Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is magamra gondoltam. De már nem érdekel, most már bármit írhat, le....torrestoni írta:Egyébként Colin, tipikus kis nyálgép vagy, amit a képed alátámaszt. Remélem nem moderáljátok meg, mert sztem másokat is zavar.
attól tartok Téged kell moderálni, ha nem finomítasz a stíluson.![]()
Be van védve mert Realos...torrestoni írta:Egyébként Colin, tipikus kis nyálgép vagy, amit a képed alátámaszt. Remélem nem moderáljátok meg, mert sztem másokat is zavar.
Jogos.a lényegen nem változtat. az a lövés szerintem is lecsúszott, ettől még megérdemelt volt a győzelem. meg Messi sem játszott, ettől még megérdemelt a győzelem.
Tartózkodási hely: Olcsó Italok Söröző.Egyébként Colin, tipikus kis nyálgép vagy,
Ez komoly érv volt igazad van! Meghajlok vitázó képességed előtt!Megvenne téged kilora, a családoddal, meg kinetve
a lényegen nem változtat. az a lövés szerintem is lecsúszott, ettől még megérdemelt volt a győzelem. meg Messi sem játszott, ettől még megérdemelt a győzelem.Colin írta:Boixos: Nem azt írtam hogy SENKI nem tud beletörődni, de azért durván a fórumozók fele keres valamilyen kibúvót, hogy lecsúszott lövés volt, hogy nem játszott messi, hogy ez vagy az... Olvasd el ha nekem nem hiszed el.
mert nemh agyták h olyan labdát kapjon. ha fáj, ha nem ez Pepe érdeme.Tegnap Eto'o nem kapott használható zsugát. Ha fáj, ha nem, ez nem Pepe érdeme.
rosszul látod. csak benned is egy olyan szenzor működik, ami azt a kettőt-hármat élből kiszúrja, amire lehet ugrani, a többi háromszáznegyvenezret pedig figyelmen kívűl hagyja és lesz.rja. egyértelmű, h jobb volt a madrid, hiszen lőttek egy gólt, mi nem, ráadásul nagyjából az történt a pályán, amit ők akartak.Colin írta:Ehh... látom sokan nem tudnak beletörődni hogy jobb volt a Real..
Ha Messi játszik, Heinze nem ellenfél.Colin írta:Nézd meg a meccset mégegyszer.. Hánszor is előzte meg Eto'ot Pepe? Kábé mindig.. A legjobb védő az aki már azt emgakadályozza hogy el se jusson a labda a címzettig, nem utána leszerelni, bár azt is megtette jópárszor.Ja, és ne feledjük: Eto'o 1 használható passzt sem kapott. Ehhez meg nem sok köze volt Pepének.
Hogy a p.be ne kéne változtatni a taktikán...védjegy? A Barca védjegye a gyönyörű támadófoci! Kb sztem már az összes csapat kiismerte ezt az elavult taktikát. Pár évig jó volt, aláírom, de újítani kell! Már a bolond is tudja mi az ellenszer...Az meg már más kérdés, hogy Frenknyusz csak ezt tudja..dr. Mezey írta:A taktikán nem változattnék, ez a Barca védjegye. Én pont ezért szeretem. A madrid most egy jó kontracsapat, de az az igazság hogy nem örülnék a mi is így játszanánk, még akkor sem ha ez eredményesebb lehet néha.
Nem rég keresgettem a régi cikkek között és rábukkantam egy Erique(?) írásra, amiben még Rijkaard volt a géniusz aki egyedüli edzőként 2x is bevette a bernabeut.LG írta: És az utobbi 3 hazai klasszikuson 2 pont, ez szégyen....25 év alatt nem kaptunk ki otthon, Rijkaardnak 2x is sikerült, + 2 döntetlen, egyedül egy szép 3-0 volt, de 5 meccsből 1 gy, 2d, 2vHát ez elég gyalázatos
Soha nem fogunk így játszani egyik pályán sem...ez egyszerűen "nem fér nálunk bele".dr. Mezey írta:A taktikán nem változattnék, ez a Barca védjegye. Én pont ezért szeretem. A madrid most egy jó kontracsapat, de az az igazság hogy nem örülnék a mi is így játszanánk, még akkor sem ha ez eredményesebb lehet néha.
Sztem meg gondok voltak a hozzáálással. A madrid mikor támadott pillanatok alatt többen futottak fel. Mi ugy kezdtünk támadni, h a védők szépen lassan komotosan felkocoktak a középályáig, megáltak, gondoltkodtak, mindenki állt, nem volt kinek passzolni, igy vissaguritották vkinek, stb...nem mozogatak az emberek, a madrid támadojátékosait nem támadták meg, rengeteg szinészkedés Ronietol és Iniestátol...torrestoni írta: Hozzállás: semmi gond nem volt vele, küzdöttek, főleg Ronnien látszott az akarás, néha túlságosan is, de le a kalappal, ezt vártam. A gól után persze óriási lélektani előnyhöz jutott a madrid, ezt annak köszönhetően, hogy kezdték átvenni előtte az irányítást, nem működött jól az elenn taktikája, és helyzetekbe kerültek, innen kapni egy gólt, az bomlasztóü hatású.
Bizonyítsd be hogy lecsúszott lövés volt, mert te ezt mondod nem jelenti azt h az is volt... + megvárta míg pattan egyet, és odaszánta. Nagyszerű gól volt.könnyű bármire is ráfogni, hogy röhejes, de cáfold meg bátran
Nézd meg a meccset mégegyszer.. Hánszor is előzte meg Eto'ot Pepe? Kábé mindig.. A legjobb védő az aki már azt emgakadályozza hogy el se jusson a labda a címzettig, nem utána leszerelni, bár azt is megtette jópárszor. Ja hogy nem kapott használható labdát? ETo'o-ról eddig sok barcásnak volt az a véleménye hogy mekkora szupercsatár ő megteremti magának a helyzetet...Ja, és ne feledjük: Eto'o 1 használható passzt sem kapott. Ehhez meg nem sok köze volt Pepének.
na ILYEN egy OPTIMISTA ember!Egyébként meg 02/03-as szenzonban kifejezetten jót tett a csapatnak a reál elleni cumi, utánna hoztunk vagy húsz pontot rajtuk.
Milyen Barca az aki egy játékos kiesésével már 0 ? Ezt most gúny, vicc, irónia nélkül kérdezem. A Barcelona attól Barcelona, attól tartják a világ egyik legjobb csapatának hogy CSAPATKÉNT dolgoznak. De ha 1 játékos nélkül ennyire képes a barca az lehangoló...Nem volt Messi, ezt mindenki tudja mit jelent, sztem ég és föld, ha ő játszik , és ha nem. Neki is nagy megpróbáltatás ez, remélem gyorsan túlteszi magát rajta, és visszatér mielőbb, úgy, ahogy eddig játszott.