Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Grege
Capitá del Barça

2007.12.23. 23:35:45

Primitive írta:
Colin írta: egyszerűen ma a jobb taktika diadalmaskodott.
Nem akarok belédkötni már, de azért ezt nem gondolhatod komolyan. Jobb taktika? Nincs is taktikánk, Rijkaard nem tud más taktikát. Különben meg, kumma sz@r meccs volt, egy gólnyival jobbak voltatok. Ennyi.

No taktika :!:
Colinnak igaza van, volt taktika, de ma az övék jött ki jobban...
Fizikálisan elnyomták a kp-ját, a végén már 3 vkp-val játszottak (Baptista eredeti posztja is az), a mi apró embereink semmit nem tudtak tenni, jól lezárták a szokásos passzfolyosóinkat, a "veszélyes" embereinket pedig egyszerűen levédekezték. Nem hiába indult meg Milito meg Yaya támadni, rájuk nem figyeltek annyira...
Ez a classico sztm is a taktikázás jegyében telt, és ebben alulmaradtunk.
Colin
Capitá del Barça

2007.12.23. 23:34:35

Jobb lett volna ha azt írom hogy egy taktikus Real madrid egy semmi barcelonát ami 2 kapuralövést mondhat el magáról vert meg ma a Real? Nem. És még bunkónak is tűntem volna.
REAL MADRID C. DE F.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.23. 23:34:08

Colin írta:"Jobb ma egy Oleguer mint két Pepe" remélem azt érzitek hogy ez nagy baklövés volt.
Ezt a kört már lefutottam egyszer leírtam, hogy mi miért történt, ha nem gond ezt nem teszem meg mégegyszer, ha nagyon érdekel olvass vissza pár 10 oldalt.

Nem is tdutam, hogy madridistán ennyire hírhedt lettem :lol:

Tegnap hazafelé a vonaton ült a fülkében egy elég érdekes fickó, és ő mondta, hogy híres bárki lehet, de hírhedt korántsem.

De Neked is Boldog Karácsonyt!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.23. 23:31:23

Colin írta: egyszerűen ma a jobb taktika diadalmaskodott.
Nem akarok belédkötni már, de azért ezt nem gondolhatod komolyan. Jobb taktika? Nincs is taktikánk, Rijkaard nem tud más taktikát. Különben meg, kumma sz@r meccs volt, egy gólnyival jobbak voltatok. Ennyi.

No taktika :!:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Colin
Capitá del Barça

2007.12.23. 23:28:06

Sziasztok!
Nem kárörvendeni jöttem át,
csak boldog karásconyt kívánni, illetve van valami ami nagyon piszkálja a csőröm és le kell hogy írjam...
A mai meccsen ( és az előzőn és az előzőn ) nálam magasan Pepe volt a legjobb. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ő egyedül vert meg titeket, vagy valami ilyesmit, csak annyit hogy azért az a megjegyzés hogy
"Jobb ma egy Oleguer mint két Pepe" remélem azt érzitek hogy ez nagy baklövés volt.
Lehetne mondani hogy egy meccs alapján ezt nem lehet elmondani de ha látta valaki közületek az előző meccseket akkor tudja hogy pepe a kezdeti rossz forma után a Madridi védelem kulcspontja lett.
Ramos ma nem volt formában meg is sértül ellenben Pepe mindenhol ott volt.
Realos vagyok, de elismerem hogy a bíró most velünk volt. Ennek ellenére nem szabad erre fogni sem a győzelmet sem a vereséget, egyszerűen ma a jobb taktika diadalmaskodott.
Én most szivem mélyéig boldog vagyok, káröröm nincs bennem, ez az 1 dolog zavart nagyon, ezt most lekellett írnom.. de ha történetesen fordítva alakult volna az eredmény, és Pepe így játszik akkor is ezt mondtam volna...

Hala Madrid!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

písz
REAL MADRID C. DE F.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.12.23. 23:25:47

Gratula a Madridnak....nem láttam a meccset..de ezek szerint megérdemelték.
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.23. 23:24:41

Phelan, bizonyítottad, hogy vannak értékelhető Reál szurkolók is. Sajnos ez ritkaság ezen a fórumon. De, RESPEKT NEKED!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.23. 23:21:59

Grat, bebizonyították, hogy ha nem megy, akkor is megküzdenek a sikerért. Nem olyan félelmetesek, ellenben mi félelmetesen szrok voltunk. :(

Bár Baptistának nagyon lecsúszott szerintem az a lövés (vagy direktbe volt annyi külső benne? :D ), Valdes se tudta mi-merre-hányméter. Néha elkaptuk a fonalat, a Real néha kontrázott, ma ez jött ki belőle.

