2007.12.23. 21:07:04
Miért mindenki a bíróval van elfoglalva???
rosszul fújt az tény,de nem ő döntötte el a meccset!Ez van!Gyengén játszottunk!Jobban mint a Reál,de mégis gyengén!
Iniesta hatalmasat játszott!Rijkaardot nem tudom miért szídjátok...valki mondta,h menjen vissza hollandiába holland focit játszani!Valamilyen szinten holland fociz játszik a Barca!Már lassan 20 éve...sőt!És amíg jötttek az eredmények nem volt baj vele!
Eddig azért kritizálta mindenki mert nem játszatta Ronniet...most mi volt a baj??
Játszott Ronaldinho,játszott Deco,akiket mindenki követelt!Szerintem kudarcot vallottak ezen a meccsen!Igyekeztek meg minden!De Ronaldinho egyfolytában a földön volt....ahelyett,h focizott volna!Alibi ívelések meg iesmi!Holott láthattuk,hogy simán megtudná verni 1 az 1 be Ramost!Nem értem mi van vele!Eto'o az 50 percbe lőtt először kapura...!Komolyan mondom hihetetlenül ötlettelenül fociztunk!Iniesta nagyon pörgött,ha játszik még mellé Messi megvan a meccs!Yaya Toure is jól játszott!Nagyjából ennyi!A többiek füst...
Na mind1...ez van...lesz ez még ígyse!:)
BARCA FOREVER!!!!!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure