Barca vs. Real
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az az illető,az Marquez,nem? legalábbis az van az egyik hírbe......Vito írta: a mundo-n olyasmit olvastam, hogy Rijkaard szavaiból azt tűnt ki, hogy ez az illető bizonyosan nem Ronaldinho.
na mindegy. nemsoká kiderül!
Piramis!
..................................
-
- Jugador d'estrella
az a sérült biztos Henry , bár jobban örülnénk neki ha pl oleguer lenne
Már alig várom az esti meccset...
Vettem 6 üveg gössert meg popcornt, úgyhogy az esti program meg is van...
Ráhangolásnak a Clasícora megnézem ma 3-kor az Inter-Milan derbit is...

Vettem 6 üveg gössert meg popcornt, úgyhogy az esti program meg is van...

Ráhangolásnak a Clasícora megnézem ma 3-kor az Inter-Milan derbit is...

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
-
- Llegenda del Barça
a mundo-n olyasmit olvastam, hogy Rijkaard szavaiból azt tűnt ki, hogy ez az illető bizonyosan nem Ronaldinho.varga tamás írta:Olvastam ma egy nyilatkozatot Rijkaardtól (samsungsport.hu-n), ahol azt mondta, hogy van egy sérültje, de nem nevezte meg. R10-ről azt mondta, hogy javuló formát mutat, az edzésen mutatott hozzáállásával nagyon elégedett. Azt mondta: azért nevezett 19 játékost, tehát eggyel többet a megengedettnél, mert van egy sérült a keretben, és csak az utolsó pillanatban dől el, hogy az illető pályára léphet-e. Azt hiszem, az a sejtésem, hogy Dinho az illető. Ha ez igaz, akkor lehet, hogy boldogtalan lesz az új évünk, mert a brazil zseni távozik tőlünk. De akkor Frank, rohadjon meg (kivehetitek, de ettől még ez a véleményem).La Pulga írta:Nagyon hápog, nem hiszem, hogy igaz lenne!
na mindegy. nemsoká kiderül!
-
- Barça C
Nem volt korrekt elöbbi hozzászólásom, ELNÉZÉST! Csak mi madridisták is izgulunk a meccs elött és idegesek vagyunk és kicsit felbosszantott, hogy még a hadrendüket sem tudja vki rendesen leírni...Na mind1 szal Még1szer boccs!
Hala Madrid!!!
Hala Madrid!!!
-
- Barça C
hajrá barcelona mindig nyerni kell!!!!!meg kell verni a real madrid ma esti mencsen!
hunyak krisztian
VISCA EL BARCA
SZÚRKOLJATOK

SZÚRKOLJATOK

-
- Entrenador del Barça
fernandogago8 írta:A MAdrid soha nem a 4-4-2-es hadrendet alkalmazza!Mondjuk milyen cikket várunk egy barcástól?!:S Real győzelmet, Boldog karácsonyt és Madrid győzelmekben gazdag új évet kivánok!!!
Hala Madrid!!!

Gratulálok!
Forca Barca
-
- Entrenador del Barça
Én is iszonyat pesszimistán állok hozzá a meccshez...Maxi írta: A meccsről:nagyon pesszimista vagyok, az én véleményem, hogy sokkal jobbak leszünk, de így is kikapunk egy RvN féle bepattanós góllal!Abban pedig, hogy a madrid szerez vezetést, tuti biztos vagyok, megint futhatunk az eredmény után!De ne legyen igazam!

-
- Entrenador del Barça
Nem Marquezre gondolt?!Legalábbis a fenti cikkben(itt az eurobarcán) az van, hogy a mexikóinak van egy kisebb sérülése ezért a 19 fős keret!Mindenesetre ha neked van igazad akkor egyetértek!varga tamás írta: Olvastam ma egy nyilatkozatot Rijkaardtól (samsungsport.hu-n), ahol azt mondta, hogy van egy sérültje, de nem nevezte meg. R10-ről azt mondta, hogy javuló formát mutat, az edzésen mutatott hozzáállásával nagyon elégedett. Azt mondta: azért nevezett 19 játékost, tehát eggyel többet a megengedettnél, mert van egy sérült a keretben, és csak az utolsó pillanatban dől el, hogy az illető pályára léphet-e. Azt hiszem, az a sejtésem, hogy Dinho az illető. Ha ez igaz, akkor lehet, hogy boldogtalan lesz az új évünk, mert a brazil zseni távozik tőlünk. De akkor Frank, rohadjon meg (kivehetitek, de ettől még ez a véleményem).
A meccsről:nagyon pesszimista vagyok, az én véleményem, hogy sokkal jobbak leszünk, de így is kikapunk egy RvN féle bepattanós góllal!Abban pedig, hogy a madrid szerez vezetést, tuti biztos vagyok, megint futhatunk az eredmény után!De ne legyen igazam!
Forca Barca
Tamás, rosszul hiszed, én úgy tudom Marquezről van szó.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Olvastam ma egy nyilatkozatot Rijkaardtól (samsungsport.hu-n), ahol azt mondta, hogy van egy sérültje, de nem nevezte meg. R10-ről azt mondta, hogy javuló formát mutat, az edzésen mutatott hozzáállásával nagyon elégedett. Azt mondta: azért nevezett 19 játékost, tehát eggyel többet a megengedettnél, mert van egy sérült a keretben, és csak az utolsó pillanatban dől el, hogy az illető pályára léphet-e. Azt hiszem, az a sejtésem, hogy Dinho az illető. Ha ez igaz, akkor lehet, hogy boldogtalan lesz az új évünk, mert a brazil zseni távozik tőlünk. De akkor Frank, rohadjon meg (kivehetitek, de ettől még ez a véleményem).La Pulga írta:Nagyon hápog, nem hiszem, hogy igaz lenne!

