Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Harusz
Jugador del Barça

2007.12.24. 12:57:39

Torres, muszáj személyeskedni?
Colin csak elmondta a véleményét, amivel többé kevésbé egyet is tudok érteni. szomorú, h BARCA=Messi. A Barca legyen egyenlő a Barcával.

Szinte csak akkor van kreatív támadójátékunk, ha az Argentin is fenn van a pályán. Iniestától meg ne várjuk, h helyettesítse, mert ő nem az a kifejezett cselgép, hanem inkább "jómunkásember", de azt nagyon tudja (ilyen is kell, sőt! :) )
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.24. 12:55:52

Jaksi írta:De attól még, hogy itt vitáztok... olcsóbb lesz a kenyér? Több lesz a fizetésetek? Nem...

:lol: Ez tetszik!
Bár mindent így foghatnánk fel. :?
Rivaldo-A Legnagyobb.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 12:53:03

torrestoni írta:Egyébként Colin, tipikus kis nyálgép vagy, amit a képed alátámaszt. Remélem nem moderáljátok meg, mert sztem másokat is zavar.

attól tartok Téged kell moderálni, ha nem finomítasz a stíluson. :wink:
Én is magamra gondoltam. De már nem érdekel, most már bármit írhat, le....
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 12:51:42

Ok, colin, megint hoztad a kötelezőt, én nem foglalkozom tovább ezzel, neked van igazad, te vagy az okosabb, neked van diplomád. Olvasd el mégegyszer a meccsről készített elemzésem, sztem én normálisan fogalmaztam, de lehet hogy még te sem tanultál értő olvasást. Utálom az ilyen processzorszájú taknyokat, akik számítógéppel az arcukban születtek, és azért élnek halnak, hogy a mások véleményét negatív kritikákkal bombázzák, nyomorult módon. De ha a tegnapi meccsre egy barca szurker elmondja a véleményét, abba neked bele kell kötni, te semmi értékelhetőt nem mondtál, csak ellenpéldákat, rágalmazásokat hoztál fel Bármit könnyű megcáfolni, sajátos nézőpont alapján értékelni, te ezt nem fogod fel, ennyit tudsz.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 12:48:40

Még valami: Dos Santos, Krkic, Messi. A világ legjobb támadótriója lesz ahogy láttam...

szerk: Egy valamiben egyetértünk. a Tegnapi meccshez Raulnak tényleg nem volt köze... Űzte-hajtotta a csapatokat, de egy kreatívabb csatár lassan elkelne...
REAL MADRID C. DE F.
ultrasur
Madridista

2007.12.24. 12:48:29

torrestoni írta:Egyébként Colin, tipikus kis nyálgép vagy, amit a képed alátámaszt. Remélem nem moderáljátok meg, mert sztem másokat is zavar.
Be van védve mert Realos... :lol:
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 12:47:37

a lényegen nem változtat. az a lövés szerintem is lecsúszott, ettől még megérdemelt volt a győzelem. meg Messi sem játszott, ettől még megérdemelt a győzelem.
Jogos.
Egyébként Colin, tipikus kis nyálgép vagy,
Szervusz!
REAL MADRID C. DE F.
Szandi
Főnökasszony

2007.12.24. 12:47:34

Hagyd abba, Torres.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 12:46:45

Egyébként Colin, tipikus kis nyálgép vagy, amit a képed alátámaszt. Remélem nem moderáljátok meg, mert sztem másokat is zavar.

attól tartok Téged kell moderálni, ha nem finomítasz a stíluson. :wink:
Jaksi
Barça B

