Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.23. 11:52:46

Drigo!
Igazad van. A helyi ellentéteket nem kellene idehozni. Azt gondolom, én nem is tettem ilyet. A meccs előőt és után volt némi utcai bunyó, de a rendőrök közbeléptek. Attól viszont tartok, hogy márciusban itt Szombathelyen lesz ennek folytatása - pedig nem kéne, hogy legyen.
A Körmend nagyot küzdött, viszont a kulcsjátékosaink kiegyensúlyozottan dobtak. AZt hiszem, január 31-én a vezetőink komoly gondban lesznek, hogy Harvey maradjon vagy se. Mert eddig az volt a módi Szombathelyen, hogy egy épkézláb centerünk sem volt, most meg egyszerre kettő kiváló is van.
Elcsalták a meccset, meg tolják a Falcót. Erre igazándiból nem lehet normálisan reagálni, mert aki tudja, az úgyis tudja, aki meg nem, annak hiába magyarázzuk, hogy: a Falco soha életben nem volt az MKOSZ vezetőségének, a játékvezetői testületnek a szíve csücske. Számtalan meccset csalt már el ellenünk Valovics, Hartyáni, dr. Vígh, Váradi elvtárs. A bírók egyszerüen hülyék, és alkalmatlanok, ezt is mondhatnám: hozzá nem értők.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.23. 10:38:12

Kezd átmenni ez a topic Falco vs Körmend szídás topicba...És ebben az a szomorú, hogy nagyrészt felnőtt,értelmes emberek csinálják ezt. Szerintem erre semmi szükség sincsen.

A bírókról annyit, hogy ugyanolyan gyengén fújnak mind az egyik, mind a másik csapat javára. Nem egyszer nyertünk már meg úgy meccset, hogy a bíró szemmel láthatóan nem éppen velünk volt, de olyan is volt, hogy az ítéleteivel a mi csapatunkat segítette, szándékosan vagy véletlen nem tudom. De ők sem gépek, a játékosok is követnek el hibákat egy meccsen (csak, hogy fociból hozzak egy példát ha egy csatár kihagy egy helyzetet, akkor annak nincs akkora következménye, mintha egy védő hibázik kulcspillanatban, így egy-egy bírói tévedés még nagyobb visszhangot kelt, néha csak kikozkázott elemzést követően a 20. visszajátszás után, de ők csak egyszer látták), ugyanúgy, ahogy a bírók is.
Ronaldinho&Barca írta:Jönnek még ezek szehlyre !!!
És akkor ezekután Te/Ti különbnek tartjátok magatokat?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.23. 10:07:46

redmiller írta:Nyert a Falco! Megint érdekes fault aránnyal... 27-18... Büntető 12-32, azért ez már roppant gyanús, ha sorozatosan ilyen sok büntetőt dob... Hát nem kaptak hazai pályát a körmendiek, de - talán - még semlegest sem...
Valszeg annyi történt, h Laporta idejött Szhelyre, megvette a Falcót és ugyanúgy, mint tavaly meg az előtt a Barcánál lefizette a bírókat. Ott ugye - a madridisták szerint - sok jogtalan tizit kaptunk, meg hasonlók, itt meg szép csendben elcsalják a meccseket... :roll: :roll:

( :lol: :lol: :lol: )
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.22. 21:09:35

Hát én nagyobb arányú Falco győzelmet vártam, bár mondjuk rangadó volt, illetve Körmenden volt a meccs... Egyébként Congrat.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.22. 21:04:27

Nyert a Falco! Megint érdekes fault aránnyal... 27-18... Büntető 12-32, azért ez már roppant gyanús, ha sorozatosan ilyen sok büntetőt dob... Hát nem kaptak hazai pályát a körmendiek, de - talán - még semlegest sem...
Grat a Szombathelynek! Menetelnek, még mindig...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.22. 20:57:59

Körmend - Falco Kc Szombathely
88 - 90

Ezaz fiúk nagyon szép győzelem volt !!!!