Másfél éve először kaptunk ki otthon gólt sem lőttünk, ráadásul a legfontosabb meccsen :arrow: nc.

Azt meg most különösen nagyra értékelem, hogy nem jöttek át kárörvendeni, phelan :arrow: =D>
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.23. 22:23:03

Gratu a Madridnak, ennyit tudok hozzáfűzni a mai meccshez.

Ők se játszottak jól, de megérdemelten nyertek, legyünk objektívak. Sz.arok voltunk, az ellen fölénknőtt, megmutatták, hogy most egységesebbek, és hogy csapatként játszanak. Fájó szívvel, de meghajlok előttük, de a bajnokságot még nem adtuk oda :!:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.23. 22:13:12

hát nem tudom, h egy barcelona ellen a camp nou 96ezer katalánjától kísérve, mit lehetett volna ennél többet tennie...? a samut kiiktatta, nem emlékszem, h átmentek volna rajta, sztem nem kúrták le az öltözőben a mai teljesítményéért.
mindegy, megégtünk, a jobbtól kaptunk ki, ez van.
remélem, egy új edzővel és egy új hozzáállással tavasszal visszavágunk!
nagyon nagy elégtétel lenne madridban megnyerni a bajnokságot!
csak, h merjek egy jó nagyot álmodni :D :D :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.23. 22:11:56

Hello,bocsi hogy nem a támával kapcsolatba írok csak lenne egy kérdésem.Úgy tudom,hogy a Barca már nagyon sok ideje nem kapott ki otthon,és szintén sok ideje,minden hazai meccsén lőtt gólt,ha valaki tudna dátumokat mondani,megköszönném(a bajnokságra értettem)
..................................
Balinho
Entrenador del Barça

2007.12.23. 22:00:52

Boixos írta:Pepe mostmár belendült, bár EDDIG kisebb csapatok ellen nyújtott egyenletesen jó teljesítményt, sajnos most ellenünk is megmutatta, h merre hány méter. valószínűleg meg fogja szolgálni az árát.
Azért azt várjuk meg, hogy játsszon igazán komoly támadópotenciállal rendelkező csapat ellen.

A szomorú helyzet az, hogy Messi hiányában (és Dinho jelenlétében) mi nem vagyunk ilyen csapat!

Eto'o sérülésből jött vissza, és bántó labdakezelési hibái voltak, Dinho a legegyszerűbb cselt se tudta megcsinálni, Iniesta jól játszott megint de kevés volt. Giovanit nagyképűnek érzem, mert mindig olyat akar megcsinálni amire egyelőre nem képes (pl 3védőből álló falat átlőni) Bojan kevés időt kapott.

Mindenesetre ma nem állítottuk nagy feladat elé Pepét...
phelan
Barça C

2007.12.23. 21:53:25

Szép volt Phelan! Boldog Karácsonyt!
Kösz! Neked is!
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.12.23. 21:49:37

na má madridos ismerösöktöl jönnek a "bernabeuban mi lesz ha itt 0-1lett" szövegek...nemakarok én veszekedni dehát nemlehet nekik megmagyarázni hogy nemcsak mi de ők se voltak jok....
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.23. 21:47:33

El Madridismo írta:Pepéről valami "tévedtem"-féleség legalább a szívetek legmélyén elhangzik, ugye? :)
most őszintén, te mit mondtál volna, ha látod, h az ellenfél szurkolóinál egymással versenyezve rejszolnak a gyerekek egy olyan játékos miatt, aki az első néhány meccsén elesett a saját lábában, utána viszont lesérült, és kihagyott x hónapot, mindezt 30 millióért?
mostmár belendült, bár EDDIG kisebb csapatok ellen nyújtott egyenletesen jó teljesítményt, sajnos most ellenünk is megmutatta, h merre hány méter. valószínűleg meg fogja szolgálni az árát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Grege
Capitá del Barça

2007.12.23. 21:46:37

Most néztem, h Espanyol nyert, így a mai Madrid-Barca vetélkedések végeredménye: 1-1, csak sajnos mi ebből rosszul jöttünk ki...
Ellenben hála ennek, és a Villareal eredményének, nem értek be minket...A Madrid pedig nyugodtan várhtja a köv. évet, reméljük túlságosan is megnyugszik, mert arra is szükség lenne, h még esélyünk legyen...
Enrique21
Capitá del Barça

2007.12.23. 21:44:40

Nem értem én sem ezt a hirtelen Pepe mániát,odaát.
A Madrid most CSAPAT volt,és mint csapat múlt felül minket..
Többször gondoltam a meccs alatt arra,hogy lehet a játékosok pont most akarnak edzőt buktatni?
Pont a Classicon?Karácsonykor?
Nem tudom..Remélem sikerült nekik..
Balinho
Entrenador del Barça

2007.12.23. 21:44:30

Nem volt tévedés Pepéért igenis sok volt a 30millió!