2007.12.24. 12:46:25

Nagyon ritkán szólok hozzá a meccsekhez, és talán most sem ez a lényeg! Tény, hogy a Madridnak jobban kijött! Én is Barcelonás vok, és igenis fáj a vereség! De attól még, hogy itt vitáztok... olcsóbb lesz a kenyér? Több lesz a fizetésetek? Nem... és ezzel nem azt mondom, hogy nem vok Barcás, ha tehetném a fél karom odaadnám értük, de veszteni is tudni kell! Inkább díszitsetek karácsonyfát... és készüljetek ajándékozni, meg pihenjetek! Boldog Karácsonyt! Sziasztok!
Jaksee - Hungarian F.C. Barcelona
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 12:45:49

torrestoni lehet hogy régebb óta itt vagyok mint Te ;)
+ rajtad kivül mindenki eltudja fogadni a véleményem, csak te nem..
De ok, ez a te véleményed, ettől függetlenül én még vitázom és elmondom a véleményem. De ha gondolod ne olvasd el.
Megvenne téged kilora, a családoddal, meg kinetve
Ez komoly érv volt igazad van! Meghajlok vitázó képességed előtt!
Szerintem nem ismersz, fogalmad sinsc mióta nézek Real meccset. Szerintem.

Az a barcás aki azt állítja hogy egy ilyen cumó pont jót tesz a scapatnak, szerinted nem optimista? Semmi gúny nem volt benne, scak a vereség miatt te mindent annak hiszel...
REAL MADRID C. DE F.
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.24. 12:44:06

Colin írta:Boixos: Nem azt írtam hogy SENKI nem tud beletörődni, de azért durván a fórumozók fele keres valamilyen kibúvót, hogy lecsúszott lövés volt, hogy nem játszott messi, hogy ez vagy az... Olvasd el ha nekem nem hiszed el.
a lényegen nem változtat. az a lövés szerintem is lecsúszott, ettől még megérdemelt volt a győzelem. meg Messi sem játszott, ettől még megérdemelt a győzelem. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.24. 12:42:56

Colin: Akkor más meccset néztem. Az én készülékemen nem lehetett látni, hogy Pepe akadályozza meg Decot, Xavit, Dinhot, és Iniestát abban, hogy passzoljon Eto'o-nak.
De szerintem a tiéden sem. Dehát muszáj ezt írni, mert 30 milka volt. :lol:
A feladatát megoldotta, de nem volt nehéz dolga, mert Dinho próbálkozásain kívül, amikor párszor lerázta Ramost, nem lett megbontva a széleken a védelmetek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.12.24. 12:45:58-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 12:42:20

Jól van colin, undorító, amit írtál, én szépen leírtam a véleményem, te meg itt jössz, alpári módon az értéktelen hozzászólásoddal, de nem is várok semmit ezek után. Egyébként te Eto'o-ról semmit nem mondhatsz, Sztem Raulnak semmi köze nem volt tegnap a mecshez, pedig a Realnál ő az isten, és akkor Sneijderről nem is beszéltem. Tudod, te kire mondod, hogy milyen játékos? Most tért vissza sérülésből, bárki megmondja milyen vklasszis, a Madrid védelmét már nem egyszer alázta meg, és tnap nem jött neki össze semmi. Megvenne téged kilora, a családoddal, meg kinetve, ha látná milyen proffeszionális a reakiciód, de lehet hogy ennyire sem méltatna. Nem is tudom ki volt az, aki meggyalázta a Madridot, amiért megbüntették, nem volt szép gesztus, de megtehette, és még meg is fogja.
Az, hogy itt gúnyolódsz, hogy ilyen-olyan optimizmus, sztem te még meccset sem láttál 2002-ben, csak halottad, hogy kit vett meg a Real, a kezdőcsapatukat sem tudtad volna elmondani, nemhogy helyesen leírni.
Egyszólva az ilyen modorra, és ilyen hozzászólásra senki sem kíváncsi, húzd meg füled farkad, és mondogasd: hála hogy madridista vagyok, én is hálás vagyok, hogy nem Barca drukker vagy.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.24. 12:41:17

De még hozzáfűzném: A tegnapi Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. A madrid sem játszott semmit, "csak" szervezett volt. A semmiből szereztek gólt, majd ügyesen őrizték.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 12:41:09

Boixos: Nem azt írtam hogy SENKI nem tud beletörődni, de azért durván a fórumozók fele keres valamilyen kibúvót, hogy lecsúszott lövés volt, hogy nem játszott messi, hogy ez vagy az... Olvasd el ha nekem nem hiszed el.

