2007.12.24. 12:42:20
Jól van colin, undorító, amit írtál, én szépen leírtam a véleményem, te meg itt jössz, alpári módon az értéktelen hozzászólásoddal, de nem is várok semmit ezek után. Egyébként te Eto'o-ról semmit nem mondhatsz, Sztem Raulnak semmi köze nem volt tegnap a mecshez, pedig a Realnál ő az isten, és akkor Sneijderről nem is beszéltem. Tudod, te kire mondod, hogy milyen játékos? Most tért vissza sérülésből, bárki megmondja milyen vklasszis, a Madrid védelmét már nem egyszer alázta meg, és tnap nem jött neki össze semmi. Megvenne téged kilora, a családoddal, meg kinetve, ha látná milyen proffeszionális a reakiciód, de lehet hogy ennyire sem méltatna. Nem is tudom ki volt az, aki meggyalázta a Madridot, amiért megbüntették, nem volt szép gesztus, de megtehette, és még meg is fogja.
Az, hogy itt gúnyolódsz, hogy ilyen-olyan optimizmus, sztem te még meccset sem láttál 2002-ben, csak halottad, hogy kit vett meg a Real, a kezdőcsapatukat sem tudtad volna elmondani, nemhogy helyesen leírni.
Egyszólva az ilyen modorra, és ilyen hozzászólásra senki sem kíváncsi, húzd meg füled farkad, és mondogasd: hála hogy madridista vagyok, én is hálás vagyok, hogy nem Barca drukker vagy.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton