadul egy olyan, amit egy támadóhoz jobban illik. Mondjuk Ezquerro 18-asa passzolna. Vagy Zambrotta 11-ese.
Simao nem saját nevelésű, még csak nem is a B csapatból jött fel a nagycsapatba! 20 évesen vettük a Sportingból, majd 2 év múlva ment el.Tomi`FCB írta:a fiatalokat csak elviszik általában őket . Pl: Fabregas, Luis Garcia, Simao.
Hm. Jó kis csapat lehetne összeválogatni:sasi1 írta:Behívták a katalán válogatottba.
Goalkeepers: Albert Jorquera (FC Barcelona), Victor Valdes (FC Barcelona)
Defenders: Carles Puyol (FC Barcelona), David Garcia (Espanyol), Javier Chica (Espanyol), Bruno Saltor (Almeria), Carlos Garcia (Almeria), Dani Tortolero (Gimnastic de Tarragona), David Belenguer (Getafe).
Midfielders: Xavi (FC Barcelona), Marc Crosas (FC Barcelona), Sergio Gonzalez (Deportivo La Coruna), Ferran 'Coro' Corominas (Espanyol), Angel Martinez (Espanyol), Joan Verdu (Deportivo La Coruna), Jose Maria Soler (CE Manresa).
Attackers: Bojan Krkic (FC Barcelona), Antonio Pinilla (Gimnastic de Tarragona), Sergio Garcia (Real Zaragoza).
Goalkeepers: Albert Jorquera (FC Barcelona), Victor Valdes (FC Barcelona)
Defenders: Carles Puyol (FC Barcelona), David Garcia (Espanyol), Javier Chica (Espanyol), Bruno Saltor (Almeria), Carlos Garcia (Almeria), Dani Tortolero (Gimnastic de Tarragona), David Belenguer (Getafe).
Midfielders: Xavi (FC Barcelona), Marc Crosas (FC Barcelona), Sergio Gonzalez (Deportivo La Coruna), Ferran 'Coro' Corominas (Espanyol), Angel Martinez (Espanyol), Joan Verdu (Deportivo La Coruna), Jose Maria Soler (CE Manresa).
Attackers: Bojan Krkic (FC Barcelona), Antonio Pinilla (Gimnastic de Tarragona), Sergio Garcia (Real Zaragoza).
Sot Ibrahimovici is ilyen...akkora arca van hogy az mar faj...de amit tud es amilyen alazatosan jatszik azt kevesen teszik! Bojan remeljuk te is ilyen leszel !(nem a nagy arcusagra ertem hogy legyen ilyen..)Cooltiszo írta:Bojan nem szerény, viszont nagyon is alázatos, ha ezt megtartja nem lesz itt gond az arcával. Van aki pont a flegmasága miatt képes hihetetlen dolgokra( nálam Totti is ilyen)