Ma nem játszott rosszul, de nagyon próbára sem tették!
Az meg hogy Dinhot kb 2percen belül 2szer szerelte Ruud az mindent elárul róla.

Az állandó dobálózásai meg kifejezetten idegesítőek. Ha nem fújják be harmadjára sem akkor ne essen el legközelebb. Igazából nem értem, hogy most csak nem akart játszani, vagy 2 hónapi kimaradó edzést nem lehet lelkesedéssel pótolni, de nagyon nem stimmel valami ott.

Karácsonyi ajándékként a holland analfabétának címzett repülőjegyet kérek. Lehetőleg valahova Timbuktuba szóljon.

Egyébként mindkét csapat nagyon gyengén játszott ma. Baptista eltalált gyönyörűen egy lasztit az egyébként teljesen ötletszerűen folytatott támadás végén, azután kakukk mindkét csapat részéről. Nem mondom hogy a Madridnak több kellett, de a mai meccset méltatlannak érzem a klasszikusok színvonalához.
El Madridismo
Barça B

2007.12.23. 21:42:21

Rivaldo11 írta:
El Madridismo írta:Pepéről valami "tévedtem"-féleség legalább a szívetek legmélyén elhangzik, ugye? :)
Gondolom az ő kiváló teljesítményének tulajdonítod a győzelmeteket. Rossz úton jársz, nem esnék hasra előtte. Jó teljesítmény mindenkinél akad. Eto'o pedig ma nem volt veszélyes, mert as középpályáról, és a szélekről semmi támogatást nem kapott.
Nem, a győzelmet leginkább Casillasnak, a jobb taktikánknak (=edzőnknek) köszönhetjük elsősorban...
Hasra nem kell esni tőle, 30 milliót persze még mindig nem bizonyított, de ha ez a teljesítmény így marad, akkor... :)
Madrid
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.23. 21:41:33

Nem...ez csak egy meccs!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.23. 21:40:39

Gondolom az ő kiváló teljesítményének tulajdonítod a győzelmeteket. Rossz úton jársz, nem esnék hasra előtte. Jó teljesítmény mindenkinél akad. Eto'o pedig ma nem volt veszélyes, mert as középpályáról, és a szélekről semmi támogatást nem kapott.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.12.23. 21:40:08

Szép volt Phelan! Boldog Karácsonyt!

phelan írta:nem láttunk ma jó meccset. én a neten főleg nem. a Barca csak annyival volt jobb amennyivel többet volt nála a labda.

megérdemelten nyertünk mert több helyzetünk volt, és ami a legfontosabb mi megzörgettük a hálót is.

én mondjuk egyik csapatnak sem adtam volna 3 pontot a mai "produkció" után, de asszem nagyon egyedül vagyok ezen nézőpontommal.

a bírót ne szidjátok. évekkel ezelőtt rájöttem hogy a spanyol bírók nem jók. és ugyanakkor azt kell hogy mondjam ma MG sokkal jobban vezetett mint mondjuk a tavalyi. kézben tartotta a meccset, és nem fút minden alibi esésénél.

most vezetünk 7 ponttal, de még 60 szerezhető. új évben lóduljatok utánunk. aztán majd meglátjuk :)
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.12.23. 21:39:47

na mindegy... ide nem birok értelmes dolgot irni... egyszerüen idejövök ebbe a topicba és mindig káromkodnék...
ide ebbe nem igen irok :evil: :twisted:
amugy nagyon megéreztük messi hiányát.. nem volt jobb odlalunk.
állom--> bernabeuba nyerjük matematikailag meg a bajnokságot májusba..
minden meccsen messivel játszotunk megszoktuk hogy ott van hát a legfontosabb meccsen természetesen ne hogy ott legyen.
még mindig azt állitom hogy messivel levertük volna öket.(heinze egy kalap...)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.23. 21:39:01

Saint Germain írta:
OvaMind írta:Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt.
A nagyobb baj az, hogy tiszta gólhelyzetig sem nagyon jutottunk el. Ez a taktikai tanácstalanságra vezethető vissza.
Az meg arra hogy sza* az edző!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
El Madridismo
Barça B

2007.12.23. 21:37:53

Pepéről valami "tévedtem"-féleség legalább a szívetek legmélyén elhangzik, ugye? :)
Madrid
Lezárt