MINDENKI SZOMBATHELYI :!: :!: :!:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.22. 20:56:02

varga tamás írta: rednek igaza van abban, hogy az átadás után még voltak munkálatok. De a székek nem emiatt törtek össze, hanem mert a körmendi parasztok nem tudták, hogyan kell viselkedni egy sportcsarnokban. Honnan tudhatták volna, hiszen nem voltak, és ma sincsenek hozzászokva.
Sajnos, Mo-on a kosárcsarnokok közül nem egyben nem szabadna meccset lejátszani. Ezek közé tartozik a körmendi tornaterem is.
Ebben tévedsz! Az MKOSZ előírásának megfelel a körmendi tornaterem. Megjegyzem a MAFC csarnoka nem! Nem éri el az 1200 férőhelyet...
By red
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.22. 20:53:27

redmiller írta:
Ronaldinho&Barca írta:Szerintem a Savaria Aréna tökéletes csarnok én semmit sem rontottak el az építésnél. Csak éppen normálissan kéne szurkolni és a csapat bénaságát nem a berendezésen levezetni !
Jönnek még ezek szehlyre !!!

[auto_cenzúra] körmend !!!

HAJRÁ FALCO!!!!
Érdekes, hogy az utómunkákról - hiányoságok pótlásáról - is volt cikkezés... Hiába, no!! Közeletek a választások, gyorsan át kellett adni...
rednek igaza van abban, hogy az átadás után még voltak munkálatok. De a székek nem emiatt törtek össze, hanem mert a körmendi parasztok nem tudták, hogyan kell viselkedni egy sportcsarnokban. Honnan tudhatták volna, hiszen nem voltak, és ma sincsenek hozzászokva.
Sajnos, Mo-on a kosárcsarnokok közül nem egyben nem szabadna meccset lejátszani. Ezek közé tartozik a körmendi tornaterem is.
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.22. 20:48:56

Ronaldinho&Barca írta:Szerintem a Savaria Aréna tökéletes csarnok én semmit sem rontottak el az építésnél. Csak éppen normálissan kéne szurkolni és a csapat bénaságát nem a berendezésen levezetni !

HAJRÁ FALCO!!!!
Érdekes, hogy az utómunkákról - hiányoságok pótlásáról - is volt cikkezés... Hiába, no!! Közeletek a választások, gyorsan át kellett adni...
By red
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.22. 20:47:36

Szerintem a Savaria Aréna tökéletes csarnok én semmit sem rontottak el az építésnél. Csak éppen normálissan kéne szurkolni és a csapat bénaságát nem a berendezésen levezetni !

HAJRÁ FALCO!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.22. 20:42:47

varga tamás írta:
redmiller írta:Nahát-nahát... Rosszalkodik a Falco-tábor... Áll a meccs Körmenden... Első két sort ki kell üríteni a vendégszektorban, mert tolták befele a reklámtáblát a pálya felé a szombathelyiek...
Nos, red, akkor elmesélem az első Arena Savaria-beli Falco-körmend meccset. A 3200 szurkolóból kb. 1000-en lehettek a körmendi 'drukkerek', idézőjelben, mert én állatoknak, vagy csőcseléknek nevezném. A vadonatúj csarnok ülőhelyeit rendesen lebontották. A megnyitás után két nappal kb. 100-120 széket amortizáltak le, törtek szét, szaggattak fel. A meccs előtt kifeszített egyik transzparensen a következő feliratot olvashattuk: "Gratulálunk a csarnokotokhoz, de mi továbbra is gyűlölünk benneteket!"
Szóval, csak lassan a testtel. Úgy tudom, hogy a vendéglátó csapatoknak bkell biztosítani a mérkőzés 'akadálymentes' levezetését. Ahogy a nyugat rádiót hallgatom a bírók sikerrel tesznek meg mindent azért, hogy elszabaduljon a pokol. Már előre félek a márciusi visszavágótól, több rendőrre lesz szükség, mint egy-egy G(-as csúcstalálkozó alkalmával.
Mégis több büntetőt dobtatok....
Amikor leszakdtak a székek, akkor azokon is álltak a "körmendiek", hogy elférjenek... Olvastam róla, ahogy arról is, hogy mennyi hibát követtek el az építésnél... Többek között ezért nem játszottunk a Savariában 2006 tavaszán, pedig akkor már elkészült...
By red
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.22. 20:39:14