-
- Director del Fútbol
Tényleg kíváncsi lennék,hogy az ilyen cikkek hogy keletkeznek.
Valaki gondol egyet,hogy na én most kitalálok egy ilyet,biztos sokan elhiszik majd?Undorító,hogy a médiában bárki kreálhat híreket,manapság már tényleg AKÁRMIT írhatnak,semmi valóságalap nem szükséges egy hírhez.
A következő cikk az lesz,hogy mivel Rijkaard edzőként csődöt mond,januártól középpályásként szerepel a Barca-ban.
Valaki gondol egyet,hogy na én most kitalálok egy ilyet,biztos sokan elhiszik majd?Undorító,hogy a médiában bárki kreálhat híreket,manapság már tényleg AKÁRMIT írhatnak,semmi valóságalap nem szükséges egy hírhez.
A következő cikk az lesz,hogy mivel Rijkaard edzőként csődöt mond,januártól középpályásként szerepel a Barca-ban.

Nagyon remélem, h ez kacsa : http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=523120
Állítólag a kamerák előtt összeveszett tegnap Rijkaard Ronnieval, h miért nem küzd jobban, majd talán ennek hatására, Ronnie pár perc múlva sérültet jelentett, és levonult az edzésről.
Csak az bíztat, h a madridista sajtó, már lecsapott volna erre a hírre, ha igaz lenne, és nézhetnénk a "kamerafelvételeket"...
Egyébként a goal.com elemzője 2:2-t tippelt

Mindenesetre bennem is egyre nagyobb a para, éppen most esem neki mindjárt baltával a fenyőnek, h beleférjen a tartóba, kicsit parázok, h szétaprítom

A lényeg tényleg azon van, h a Barca bárhogy is áll fel, képes rá, h otthon megverje a Madridot, ezért bízni kell abban a 11-ben, akik kifutnak, biztos, h hajtani fognak, és sztm nyerni fogunk, ha szűkösen is....mondjuk egy vitatható 11-sel

Ha estig már nem írnék, mindenkinek jó drukkolást, és kellemes boldog karácsonyt egy szép Barca győzelemmel előmelegítve

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Grege 2007.12.23. 12:01:54-kor.
- Mihu
- Director del Fútbol
LG írta:38 meccsen lehetetlen olyan szinvonalon játxani![]()
Már csak 6 ora 20 perc
Nyugi gyors fejszámolás után (10 óra van, hétkor van a meccs tehát 7 óra van még a meccsigMihu írta:Na srácok már csak 7 óra a meccsig.

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
OFF: Nyugi!Gyorsan el fog menni!LG írta:A fxomCooltiszo írta:(még 8 óra 8 perc, 19:00kor van a meccs)
Én meg nézem 10 ora 40 perc, 7-től van a meccs, igy kijött a 6 ora 20
És igy sokkal rosszabb, nem birok még 8 orár kivárni

A fxomCooltiszo írta:(még 8 óra 8 perc, 19:00kor van a meccs)

38 meccsen lehetetlen olyan szinvonalon játxaniCS0ki írta: Egyébként nem vicces, hogy ha valamelyik csapat az összes többi meccsen kb 80%-át nyújtaná annak az ellszántságnak, illetve 80%ban lenne annyira feltüzelve, tenné oda magát, akár valszeg megnyerné a bajnokságot a clasicoktól függetlenül?

Már csak 6 ora 20 perc

Én így legutóbb 2002 májusában izgultam nemtom tavaly meg az előtti El C. előt sem izgultam annyira mint most ,nagyon nagy mecs lesz és ahogy megálmodtam 1:3 

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Ergó a legrosszabb a döntetlen lenne?
Én sem írnám alá, mert itthon játszunk és itthon mindig nyerni kell mindenki ellen.
Azoknak akik nem látják a meccset (én sem látnám, mert nincs itthon retyedék SK), azoknak kívánom, hogy találjanak egy élvezhető streamet
Én sem írnám alá, mert itthon játszunk és itthon mindig nyerni kell mindenki ellen.
Azoknak akik nem látják a meccset (én sem látnám, mert nincs itthon retyedék SK), azoknak kívánom, hogy találjanak egy élvezhető streamet