Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Készültünk ám a meccsre rendesen, de egy ilyen lélekromboló vereség után nem volt kedve senkinek a balhéhoz, a néhány kivétel meg egymagában nem ment semmire.VictorValdes19 írta:azta +++++ élet mennyi modi és admin egyszerre volt már ilyen![]()
![]()
Gratulálok!La Pulga írta:1000
Szerk: Ha jól számoltam 45 bannert csináltam nektek!
Szerintem eljött az ideje a bann-nak. Amikor ez a gyerek megszólal, abból csak baj van, a fórum színvonala is a béka segge alatt van néha az ilyen kis takonypócok miatt.barca99 írta:Dawe, nem veszed észre, hogy "itt mindenki hülye, csak én vagyok okos" effektus van?![]()
Az ilyen inkább maradjon is a játékgépnyomogatás meg a sör mellett, az inteligenciája körülbelül ennyire alkalmas. Ja, és mosson fogat...
Nem szeretek ilyen témákhoz hozzászólni de lenne pár megjegyzésem:
Érdekes, de egyben tanulságos is. Egy-két dolgot tennék hozzá. Ezt a slota (szándékosan kisbetűvel) nevű emberre felettébb hasonlító képződményt a szlovák választók 2002-ben a politika szemétdombjára dobták. Azonban a Magyar Koalíció Pártja által is vezetett Dzurinda-kormány újból helyzetbe hozta. Sajnos, Bugáréknak, Duray-éknak fontosabb dolguk volt belekotyogni a Magyar Köztársaság belügyeibe, mint saját országukkal foglalkozni, így hozzájárultak ahhoz, ami ma Szlovákiában van.
Lionel85 írta:Albelda "nyilatkozata" a csapatból való kirakása után:
http://www.youtube.com/watch?v=VOps50Z863I
Errefelé még a múlt héten esett azért rendesen,és azóta is megmaradt...mostmár nem fog ez elolvadni a napokban,úgyh végre fehérkarácsonyunk leszbarca99 írta:Fehér karácsony? Idén még havat sem láttam...
Én se sokat!barca99 írta:Fehér karácsony? Idén még havat sem láttam...
nagyon visszataszító az ilyen magamutogató kölyköket nézegetni.varga tamás írta: Kicsit durva, de valahogy nekem is ez volt az első gondolatom, csak nem mertem leírni, nehogy kimoderáljanak. Az első gondolatom az volt, hogy 'golyószóróval kellene szaporítani'.