redmiller írta:Nahát-nahát... Rosszalkodik a Falco-tábor... Áll a meccs Körmenden... Első két sort ki kell üríteni a vendégszektorban, mert tolták befele a reklámtáblát a pálya felé a szombathelyiek...
Nos, red, akkor elmesélem az első Arena Savaria-beli Falco-körmend meccset. A 3200 szurkolóból kb. 1000-en lehettek a körmendi 'drukkerek', idézőjelben, mert én állatoknak, vagy csőcseléknek nevezném. A vadonatúj csarnok ülőhelyeit rendesen lebontották. A megnyitás után két nappal kb. 100-120 széket amortizáltak le, törtek szét, szaggattak fel. A meccs előtt kifeszített egyik transzparensen a következő feliratot olvashattuk: "Gratulálunk a csarnokotokhoz, de mi továbbra is gyűlölünk benneteket!"
Szóval, csak lassan a testtel. Úgy tudom, hogy a vendéglátó csapatoknak bkell biztosítani a mérkőzés 'akadálymentes' levezetését. Ahogy a nyugat rádiót hallgatom a bírók sikerrel tesznek meg mindent azért, hogy elszabaduljon a pokol. Már előre félek a márciusi visszavágótól, több rendőrre lesz szükség, mint egy-egy G(-as csúcstalálkozó alkalmával.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.22. 20:37:44

redmiller írta:
Ronaldinho&Barca írta:
Hozzákéne tenni aztis hogy mekkora a helye a szombathelyieknek.. nevetséges [auto_cenzúra] körmend !!!
Mit akarsz??? Az egy kis csarnok és az előírások szerint 15%-át kell a csarnok befogadoképességének adni... Ezt megkapták! Körmend 12 ezres kisváros! Ne várj tölük egy 3000-es csarnokot...
Akkor nemkéne 250-jegyet adni a vendégeknek.. adjanak annyit amennyien beférünk, de évek óta ezt csinálják én nem lepődök meg rajtuk !

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.22. 20:30:09

barca99 írta:Volt egy kép az esetről, Sharky volt a legbuzgóbb rendbontó! :D Tamás meg a felbújtó. :lol:
Elképzelem őket! :lol: Berohannak üvöltve pályára, hogy csak a Falcooo!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.22. 20:29:51

Ronaldinho&Barca írta:
Hozzákéne tenni aztis hogy mekkora a helye a szombathelyieknek.. nevetséges [auto_cenzúra] körmend !!!
Mit akarsz??? Az egy kis csarnok és az előírások szerint 15%-át kell a csarnok befogadoképességének adni... Ezt megkapták! Körmend 12 ezres kisváros! Ne várj tölük egy 3000-es csarnokot...
By red
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.22. 20:27:48

Volt egy kép az esetről, Sharky volt a legbuzgóbb rendbontó! :D Tamás meg a felbújtó. :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.22. 20:27:07

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.22. 20:24:07

Nahát-nahát... Rosszalkodik a Falco-tábor... Áll a meccs Körmenden... Első két sort ki kell üríteni a vendégszektorban, mert tolták befele a reklámtáblát a pálya felé a szombathelyiek...
By red
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.22. 15:15:22

