Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az biztos. Erre még én is azt mondom, hogy ez egy "kicsit" túlzás. Nem mondom, hogy nem lenne jó, de egyenlőre hol van legalább a mai győzelem...DJ REAL Bee írta:Hát te sem vagy egy pesszimista ember ma esteMa Ronnie játszik , egy szabadot tuti bevág, Eto'o dupláz megint, szóval 3:0, 3:1 ide. Utána a Reál játszik a Zaragosával, az Atleticoval, Villareallal, ebből max 3 pontot gyűjtenek be, szóval január végére 5-6 pontos Barca vezetésre lehet számítani. HAJRÁ!
Hát te sem vagy egy pesszimista ember ma esteMa Ronnie játszik , egy szabadot tuti bevág, Eto'o dupláz megint, szóval 3:0, 3:1 ide. Utána a Reál játszik a Zaragosával, az Atleticoval, Villareallal, ebből max 3 pontot gyűjtenek be, szóval január végére 5-6 pontos Barca vezetésre lehet számítani. HAJRÁ!
Ez a video valami hatalmas. Most nézem meg negyedszerre.Egy jó kis előzetes: http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1349087500
Nézd interneten!Dóczy írta:De melyik csatornán nézed? vagy hogy?Chris0527 írta:azszép...én el nem tudnám képzelni hogy ne nézzem meg a meccset ha 24-én lenne is megmondanám mindenkinek...elöbb meccs utána jöhet a karácsony...sztem ezzel sokan így vannak...
Csak én vagyok ilyen lámer, h nincs sportklubbom?![]()
![]()
Hogy tudom most megnézni?
Már full rákészültem meg minden, s körülkérdeztem az ismerősöket, s senkinek sincs sportklubja, h megnézhessem ott...
van vmi megoldás?
De melyik csatornán nézed? vagy hogy?Chris0527 írta:azszép...én el nem tudnám képzelni hogy ne nézzem meg a meccset ha 24-én lenne is megmondanám mindenkinek...elöbb meccs utána jöhet a karácsony...sztem ezzel sokan így vannak...
Hidd el én is ettől félek Csak nem RVN, hanem Eto'o szivat meg
Hidd el én is ettől félekA meccsről:nagyon pesszimista vagyok, az én véleményem, hogy sokkal jobbak leszünk, de így is kikapunk egy RvN féle bepattanós góllal!Abban pedig, hogy a madrid szerez vezetést, tuti biztos vagyok, megint futhatunk az eredmény után!De ne legyen igazam!
azszép...én el nem tudnám képzelni hogy ne nézzem meg a meccset ha 24-én lenne is megmondanám mindenkinek...elöbb meccs utána jöhet a karácsony...sztem ezzel sokan így vannak...CS0ki írta:Én karácsonyozni fogok éppen...
Csak 36!38 meccsen lehetetlen olyan szinvonalon játxani Rolling Eyes
Inkább Eto'o ?Legyen igazatok, én lennék a legboldogabb, ha nem Dinhóról lenne szó.
Kaká se fér be a csapatba!Olvastam egy hírt a topfocin nem tom mennyire igaz mi szerint calderón azt mondta nem igazolná le se ronaldinhot se leo messit mert jó csapata van és nem lenne helyük! Laughing Laughing
csakhogy szétoffoljunk mindentElRamos írta:Már alig várom az esti meccset...![]()
Vettem 6 üveg gössert meg popcornt, úgyhogy az esti program meg is van...![]()
Ráhangolásnak a Clasícora megnézem ma 3-kor az Inter-Milan derbit is...