Rivaldo: ezt már tisztáznuk. Ha a barca 1 Messi hiányázt ennyire megérzi akkor imádkozzatok h soha többé ne legyen sérült mert kben még az első 3 hely sem lesz meg. Egy Barca ezt nem engedheti ezt emg magának.
Tegnap Eto'o nem kapott használható zsugát. Ha fáj, ha nem, ez nem Pepe érdeme.
mert nemh agyták h olyan labdát kapjon. ha fáj, ha nem ez Pepe érdeme.

LG: A banános szösszenetednél nem maradt ki egy "nem" ?:)
REAL MADRID C. DE F.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.24. 12:39:57

A hozzáállás sztem sem rossz, de valamiért elöl a letámadást nem tudják úgy csinálni, mint még két éve, akkor általában még az ellenfél térfelén visszaszerezték a labdát és ebből egy csomó gólt is rugtak, most hol csinálják, hol nem de inkább nem.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.24. 12:38:11

Colin írta:Ehh... látom sokan nem tudnak beletörődni hogy jobb volt a Real..
rosszul látod. csak benned is egy olyan szenzor működik, ami azt a kettőt-hármat élből kiszúrja, amire lehet ugrani, a többi háromszáznegyvenezret pedig figyelmen kívűl hagyja és lesz.rja. egyértelmű, h jobb volt a madrid, hiszen lőttek egy gólt, mi nem, ráadásul nagyjából az történt a pályán, amit ők akartak.
sztem ennél többet itt ne várj, arra ott a madridista.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.24. 12:37:50

Colin írta:
Ja, és ne feledjük: Eto'o 1 használható passzt sem kapott. Ehhez meg nem sok köze volt Pepének.
Nézd meg a meccset mégegyszer.. Hánszor is előzte meg Eto'ot Pepe? Kábé mindig.. A legjobb védő az aki már azt emgakadályozza hogy el se jusson a labda a címzettig, nem utána leszerelni, bár azt is megtette jópárszor.
Ha Messi játszik, Heinze nem ellenfél. :arrow: Cannavaronak, vgy Pepének ki kellett volna segíteni jobbra :arrow: több terület Eto'onak.
Tegnap Eto'o nem kapott használható zsugát. Ha fáj, ha nem, ez nem Pepe érdeme.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Szandi
Főnökasszony

2007.12.24. 12:36:41

dr. Mezey írta:A taktikán nem változattnék, ez a Barca védjegye. Én pont ezért szeretem. A madrid most egy jó kontracsapat, de az az igazság hogy nem örülnék a mi is így játszanánk, még akkor sem ha ez eredményesebb lehet néha.
Hogy a p.be ne kéne változtatni a taktikán...védjegy? A Barca védjegye a gyönyörű támadófoci! Kb sztem már az összes csapat kiismerte ezt az elavult taktikát. Pár évig jó volt, aláírom, de újítani kell! Már a bolond is tudja mi az ellenszer...Az meg már más kérdés, hogy Frenknyusz csak ezt tudja..
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.24. 12:36:37

LG írta: És az utobbi 3 hazai klasszikuson 2 pont, ez szégyen....25 év alatt nem kaptunk ki otthon, Rijkaardnak 2x is sikerült, + 2 döntetlen, egyedül egy szép 3-0 volt, de 5 meccsből 1 gy, 2d, 2v :arrow: Hát ez elég gyalázatos :cry:
Nem rég keresgettem a régi cikkek között és rábukkantam egy Erique(?) írásra, amiben még Rijkaard volt a géniusz aki egyedüli edzőként 2x is bevette a bernabeut.
Változnak az idők. 1x fent, 1x lent már ami minket illet, mert vannak olyanok a sportban akik szinte mindig csúcson vannak(real, sumi/ferrari, amstrong, federer stb).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.12.24. 12:37:58-kor.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.24. 12:34:50