Ma este 7-kor Körmend-FALCO!
Remélem, nyerünk. Csak a FALCO :!: :!: :!:
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.22. 00:07:49

varga tamás írta:red!
Na haragudj, de reagálnom kell az általad leírtakra.
1. A bírók nyomják a FALCO-t. Na, ennél nagyobb ostobaságot még az életben nem hallottam. Én inkább azt mondanám, hogy a bíróknak nem tetszett a Falco jobb játéka, és magabiztos vezetése a 2. félidőben, és ezért szorgosan elkezdték fújni a faultokat és a technikaikat a szombathelyiek ellen.
2. Igen, az első negyedben 6-12 volt a fault-arány, de ez nem a bíróknak, hanem a kecskemétik alantas, túlzottan kemény, sokszor a keménység határán túlmenő védekezésének volt köszönhető. Amit a meccs nagy részében védekezés címszó alatt műveltetek, azt inkább pankrációnak nevezném. A brazil idegenlégiósotok - aki a legjobb volt -, pedig úgy értelemzte a védekezést, hogy nem egyszer megütötte Doyne-t. És a sokadik eset után állította ki a bíró.
3. A játékvezetők. Nem csalnak ők, nem támogatnak senkit, hanem szimplán dilettánsok. Egyszerűen nem tudják lekövetni az eseményeket, össze-vissza fújnak, fújdogálnak. Kóthay befújja a technikait Zsoldosnak, aztán menet közben meggondolja magát, oszt csak ejnye-bejnye lesz belőle. És akkor még minket támogatnak. Ez az év vicce, már ne is haragudj. Én még nem láttam olyan bírót, aki minket támogatott volna, max. olyat aki korrektül fújt. De, olyan nem nagyon van.
4. És nem a bírók vertek meg titeket. Olyan dobószázalékkal, amit bemutattatok, még a MAFC-tól vagy a Vásárhelytől is simán kikaptatok volna. Ziccerek tömkelegét hagytátok ki, a 3 pontosokat talán ha 20%-kal hajigáltátok, és a büntetők értékesítése is komoly gondot okozott nektek.
Szerintem, nagyon gyengén muzsikáltatok, amit tetézett a bírók dilettantizmusa. Amúgy az a Sigurdsson gyerek ilyen gyenge, vagy csak ellenünk nem volt egy kosárlabdára emlékeztető megmozdulása se?
1. Az első negyedben szinte csak büntetőt dobtatok és félidőig sem nagyon változott... Utána szétestünk... (Egyébként sok ismerős - más városból - az oline statot nézve rögtön írta az indexen, hogy megnyomták a Falcot...)
2. Ellenünk igenis megnyomták! 6 perc után 8-1 fault arány volt...
Nem védekeztünk keményebben, csak minden 'mit is' ? befújtak, míg nálatok keményebb esetet sem... Közel 200 tétmeccset láttam (meg vagy félszáz felkészülésit...) az elmúlt öt évben (nem csak Univert!), tudom miről beszélek... A legtöbb ismerősöm meg tudja, hogy én vagyok az utolsó, aki a bírókat szidja! (Tavaly ZTE meccsen szidtam utoljára bírókat, de nem azért megtolták volna az ellent, hanem mert szétfújták a meccset...)
Közel 40 büntetőt dobtatok ellenünk... A fault 24-30 volt a végén a kompenzációnak köszönhetően... Több Falcos ismerősöm elismerte, hogy alaposan megnyomták a szombathelyi csapatot a meccs elején! Nem nyertünk volna, de az esélyét sem adták meg...
3. Benczurt Kecskeméten 2 héttel előtte megdobták -> 700ezer forintos büntetést vizettünk... Kóthay mindig hülye, de Szombathelyen minden hülyeségén nagyobbat csinált... Papp Peti meg azt sem tudta hol van... Nem véletlen, hogy vendégként legtöbbet a bíróknak ugattam... Nélkülük is nyertetek volna, de esélyt sem adtak egy szoros, izgalmas meccsre...
4. Miután péppé fújtak bennünket... Olyan játékosaink veszítették el a fejüket, akik eddig egy meccsen sem!!! Jeffersont nem véletlenül állították ki... A bírók egyszerűen kicsinálták idegileg...

