Grege írta:Rita írta:Váááá..miért csináljuk ezt????
mindenki azt mondja,hogy: Miért ő játszott?Miért nem inkább ő?
Miért nem cserélték le?
Miért kap még mindig bizalmat?
Miért ?Miért?Miért?Miért??
De ezen már nem tudunk változtatni akkor sem!!Honnan tudjátok,hogy Guddy jobb lett volna mint Deco?Akkor meg azt mondanátok,hogy mér nem inkább Deco?
Ez a meccs megtörtént már!Vesztettünk és nem lehet rajta változtani..ciki de ez van.Hiába idegeskedünk rajta de ha mögé nézünk akkor észre kell venni,hogy a világon semmi tragédia nem történt!
VESZTETTÜNK!Na és akkor mivan? 7 PONTTAL LE VAGYUNK MARADVA!Na és akkor mi van?még nincsi itt az idény vége,simán fölhozhatjuk.ÉS MIVAN HA NEM HOZZUK FÖL?Semmi..vesztünk..nem nyerjük meg a bajnokságot.a milliárdos barcásoknak ugrik egy kis pénze.Veszt a kedvenc csapatod.DE legalább NAGYVALÓSZÍNŰSGGEL kivágják Rijkaardot..
bocs de muszáj volt leírnom,mer mindig újabb és újabb oldalakat kell elolvasnom ami mind a nyavajgásainkról szólnak.nyavajogjanak azok akik ma olyan trágyák voltak a pályán..
Nekünk meg Boldog Karácsonyt........

Belátva, h igazad van, és tényleg nem ezek a nagy dolgok az életben, azért halkan megjegyzem, h ilyet is csak egy lány tud mondani

! Még jó, h mindenki nyavalyog, mert a kedvenc csapatunk ne kapjon ki, vagy ha kikap, akkor mázlival, bírói hiba miatt, de ne játszák le őket úgy, mint ma

!
Emellett persze neked is boldog karácsonyt, és tényleg no offence, de a nyavalygás a fiuknál a sportszeretettel jár általában, sajnos...
A lányoknál is együtt jár a "nyavalygás a sportszeretettel, hidd el
(és ha most el kezdesz belémkötni, akkor fájni fog)
Még jó, hogy nehéz elfogadni, hogy a kedvenc csapatom, kikapott az én megítélésem szerint a világ legszutykosabb csapatától! Kövezzetek meg! Tisztelet meg minden de én rühellem a margót! Minden vereség fájó, de tőlük! Inkább kapjunk ki 10 góllal az almeriától mint egggyel otthon ezektől!

Elmondhatatlan [auto_cenzúra] érzés. És ha az önelégült margós fejekre gondolok na akkor még rosszab, és, ha arra, hogy frenki tovább napozik a kispadon mert ez a töketlen Laporta nem hajítja el Londonig legalább...nahát akkor vagyok kész...
A meccsről meg csak ennyit:
A Barca nem tudott focizni, a margó meg nem akart.