Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért meg lehet állitani,csak ahhoz sokat kell gyakorolni!Kluivertinho írta:Haveromnál elég sokat játszok a PES 2008al, de hatalmas csalódás a játék. A grafika oké, next gen meg minden, de én nem a grafika miatt játszom... Tiszta bug lett az egész játék. Eto'o-val ugyanúgy le lehet futni bárkit mint a Fifa 07ben, akkor amikor akarod. Átmennek a csatárok a védőkön... A PES 5öt kéne megcsináliuk next gennel és mindjárt jobb lenne.
Szerk.: A realitástól is távolodik: ma 30 méterről fickát csavartam Oleguerrel...![]()
igazat mondok, de nem vagyok kocka. 1 hónapja pes-ezek mindössze (mondjuk olyan átlag napi 1-2 órát), a fifa 08 olyan mértékben kiábrándított, hogy váltottam. fifával tényleg elég sokat játszottam, leginkább a haverom ellen, és mivel a fifa nagyjából mindent lenyúlt a pestől játéktechnikailag így olyan sokat nem kellett fejlődnöm.Kluivertinho írta:Nem tudom barátom. Vagy nem mondasz igazat, vagy iszonyat nagy kocka vagy. Végülis mind1.
a gép az nem átfolyik, hanem frankón cselez, az utolsó senkiházival is képes lecselezni 5 hátvédedet, ha rosszul helyezkedsz (ez a valóságban is megesik azért). ez valóban idegesítő, de mint a mellékelt ábra is mutatja, megakadályozható.Kluivertinho írta:Havernál tolom a PES 2008at, mert az én gépemen egy csöppet szaggat. Mit ne mondjak, pár elemet sajnos átvettek a fifából. A leggyakoribb az "átmegyekakínainagyfalonis" játékstílus. A gép nagyon jól űzi. Párszor fel tudott húzni. A grafika, a játékosok arca viszont nagyon ott van.
Én megmaradtam a PES 5-nél. Irgalmatlan nagy játék. A mai napig azzal (is) tolom.![]()
![]()
Nem tudom barátom. Vagy nem mondasz igazat, vagy iszonyat nagy kocka vagy. Végülis mind1.chi omega írta:ez top player. beginnerben lehet nem állok meg 50ig lol
ez top player. beginnerben lehet nem állok meg 50ig lolKluivertinho írta:Erről nem a PES tehet. Beginneren bárki lő ennyit...chi omega írta:http://anselmo.uw.hu/espbar.JPG
a jövőheti eredmény hivatalosan prognosztizálva pes-sel
egyszersmind ennyit arról, hogy a pes reálisabb, mint a fifa - eto'o lába 7szer sült el![]()
Erről nem a PES tehet. Beginneren bárki lő ennyit...chi omega írta:http://anselmo.uw.hu/espbar.JPG
a jövőheti eredmény hivatalosan prognosztizálva pes-sel
egyszersmind ennyit arról, hogy a pes reálisabb, mint a fifa - eto'o lába 7szer sült el
pc-n a fifa 08nál jelenleg nincs rondább játék idén. még a 2006nál is gyengébb, nem is értem hogy képzelte az EARoniee21 írta:Szerintem a mostani PES megsem közelíti a FIFÁTNagyon gyenge lett,grafika=fos,irányítás menü minden
Meg miaz hogy ilyen buz. konzolos [auto_cenzúra] a beállítása,meg hulladék menü stb... stb... Le is töröltem azonnal(én véleményem szerint)
![]()
PES-sel még nem volt szerencsém játszani Ps-n.Los Banditos írta:Naja, lassan bekell szerezni egy PS3-ast vagy egy Xbox 360-ast, mert a játékok többségét már arra csinálják.![]()
Hát ez igaz.. láttam a FIFA-rol XBOX360-os videokat. Nagyon odavág! Bár a játékmenet nagyon hasonlit a pc-sre... söt majdnem ugyan az.. de az a cselezös mód nagyon megfogott! Kiprobálnám.. de nincs Xbox-om nekem sevaLe5 írta:Szerintem is PC-n sokkal jobb a PES a FIFA-nál , azt is játszom , de xboxon hihetetlenül jó a FIFA , óriási nagy játék. De sajnos nincs xboxom![]()