Sigurdarson (nagymamája Gudjohnsen lány!!! Nem is olyan távoli rokonok a Barca játékossal :) ) nem a ontjairól híres... Egy irányítónak nem az a dolga (ne Kálmánból indukj ki!), hanem hogy mozgassa a csapatát. Szerintem elég türhető volt a többiekhez képest... :S

Jobb csapat a Falco! Nyert volna akkor is, ha korrektül fújnak a szürkék!
By red
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.19. 22:50:54

Körmend-Nyíregyháza 75-99 :lol: :lol: :lol:
Ha szombaton nem verjük meg őket Kömenden, akkor én kibelezem magam.
Hajrá FALCO!
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.18. 20:51:16

varga tamás írta:Amúgy az a Sigurdsson gyerek ilyen gyenge, vagy csak ellenünk nem volt egy kosárlabdára emlékeztető megmozdulása se?
Nálunk sem váltotta meg a világot. Bár nem nagyon emlékszem, de nem sok hasznos dolgot csinált. Na, utána néztem: 4 pontot dobott, szóval...
+ Néztem egy On-line közvetítést...

"...Sigurdarsson eladta. Sigurdarsson újra eladja..." ( 1 percen belül ) :lol:

Na csak-csak belemerültem a statisztikázásba.. :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.18. 20:42:59

red!
Na haragudj, de reagálnom kell az általad leírtakra.
1. A bírók nyomják a FALCO-t. Na, ennél nagyobb ostobaságot még az életben nem hallottam. Én inkább azt mondanám, hogy a bíróknak nem tetszett a Falco jobb játéka, és magabiztos vezetése a 2. félidőben, és ezért szorgosan elkezdték fújni a faultokat és a technikaikat a szombathelyiek ellen.
2. Igen, az első negyedben 6-12 volt a fault-arány, de ez nem a bíróknak, hanem a kecskemétik alantas, túlzottan kemény, sokszor a keménység határán túlmenő védekezésének volt köszönhető. Amit a meccs nagy részében védekezés címszó alatt műveltetek, azt inkább pankrációnak nevezném. A brazil idegenlégiósotok - aki a legjobb volt -, pedig úgy értelemzte a védekezést, hogy nem egyszer megütötte Doyne-t. És a sokadik eset után állította ki a bíró.
3. A játékvezetők. Nem csalnak ők, nem támogatnak senkit, hanem szimplán dilettánsok. Egyszerűen nem tudják lekövetni az eseményeket, össze-vissza fújnak, fújdogálnak. Kóthay befújja a technikait Zsoldosnak, aztán menet közben meggondolja magát, oszt csak ejnye-bejnye lesz belőle. És akkor még minket támogatnak. Ez az év vicce, már ne is haragudj. Én még nem láttam olyan bírót, aki minket támogatott volna, max. olyat aki korrektül fújt. De, olyan nem nagyon van.
4. És nem a bírók vertek meg titeket. Olyan dobószázalékkal, amit bemutattatok, még a MAFC-tól vagy a Vásárhelytől is simán kikaptatok volna. Ziccerek tömkelegét hagytátok ki, a 3 pontosokat talán ha 20%-kal hajigáltátok, és a büntetők értékesítése is komoly gondot okozott nektek.
Szerintem, nagyon gyengén muzsikáltatok, amit tetézett a bírók dilettantizmusa. Amúgy az a Sigurdsson gyerek ilyen gyenge, vagy csak ellenünk nem volt egy kosárlabdára emlékeztető megmozdulása se?
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.18. 20:30:08

Körmenden lesz, remélem győzünk :D
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.18. 20:29:33

Sharkinho írta:
kovinho írta:Mikor lesz a Körmend elleni meccsetek?
Szombaton 18:00-tól :wink:
Körmend or Szombathelyen :?:

Tulajdonképpen amilyen szutyok ebben az évben a Körmend, simán győztök, nem ő lesz, aki lerontja a remek mérlegeteket... :)
Válasz küldése