Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem erről volt szó, de ezt nyílván Te is tudodSzerintem senki nem várta el.......
Hogy őszinte legyek, a Real 0-5-ös győzelmét sem emeltem az egekig köztük Robinho gáláját, ezárt ne várd hogy Messi, s egyben a Barca 0-3-as meccsével különbül bánjak..végülis Valenciai meccsen 3 gólból 2 neki köszönhető
végülis Valenciai meccsen 3 gólból 2 neki köszönhető... nomeg más lett volna a hozzáállás..battya írta:Véleményem szerint Messi nem játszott úgy az elmúlt hetekben, hogy az ő jelenléte döntően befolyásolta volna a meccset..
de,egy Classiconak nyílván máshogy ment volna neki,szerintem azért picit más lett volna a meccs ha ott van,de nem volt ott...............battya írta:Véleményem szerint Messi nem játszott úgy az elmúlt hetekben, hogy az ő jelenléte döntően befolyásolta volna a meccset..
Igen. Heinze ideális ellenfél lett volna neki, 3-4 gólhelyzetünk biztosan lett volna a megindulásai után, nem beszélve arról, hogy elvonta volna a belső védők figyelmét Eto'o-ról.messi1918 írta:Szerintetek,ha Messi játszik más lett volna?????
csak az igent fogadom el válasznak!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Szerintem ő is beleszürkült volna a mezőnybe. Szvsz szerintem nem sokmindenen változtatott volna. De, ez már lerágott csont, meg különbenis, ezen már kár gondolkodni is.messi1918 írta:Szerintetek,ha Messi játszik más lett volna?????
csak az igent fogadom el válasznak!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ezen gondolkodtam én is, de eszembe jutott, hogy nem a méret számít, hanem a pályán mutatott teljesítmény. Jövőre pedig már ő fog Kaká helyén állni.Ronaldinho&Barca írta:u: a nap képén miylen kicsi MessiDeh félelmetes.. mégis mikre képes...
Fent van a youtube-on az átadó ünnepség, és még csak nem is biceg a mi kis Leonk ( sajnálom, de nem tudom hogy kell belinkelni....... " analog korszakban született..")La Pulga írta:Érdekes.+ Ha fáj a lába, minek megy el Svájcba, nem tudom mennyire, fáj ez az izombeszakadás. De szerintem elégé fájdalmas ahhoz, hogy ne utazzon el.