dr. Mezey írta:A taktikán nem változattnék, ez a Barca védjegye. Én pont ezért szeretem. A madrid most egy jó kontracsapat, de az az igazság hogy nem örülnék a mi is így játszanánk, még akkor sem ha ez eredményesebb lehet néha.
Soha nem fogunk így játszani egyik pályán sem...ez egyszerűen "nem fér nálunk bele".
de a mostani semmi játéknál bármi eredményesebb lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.24. 12:33:37

torrestoni írta: Hozzállás: semmi gond nem volt vele, küzdöttek, főleg Ronnien látszott az akarás, néha túlságosan is, de le a kalappal, ezt vártam. A gól után persze óriási lélektani előnyhöz jutott a madrid, ezt annak köszönhetően, hogy kezdték átvenni előtte az irányítást, nem működött jól az elenn taktikája, és helyzetekbe kerültek, innen kapni egy gólt, az bomlasztóü hatású.
Sztem meg gondok voltak a hozzáálással. A madrid mikor támadott pillanatok alatt többen futottak fel. Mi ugy kezdtünk támadni, h a védők szépen lassan komotosan felkocoktak a középályáig, megáltak, gondoltkodtak, mindenki állt, nem volt kinek passzolni, igy vissaguritották vkinek, stb...nem mozogatak az emberek, a madrid támadojátékosait nem támadták meg, rengeteg szinészkedés Ronietol és Iniestátol...
Nemtudom, ez a meccs nekem rémálom volt, és nem elsősorban az eredmény miatt, hanem a gyatra játék miatt.
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 12:30:36

Ehh... látom sokan nem tudnak beletörődni hogy jobb volt a Real..
könnyű bármire is ráfogni, hogy röhejes, de cáfold meg bátran
Bizonyítsd be hogy lecsúszott lövés volt, mert te ezt mondod nem jelenti azt h az is volt... + megvárta míg pattan egyet, és odaszánta. Nagyszerű gól volt.
Ja, és ne feledjük: Eto'o 1 használható passzt sem kapott. Ehhez meg nem sok köze volt Pepének.
Nézd meg a meccset mégegyszer.. Hánszor is előzte meg Eto'ot Pepe? Kábé mindig.. A legjobb védő az aki már azt emgakadályozza hogy el se jusson a labda a címzettig, nem utána leszerelni, bár azt is megtette jópárszor. Ja hogy nem kapott használható labdát? ETo'o-ról eddig sok barcásnak volt az a véleménye hogy mekkora szupercsatár ő megteremti magának a helyzetet...
Egyébként meg 02/03-as szenzonban kifejezetten jót tett a csapatnak a reál elleni cumi, utánna hoztunk vagy húsz pontot rajtuk.
na ILYEN egy OPTIMISTA ember! :)
Nem volt Messi, ezt mindenki tudja mit jelent, sztem ég és föld, ha ő játszik , és ha nem. Neki is nagy megpróbáltatás ez, remélem gyorsan túlteszi magát rajta, és visszatér mielőbb, úgy, ahogy eddig játszott.
Milyen Barca az aki egy játékos kiesésével már 0 ? Ezt most gúny, vicc, irónia nélkül kérdezem. A Barcelona attól Barcelona, attól tartják a világ egyik legjobb csapatának hogy CSAPATKÉNT dolgoznak. De ha 1 játékos nélkül ennyire képes a barca az lehangoló...
REAL MADRID C. DE F.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.24. 12:30:33

A taktikán nem változattnék, ez a Barca védjegye. Én pont ezért szeretem. A madrid most egy jó kontracsapat, de az az igazság hogy nem örülnék a mi is így játszanánk, még akkor sem ha ez eredményesebb lehet néha.
Lezárt